Pandurii a trimis noi jucători la Filiași. Lista despărțirilor rămâne deschisă: ”Am avut ateptări mari de la unii jucători. Au avut ocazia să-şi demonstreze valoarea!”

Mircea OGLINDOIU 22 Jan. 2021, 10:38 Liga 2
Pandurii a trimis noi jucători la Filiași. Lista despărțirilor rămâne deschisă: ”Am avut ateptări mari de la unii jucători. Au avut ocazia să-şi demonstreze valoarea!”

Ultima clasată din Liga 2, Pandurii Târgu Jiu, începe să se despartă de jucătorii care au evoluat mai puțin în prima parte a sezonului.

Dacă fundașul Andrei Gal (23 ani), adus vara trecută de la Acadamica Clinceni, a fost cel care a cerut rezilierea contractului după ce n-a jucat decât 248 minute în trei jocuri pentru echipa gorjeană, juniorii crescuți de Pandurii, Alexandru Cuțitoiu (19 ani) și Albert Cornicioiu (18 ani), vor merge în Liga 3, la liderul din Seria 6, la ACSO Filiași, unde antrenor este gorjeanul Mario Găman.

Cristian Popescu: ”Am avut aşteptări mult mai mari de la anumiţi jucători. Au avut ocazia să-şi demonstreze valoarea, dar nu prea au făcut-o”

Pandurii urmează să se despartă și de alți jucători care n-au dat randament. ”Noi am avut aşteptări mult mai mari de la anumiţi jucători. Au avut ocazia să-şi demonstreze valoarea, dar nu prea au făcut-o. Domnul Cojocaru (n.r. – antrenorul principal Călin Cojocaru) a încercat să dea şanse la toată lumea. Nu cred că nu este vreun jucător care n-a evoluat. A încercat şi un rulaj la un moment dat, dar ne-am dat seama că nu e ok. Nu aveam omogenitate, relaţii de joc, şi a trebuit să ne schimbăm optica. Era ceva normal. Cu orice echipă am jucat de la egal la egal. Nu ne-am băgat cu fundul în poartă, nu am făcut antijoc. Aceasta este filosofia noastră, asta încercăm să impunem. Este foarte greu în condiţiile noastre, dar încercăm să ducem echipa unde ne dorim. Acum, am creat o mică familie, jucătorii se cunosc mai bine. Cred că acestea sunt lucrurile care ne-au lipsit ca să avem un joc bun şi rezultate bune. Să sperăm că lucrurile vor decurge aşa cum ne dorim. De aceea mergem la stadion, ca să facem o treabă bună”, a precizat antrenorul secund Cristian Popescu, conform gorjeanul.ro.

Fundașul Cuțitoiu a jucat pentru Pandurii în prima parte a actualului sezon din Liga 2 doar 226 minute în patru meciuri, în timp ce mijlocașul Cornicioiu a bifat numai 78 de minute, în două jocuri.

Toamna trecută, și atacantul gorjean Andrei Șendroiu preferase să plece la ACSO Filiași, unde mai joacă foștii ”panduri” Robert Dănescu (fundaș) și Ovidiu Jianu (portar).

Primul cantonament în afara Gorjului pentru Pandurii, după 4 ani

De azi, Pandurii a plecat la Timișoara, orașul natal al antrenorului principal Călin Cojocaru, unde va efectua cantonamentul de iarnă.

Oltenii au programate și două amicale în Banat, în 27 ianuarie cu ACS Poli Timișoara și în 5 februarie cu Ripensia Timișoara.

După revenirea la Târgu Jiu, Pandurii va mai juca cu CSM Slatina (10 februarie), ”FC U” Craiova (13 februarie), Flacăra Horezu (17 februarie) și CS Hunedoara (20 februarie).

Ultima clasată din Liga 2 nu va juca în prima etapă programată să se joace în 2021, din cauza faptului că seria are un număr impar de echipe. În runda a 16-a este rândul gorjenilor să stea. Primul joc oficial îl are programat în jurul datei de 27 februarie, cu Petrolul Ploiești, pe teren propriu.

De la retrogradarea din Liga 1, din 2017, echipa gorjeană s-a pregătit doar pe plan local în pauzele competiționale.

Foto: Pandurii Târgu Jiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-s-a-reunit-dar-nu-in-formula-completa-gorjenii-spera-sa-incaseze-bani-dintr-un-eventual-transfer-al-belgianului-remacle-19165456

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-side-ce-belek-inca-o-echipa-din-tara-merge-in-cantonament-la-timisoara-19165133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fiul-ratacitor-de-la-pandurii-nu-mai-vrea-cel-putin-momentan-sa-mearga-in-pribegii-imi-doresc-sa-am-continuitate-19165047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/date-istorice-legate-de-participantele-esalonului-secund-csm-resita-e-cea-mai-familiarizata-cu-liga-2-u-cluj-farul-si-petrolul-sunt-in-top-la-sezoane-si-puncte-acumulate-19165084

Mircea OGLINDOIU 22 Jan. 2021, 10:38 Liga 2
Pe aceeași temă