Ce Side, ce Belek! Încă o echipă din țară merge în cantonament la Timișoara

Anda DELIU 16 Jan. 2021, 16:19 Liga 2
Ce Side, ce Belek! Încă o echipă din țară merge în cantonament la Timișoara

Coronavirusul face ca un cantonament în Antalya să fie foarte greu de organizat pentru echipele de fotbal din România. În aceste condiții, pe ideea că iernile în Banatul de câmpie sunt mai blânde, FC Botoșani a făcut un cantonament la Timișoara. Acum e rândul celor de la Pandurii Târgu Jiu să se pregătească în orașul de pe Bega.

Luni, 18 ianuarie, echipa antrenată de Călin Cojocaru va relua antrenamentele. De vineri, 22 ianuarie, Pandurii se va antrena la Timișoara, unde va sta până în 5 februarie.

Oltenii au programate și două amicale în capitala Banatului, în 27 ianuarie cu ACS Poli și în 5 februarie cu Ripensia. Mai au alte două date pentru care sunt în tratative cu cluburi precum Ghiroda sau Dumbrăvița.

”Am hotărât să venim la Timișoara pentru că nu e așa frig ca la Târgu Jiu. Avem condiții mai bune de pregătire. Ne vom antrena la Moșnița sau în Giroc, avem rezolvate terenuri, în funcție și de cum va fi vremea”, a declarat antrenorul timișorean Călin Cojocaru pentru Liga2.ro.

Pandurii așteaptă data de 3 februarie ca pe o sărbătoare

Cei de la Pandurii spun că vor continua sigur campionatul și așteaptă o rezolvare a problemelor după procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru banii neprimiți cu anii de la instituțiile din asociația pe care funcționează clubul, aflat și acum în insolvență.

”Așteptam data de 3 februarie când avem procesul. Sunt ceva probleme financiare. Dar le vom rezolva când vom primi banii”, a mai spus Cojocaru.

Oferte pentru Martin Remacle

Călin Cojocaru spune că e posibil să plece doar belgianul Martin Remacle (foto) din lotul Pandurilor, care doresc să facă și câteva transferuri.

”Sunt ceva oferte pentru Remacle. În rest, îi aștept pe toți băieții la reunire. Mai vrem să aducem doi-trei jucători”, a adăugat Călin Cojocaru.

Belgianul Martin Christophe Jannick Remacle (23 de ani) are 13 meciuri jucate pentru Pandurii, în toate fiind integralist, și a înscris patru goluri, cu CS Mioveni (1-2), CSM Reșița (2-1), Ripensia (1-2) și FK Csikszereda (1-1). Gorjenii au 14 goluri înscrise în total în acest sezon în care se află pe ultimul loc în Liga 2, pe 21, după 15 etape, cu doar 7 puncte acumulate.

Remacle e al doilea golgheter la echipei Pandurii în acest sezon, după Gabriel Dodoi, care are cinci goluri înscrise în 9 jocuri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fiul-ratacitor-de-la-pandurii-nu-mai-vrea-cel-putin-momentan-sa-mearga-in-pribegii-imi-doresc-sa-am-continuitate-19165047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/date-istorice-legate-de-participantele-esalonului-secund-csm-resita-e-cea-mai-familiarizata-cu-liga-2-u-cluj-farul-si-petrolul-sunt-in-top-la-sezoane-si-puncte-acumulate-19165084

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-pandurii-n-a-fost-instiintata-si-oficial-de-retragerea-ultimilor-membri-asociati-principalul-creditor-marin-condescu-are-deja-inlocuitori-pentru-cl-targu-jiu-si-cj-gorj-sunt-dest-19163770

Anda DELIU 16 Jan. 2021, 16:19 Liga 2
Pe aceeași temă