Pandurii lui Cojocaru, ”vii” doar cu bănățenii din Liga 3. Antrenorul echipei gorjene testează noi jucători

Mircea OGLINDOIU 03 Feb. 2021, 11:03 Liga 2
Pandurii lui Cojocaru, ”vii” doar cu bănățenii din Liga 3. Antrenorul echipei gorjene testează noi jucători

Aflată în cantonament la Timișoara, Pandurii Târgu Jiu a câștigat cel de-al treilea amical al iernii. După succesul cu CSC Dumbrăvița, scor 1-0, și eșecul usturător cu Ripensia, scor 0-4, echipa antrenată de Călin Cojocaru a învins, marți după-amiaza, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, ocupanta locului 6 din Seria a 8-a a Ligii 3.

Gorjenii s-au impus cu 1-0, prin golul lui Marian Habet, mijlocaș originar din Rovinari, adus toamna trecută de la FC Botoșani 2.

Pandurii a început partida cu Ghiroda și Giarmata Vii în formula: Aldescu – Corduneanu, Erhard, Cotolan, Filip – Peia, Dobre, Habet – Velcotă, Rasoveanu, Răchișan. Pe parcursul jocului au mai intrat Iovicin, Oprița – Grecu, Diau, R. Cojocaru, Dieu, Moisie, Sylla, Acosta, Bunga, Zaborowsky și Vaida.

Călin Cojocaru are două noutăți în lot

Ultimele noutăți din tabăra oltenilor sunt Carlos Corduneanu și Maurice Sylla.

Corduneanu este un fundaș dreapta în vârstă de 22 de ani, sosit de la Știința Miroslava (Liga 3), iar Sylla este un ”închizător” cu cetățenie franceză, de 27 de ani, care provine din Liga a 5-a din Franța, de la FC Noysi le Grand!

Daniel Filip (ex – ACS Poli Timișoara) și Ștefan Răchișan (ex – SR Brașov) au fost primele noutăți are iernii.

”Sunt mulțumit de implicare și de efort. Am jucat 70 de minute într-o anumită formulă. După aceea, i-am băgat și pe ceilalți jucători. Dodoi și Pleșa nu au jucat fiind ușor accidentați. Pe Bakary Jaiteh și Prince Buaben îi așteptăm să vină. Bakary a trebuit să-și facă acte pentru rezidența pe care o are în Italia, iar Bauben are ceva probleme personale, dar ne-au anunțat că vin lângă noi în zilele următoare”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, conform gorjeanul.ro.

Amical la prânz, cu ASU Politehnica

Astăzi, de la ora 14:00, Pandurii va întâlni ASU Politehnica Timișoara, iar cantonamentul din Banat se va încheia cu un nou test împotriva Ripensiei.

După ce va reveni la Târgu Jiu, Pandurii va mai disputa amicale cu CSM Slatina (10 februarie), U Craiova 1948 SA (13 februarie) și CS Hunedoara (20 februarie).

Pandurii ocupă locul 21 în clasamentul Ligii 2 după 15 etape, cu doar 7 puncte acumulate în 15 meciuri. Ultima clasată din eșalonul secund nu va juca în prima etapă programată să se dispute în 2021, din cauza faptului că seria are un număr impar de echipe. În runda a 16-a este rândul gorjenilor să stea. Primul joc oficial îl are programat în jurul datei de 27 februarie, cu Petrolul Ploiești, pe teren propriu.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-impus-fara-probleme-in-amicalul-cu-pandurii-targu-jiu-concluziile-lui-cosmin-petruescu-si-calin-cojocaru-19167287

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-cu-dreptul-in-amicale-pentru-pandurii-calin-cojocaru-nu-mai-da-vina-pe-lipsa-omogenitatii-ca-vara-trecuta-se-vede-ca-acum-suntem-o-echipa-avem-alta-fata-19166856

Mircea OGLINDOIU 03 Feb. 2021, 11:03 Liga 2
Pe aceeași temă