Start cu dreptul în amicale pentru Pandurii. Călin Cojocaru nu mai dă vina pe lipsa omogenității, ca vara trecută: ”Se vede că acum suntem o echipă. Avem altă față”

Mircea OGLINDOIU 27 Jan. 2021, 17:31 Liga 2
Start cu dreptul în amicale pentru Pandurii. Călin Cojocaru nu mai dă vina pe lipsa omogenității, ca vara trecută: ”Se vede că acum suntem o echipă. Avem altă față”

Prezentă, de vineri, în cantonament la Timișoara, Pandurii a disputat astăzi, la prânz, primul amical al iernii, pe terenul ocupantei locului 5 din Seria a 8-a a Ligii 3, CSC Dumbrăvița. Gorjenii s-au impus cu 2-1, rezultat stabilit încă de la pauză.

Gabriel Dodoi și Cătălin Vaida au marcat pentru Pandurii, iar Andrei Făgărășanu a redus din diferență, după ce a reluat în plasă balonul centrat de Răzvan Morariu, de pe partea dreptă de atac.

Dacă pentru Pandurii a fost primul amical, echipa antrenată de Florin Bătrânu, CSC Dumbrăvița, mai disputase o singură partidă de verificare în această iarnă, scor 3-3 cu ACS Poli Timișoara.

Călin Cojocaru, antrenorul ”pandurilor”, mulțumit

La finalul amicalului de astăzi, antrenorul de la Pandurii, Călin Cojocaru, s-a declarat mulțumit și nu a mai dat vina pe lipsa omogenității, ca în amicalele din vara trecută, unele pierdute de echipa sa la scor.

”Sunt mulțumit, mai ales că venim după două zile în care am încărcat bateriile. M-a interesat la acest joc foarte mult efortul fizic. Ne-am mișcat bine, incomparabil cu perioada precedentă de pregătire, din vară, când ne-am adunat în formulă nouă. Se vede că acum suntem o echipă și că avem altă față”, a declarat antrenorul Călin Cojocaru, pentru radioaccent.ro, la finalul amicalului cu CSC Dumbrăvița.

Multe schimbări în lotul echipei Pandurii

În primul amical din precedenta pauză competițională, Pandurii era învinsă, la Drobeta Turnu Severin, pe data de 5 august 2020, cu scorul de 4-0 de nou-promovata în Liga 2 U Craiova 1948 SA. Iovicin – Zlataric, Pleșa, Okeke, Cuțitoiu – Remacle, A. Dobre – Zaborovski, Șendroiu, Velcotă – Goma
jucau în prima repriză pentru Pandurii, iar Al. Oprița – R. Cojocaru, Castaing, L. Gheorghe, C. Tudor – Cr. Ștefan, Simionescu – Dincă, Peia, Tănăsoiu – Cornicioiu evoluau în partea secundă pentru echipa lui Călin Cojocaru.

Dintre aceștia, doar șapte jucători erau din vechea gardă: Oprita – Șendroiu, Peia, L. Gheorghe, Cuțitoiu, Tănăsoiu și Cornicioiu. În prezent, dintre cei enumerați, la Pandurii se mai află doar Oprița și Peia!

La Dumbrăvița, Pandurii a început în formula: Aldescu, Bunga, Dieu Merci, Diau, Moisie, Grecu – Pleșa, Acosta – Dodoi, Goma, Vaida, iar în partea secundă au jucat: Iovicin (Oprița) – R. Cojocaru, Cotolan, Erhard, Filip, Dobre, Peia, Habet (Răchișan), Rasoveanu, Zaborowski, Velcotă.

Gambianul Bakary Jaiteh și ghanezul Prince Buaben sunt așteptați în continuare la echipă! Momentan, singurele noutăți din tabăra oltenilor sunt Daniel Filip (ex ACS Poli Timișoara) și Ștefan Răchișan (ex – SR Brașov).

Următorul amical al oltenilor va avea loc sâmbătă, împotriva colegei de campionat Ripensia Timișoara.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-renunta-la-tot-mai-multi-jucatori-cu-origini-gorjene-lista-completa-a-celor-care-n-au-mai-facut-deplasarea-in-cantonamentul-din-banat-19166147

https://liga2.prosport.ro/liga-3/iarna-cu-economii-la-csc-dumbravita-echipa-preluata-de-fostul-polist-si-dinamovist-florin-batranu-trecem-printr-o-reorganizare-din-toate-punctele-de-vedere-19164908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-incepe-la-dumbravita-seria-amicalelor-din-banat-calin-cojocaru-si-a-alergat-elevii-prin-padure-19166712

Mircea OGLINDOIU 27 Jan. 2021, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă