Pandurii renunță la tot mai mulți jucători cu origini gorjene. Lista completă a celor care n-au mai făcut deplasarea în cantonamentul din Banat

Mircea OGLINDOIU 23 Jan. 2021, 11:58 Liga 2
Pandurii renunță la tot mai mulți jucători cu origini gorjene. Lista completă a celor care n-au mai făcut deplasarea în cantonamentul din Banat

Ultima clasată din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu, a plecat vineri în cantonament la Timișoara, orașul natal al antrenorului Călin Cojocaru. Din lotul deplasat în Banat n-au mai făcut parte jucătorii cu origini gorjene Adrian Tănăsoiu (23 ani) și Leonard Gheorghe (18 ani), după ce zilele trecute, Pandurii decisese să se despartă și de juniorii crescuți în propria pepinieră Alexandru Cuțitoiu (19 ani) și Albert Cornicioiu (19 ani), ambii ajunși între timp la ACSO Filiași, în Liga 3.

Vasilescu, Tănăsoiu, Leonard Gheorghe și Simionescu nu mai continuă nici ei cu Pandurii

Suprinzător, nici fundașul stânga bucureștean Alexandru Vasilescu (23 ani), aflat la Pandurii din 2017 și care evoluase 554 minute în 9 partide în actualul sezon, n-a mai intrat în vederile antrenorului pentru partea a doua a campionatului.

Mijlocașul gorjean Tănăsoiu bifase doar 4 jocuri și 229 minute, iar L. Gheorghe doar 3 partide, în 33 minute.

La capitonul despărțiri se mai regăsește piteșteanul Eduard Simionescu (17 ani), care a fost doar rezervă în câteva jocuri. Orădeanul Andrei Gal (3 jocuri, 248 minute) ceruse reziliarea contractului încă de săptămâna trecută, nemulțumit de statutul de rezervă și, probabil, de restanțele financiare.

”Noi am avut aşteptări mult mai mari de la anumiţi jucători. Au avut ocazia să-şi demonstreze valoarea, dar nu prea au făcut-o. Domnul Cojocaru (n.r. – antrenorul principal Călin Cojocaru) a încercat să dea şanse la toată lumea. Nu cred că nu este vreun jucător care n-a evoluat”, spunea, zilele trecute, antrenorul secund Cristian Popescu.

Din lotul echipei gorjene nu mai face parte nici mijlocașul belgian Martin Remacle, plecat gratis la FC Voluntari, în Liga 1.

Pandurii testează un jucător de la ACS Poli

La capitonul noutăți, Pandurii l-a repatriat pe Ovidiu Rasoveanu, junior pe care-l cedase în urmă cu un an la Campionii FC Argeș, în timp ce fundașul Daniel Filip, de la ACS Poli Timișoara (Liga 3) va fi testat de Cojocaru în cantonamentul din Banat.

Titularii Felipe Acosta, Bakary Jaiteh, Prince Buaben și Rafal Zaborowski urmează să aterizeze zilele acestea pe aeroportul din Timișoara și să intre în programul de pregătire al echipei.

Jucătorii cu care Pandurii a plecat în cantonament la Timișoara: Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin, Leonard Aldescu – Nicolae Cotolan, Brandon Diau, Keinus Bunga, Raul Cojocaru, Horaţiu Peia, Ludovic Erhard, Andrei Pleşa, Andrei Dobre, Steven Goma, Sebastian Velcotă, Cătălin Vaida, Claudiu Moisie, Constantin Grecu, Gabriel Dodoi, Dieu Merci Luzemo, Marian Habet și Ovidiu Rasoveanu.

Pandurii și-a planificat și două amicale în Banat, cu ACS Poli Timișoara (27 ianuarie) și Ripensia Timișoara (5 februarie).

Mulți localnici au părăsit Pandurii

În ultimii 3 ani, Pandurii a pierdut mai mulți jucători promovați de la juniori, în care își putea mari speranțe pentru reconstrucția echipei, gen Denis Brânzan (în prezent la CSM Reșița), George Tudoran (Dunărea Călărași), Andrei Dragu (Viitorul Pandurii), Marius Cioiu (Viitorul Pandurii), Alexandru Trancă (Viitorul Pandurii), Daniel Unguru (Unirea Slobozia), Gabriel Oiță (Fotbal Comuna Recea), Bogdan Dănăricu (Gilortul Târgu Cărbunești), Andrei Șendroiu (ACSO Filiași) sau Robert Dănescu (ACSO Filiași).

Pandurii ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 2 după 15 etape, cu doar 7 puncte acumulate în 15 meciuri. În cantonamentul de la Timișoara, echipa din Târgu Jiu stă până la data de 5 februarie.

Foto: Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-a-trimis-noi-jucatori-la-filiasi-lista-despartirilor-ramane-deschisa-am-avut-ateptari-mari-de-la-unii-jucatori-au-avut-ocazia-sa-si-demonstreze-valoarea-19165966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-martin-remacle-vedeta-echipei-pandurii-a-semnat-cu-fc-voluntari-19166077

 

Mircea OGLINDOIU 23 Jan. 2021, 11:58 Liga 2
Pe aceeași temă