Sinescu este mulțumit doar parțial de jocul echipei: „Mai avem lucruri de pus la punct”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 14:08 Pregătiri, amicale
Sinescu este mulțumit doar parțial de jocul echipei:**

La finalul jocului cu Metaloglobus Bucu­rești, antrenorul piteștenilor s-a declarat mulțumit parțial de joc și de scorul final, 2-1. Tenicianul SCM Pitești a spus că mai are nevoie de câțiva jucători pentru a acoperi posturile deficitare ale echipei.  

Sinescu așteaptă întăriri în această săp­­tămână: „În mare parte sunt mulțumit a­tât de jocul echipei, cât și de scorul final. Mai avem însă nevoie de jucători, pentru că lotul nu are o consistență numerică. Ne trebuie neapărat de un fundaș cen­tral. Tameș s-a accidentat în acest meci și am văzut că este predispus la accidentări. Ca un bilanț din cele două meciuri, cel mai bine am jucat în prima repriză cu FC Olt. Se anunță o luptă dură în retur și sper ca în următoarele trei săptămâni care au mai rămas până la începerea returului să pu­nem lucrurile la punct. Această pe­ri­oadă de meciuri de verificare este be­ne­fică, pentru că poți construi într-un climat de liniște fără a avea presiunea rezul­ta­telor. Prin rezul­ta­tele pozitive poți corija însă multe lucruri. Sper ca, de la meci la meci, jocul nostru să crească în con­sis­ten­ță. Eu am schimbat formula de joc și mai trebuie ceva timp până când sistemul va începe să func­țio­neze așa cum vreau eu. Sunt con­vins că la primul meci oficial din acest an echipa va arăta bine. Ne aș­teaptă un meci foarte important cu cei de la Conpet, care își vor ju­ca ultima șansă de a intra în play-off. Dacă noi vom câștiga, dar și cei de la Bra­du se vor impune pe pro­­priul teren, în ma­re parte, se vor ști echipele care vor fi în play-off. Pe noi ne a­van­tajează ca Bradu să intre pentru că au obținut puncte cu Chindia și Fortuna Câm­pina, principalele noas­tre contra­can­di­date”.

Două zile libere

La finalul meciului cu echipa din Capitală, Valentin Sinescu i-a anunțat pe elevii săi că vor avea două zile libere. Mulți dintre jucători au ales să plece acasă, însă cei din zonele îndepărtate au rămas în Pitești. Echipa va reveni, astăzi, la ora 15, la antrena­mente, iar mâine, de la ora 12, vor disputa un joc de verificare cu CS Mioveni, urmând ca joi, de la aceeași oră, să întâlnească pe CS Afumați, formație de Liga a III-a.

Au renunțat la Chebac

Mijlocașul Alexandru Chebac nu a bifat niciun minut în confruntarea cu Metaloglobus. Fotbalistul venit de la Dunărea Galați este în continuare accidentat, iar antrenorul Valentin Sinescu a renunțat la serviciile sale: „Acest jucător are mari discontinuități în programul de pregătire și eu nu mai pot aștepta până când el se va reface. Asta este motivul pentru care renunț la el”. Fotbalistul se va întoarce cel mai probabil la echipa de pe malul Dunării. 

Tameș s-a accidentat

Mijlocașul Iulian Tameș nu a jucat decât 35 de minute în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu Metaloglobus București. Fotbalistul de creație al argeșenilor a suferit o întindere și a cerut să fie schimbat, el fiind înlocuit cu Mihai Stancu. Din câte se pare, accidentarea lui Tameș nu este una gravă și poate reveni pe teren în maximum două săptămâni.

Sursa: Curierul zilei
Foto: Mihai ANDRIEȘ

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 14:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă