Panică la Chiajna! Paul Iacob a leșinat după partida dintre Concordia și Chindia Târgoviște. Ce s-a întâmplat și reacția lui Emil Săndoi

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 20:47 Liga 2

Condițiile meteo în care s-a desfășurat turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1, dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște (2-1), l-au afectat pe Paul Iacob. Mijlocașul oaspeților, în vârstă de 25 de ani, a leșinat la finalul confruntării de la Chiajna.

Paul Iacob a leșinat la finalul partidei Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște

Imediat după fluierul final, la 10 minute mai exact, Paul Iacob a început să se simtă rău din cauza căldurii, din cauza celor aproximativ 30 de grade care s-au înregistrat în timpul partidei. Conform Digi Sport, pentru că ambulanțele care au participat la meci au părăsit stadionul din Chiajna, s-a sunat la numărul unic de urgență 112.

La aproximativ 20 de minute de la apel a sosit o ambulanță care i-a acordat primul ajutor lui Paul Iacob. Analizele făcute la fața locului au constatat faptul că pulsul mijlocașului era foarte mare și, mai mult, avea mâinile și picioarele încleștate.

Din fericire, Paul Iacob și-a revenit după intervenția cadrelor medicale și se află în afara oricărui pericol.

Emil Săndoi: ”Sunt foarte îngrijorat pentru Paul Iacob”

La interviurile de la finalul confruntării, antrenorul Chindiei Târgoviște, Emil Săndoi, a povestit ce s-a întâmplat cu jucătorul său.

A fost și dificilă ora la care am jucat. Sunt foarte îngrijorat pentru că Paul Iacob, de exemplu, a leșinat. Nu știu dacă a venit ambulanța la el, pentru că am sunat la 112. Nu știu unde au plecat ambulanțele de la stadion. E o situație delicată. Eu sper să își revină, pentru că avem nevoie de fiecare jucător pentru a doua manșă.

I s-a făcut rău, probabil din cauza căldurii, probabil că din cauza efortului, nu știu ce s-a întâmplat. Așteptăm medicii, sper din tot sufletul să se rezolve. E vorba de sănătatea unuia dintre noi”, a declarat Emil Săndoi înainte ca ambulanța să ajungă la stadionul din Chiajna și situația lui Iacob să fie una bună, conform Digi Sport.

Emil Săndoi, despre Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște: ”Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal”

Referitor la partida pierdută de Chindia Târgoviște, Emil Săndoi a declarat că se aștepta la mai mult de la jucătorii săi, mai ales că au și reușit să deschidă scorul. Antrenorul formației din Liga 1 a afirmat că, probabil, fotbaliștii săi s-au văzut învingători și de aceea au dat posibilitatea formației lui Ianis Zicu să revină, să întoarcă scorul.

Am făcut greșeli individuale. Am făcut cadouri cele două goluri. Am avut un balon foarte ușor pe care trebuia să îl degajăm, am încercat să preluăm, mă rog. Apoi nu ne-am informat unde este adversarul, 11 metri, iar la al doilea gol o centrare în fața porții. Chiajna nu avea jucător pe lung, putea jucătorul meu să lase mingea să curgă, dar ne-am dat autogol. Cadourile de azi le vezi destul de rar pe terenul de fotbal.

E adevărat că am întâlnit o echipă care, din punctul de vedere al agresivității, a fost ireproșabilă. La capitolul ăsta a și câștigat meciul. Poate nu ne-am adaptat nici noi prea bine la suprafața de joc.

Indiferent ce s-ar fi întâmplat la jocul de azi, sunt două manșe, trebuie să credem în șansa noastră, să nu mai facem greșeli. Trebuie să practicăm alt fotbal, pentru că azi, poate și din cauza terenului, am jucat cu teamă. Am jucat cu multă teamă, ne-am ascuns de adversar.

La un moment dat am intrat în jocul adversarului și nu am mai putut să revenim. Poate a fost și automulțumire în momentul în care am marcat, dar va fi un retur de foc. Mai sunt unele probleme. Popadiuc a rămas pe teren chiar dacă a simțit ceva la aductori. Am avut aspecte negative”, a mai afirmat Săndoi, care a făcut și analiza returului.

Emil Săndoi speră la altceva de la jucătorii săi la retur

Acum, la cald, antrenorul speră ca jucătorii săi să își asume mai mult responsabilitatea individuală și să încerce mai mult să facă diferența. În plus, el s-a legat și de anumite probleme cu care s-a confruntat Chindia Târgoviște în acest sezon, care au contribuit la momentul în care se află clubul, să joace baraj pentru menținerea în Liga 1:

S-au întâmplat multe lucruri negative în ultimul an de zile. Toți cei care suntem în club trebuie să ne capacităm pentru retur, să ne implicăm mai mult, să fim mai determinați în fiecare duel pe care îl avem. Trebuie să luăm acțiuni pe cont propriu, pentru că azi ne-am ferit să luăm acțiuni pe cont propriu.

Azi, singurii care au mai luat acțiuni pe cont propriu au fost Sila și Florea. În rest, destul de puțin pe partea ofensivă, așteptam mai mult din partea jucătorilor”.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-spera-la-promovare-victorie-cu-chindia-targoviste-iar-ianis-zicu-si-a-laudat-fotbalistii-dupa-turul-barajului-care-poate-da-alt-curs-clubului-am-avut-atitudine-si-am-juca-19232498

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-chindia-targoviste-joaca-de-la-ora-1530-in-meciul-tur-al-barajului-de-promovare-mentinere-in-liga-1-ilfovenii-spera-sa-produca-surpriza-19232237

https://liga2.prosport.ro/seria-1/produce-surpriza-si-u-cluj-echipa-lui-erik-lincar-intalneste-dinamo-de-la-ora-2030-pe-cluj-arena-in-mansa-tur-a-barajului-de-promovare-mentinere-in-liga-1-19232488

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-ramane-in-liga-2-calin-moldovan-nu-stie-daca-mai-continua-cu-echipa-chiar-daca-numele-meu-e-mic-am-demonstrat-ca-putem-face-si-fotbal-eu-si-stafful-meu-ne-am-facut-treaba-19232506

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 May. 2022, 20:47 Liga 2
Pe aceeași temă