Martin Remacle, vedeta echipei Pandurii, a semnat cu FC Voluntari. Reacția gorjenilor | EXCLUSIV

Mircea OGLINDOIU 22 Jan. 2021, 16:46 Liga 2

Belgianul Martin Christophe Jannick Remacle, cel mai bun jucător al echipei Pandurii în prima parte a actualului sezon de Liga 2, a semnat cu FC Voluntari.

Mijlocașul de 23 de ani ajunsese vara trecută la Târgu Jiu, pentru care a evoluat în 1170 minute în 13 jocuri, interval în care a marcat de patru ori, în meciurile cu CSM Reșița (scor 2-1), Ripensia Timișoara (1-2), CS Mioveni (1-2) și FK Csicksereda (1-1).

Belgianul s-a prezentat luni la reunirea echipei gorjene și a refuzat să se antreneze, după ce și-a exprimat dorința să plece la un club cu pretenții.

Martin Remacle, cedat gratis la FC Voluntari

Se pare că mijlocalul avea o clauză în acest sens, astfel că Pandurii nu va încasa niciun leu din transferul său.

”Așa ne-am înțeles cu jucătorul de când a venit, că poate pleca gratis dacă primește o ofertă avantajoasă. A renunțat acum și la ultimele restanțe ca să poată pleca”, au confirmat surse din cadrul clubului gorjean pentru Liga2.ro.

Martin Remacle s-a remarcat la Pandurii, ultima clasată din Liga 2, în doar câteva luni. Belgianul a făcut pasul în Liga 1. Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

Remacle a ajuns în România la sugestia unui rapidist

Născut la 26 mai 1997, la Vervies, în Belgia, Martin Remacle a fost format de academia clubului Standard Liege, iar în 2017 a fost transferat de Torino Primavera – echipa de juniori Under 19.

Ca senior a jucat, în 26 de partide, pentru echipa cipriotă de eșalon secund Agia Napa, iar în 2019 s-a întors în Belgia, la URSL Vise, din Liga 3, după care a ajuns la Pandurii, la sugestia unui amic roman.

”Înainte de a alege Pandurii am jucat în Belgia, dar ştiam de Pandurii pentru că am un prieten român, un bun prieten care nu joacă fotbal, dar care cunoaşte bine fotbalul din liga secundă din România, el fiind fan al echipei Rapid. Ştiu că Pandurii a fost în prima ligă şi că a jucat şi în Europa League. Îmi doresc să ajungă din nou acolo!”, spunea Remacle, în luna septembrie, pentru site-ul oficial al clubului gorjean.

Martin Remacle este fost internațional de juniori, evoluând la echipele naționale U18 și U17 ale Belgiei.

Remacle a fost prezentat la FC Voluntari ca Fost internațional de tineret al naționalei Belgiei

Remacle nu este golgheterul echipei Pandurii, pentru gorjeni, în acest sezon, cele mai multe goluri, cinci la număr, înscriind Gabriel Dodoi.

Mircea OGLINDOIU 22 Jan. 2021, 16:46 Liga 2
Pe aceeași temă