Noii atacanți ai Unirii au marcat golurile victoriei cu Juventus. Mihalcea are trei noutăți în lot

Noii atacanți ai Unirii au marcat golurile victoriei cu Juventus.** Mihalcea are trei noutăți în lot

Unirea Slobozia a susținut, sâmbătă, o partidă de verificare cu una dintre cele mai solide echipe de Liga a III-a, Juventus București, antrenată până de curând de actualul tehnician al CFR Cluj, Eugen Trică. Ialomițenii au învins cu 2-0, vestea cea mai importantă fiind că noii atacanți ai echipei, Bogdan Ungureanu și Radu Chelaru, au reușit să puncteze pentru galben-albaștri în minutele 43, respectiv, 68.

Adrian Mihalcea a dat la început de 2015 o altă față echipei ialomițene, nu numai prin cele șase nume noi din teren, cât mai ales prin faptul că 90 de minute a utilizat formula de joc cu două vârfuri autentice. Antrenorul Unirii a folosit în această întâlnire toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, absentând doar Teodorescu, încă nerefăcut.

În prima repriză au jucat: Măstăcan – Ibrian, Hristian, Soare, Toma – Drăguț, Macare, Bolat, Ursu – Stanciu, Ungureanu. În partea a doua au evoluat: Oprea (Dobre) – Alexe, Lazăr, Hristian, Stan – Gheorghe, Chebac, Pădurețu, Topală – Chelaru, Stanciu.

Încă trei noutăți: Pădurețu, Chebac și Ursu

În meciul cu Juventus și-au făcut debutul în tricoul Unirii încă doi jucători, un al treilea revenind la echipa lui Mihalcea. Cea mai răsunătoare noutate este Răzvan Pădurețu (foto, în stânga), mijlocaș ofensiv în vârstă de 33 de ani. Ultima dată la ACS Berceni, pentru care a marcat de două ori în turul campionatului, Pădurețu a bifat vârful carierei în perioada 2007-2011, când a evoluat pentru Unirea Urziceni. Cu echipa ialomițeană a câștigat titlul în 2009 și a jucat apoi în Liga Campionilor. Pentru Urziceni a evoluat în 101 meciuri și a marcat 7 goluri. În acea perioadă, Pădurețu a jucat singurul său meci pentru Naționala României: România-Israel 0-2, la Timișoara, în 2010. Atunci Pădurețu a intrat în minutul 65, înlocuindu-l pe Codrea.

A doua noutate apărută sâmbătă în lotul Unirii este Alexandru Chebac. Tânărul mijlocaș central, în vârstă de 22 de ani, a evoluat în toamnă pentru Delta Dobrogea Tulcea.

La echipa slobozeană a revenit din această iarnă Octavian Ursu, cel care în toamnă a jucat la ACS Berceni. Mijlocașul stânga de 20 de ani a jucat pentru Unirea și în returul campionatului trecut, când a marcat două goluri pentru slobozeni.

Jianu, al optulea plecat

Săptămâna trecută, Adrian Mihalcea a hotărât să renunțe la serviciile atacantului Marius Jianu, cu toate că acesta, cu cele patru goluri marcate, a fost în sezonul de toamnă cel mai prolific fotbalist din linia de atac. Jucătorul în vârstă de 26 de ani se află la final de contract cu Unirea și, chiar dacă inițial ambele părți hotărâseră prelungirea acestuia, aducerea în iarnă a încă trei atacanți, printre altele, a făcut ca Mihalcea să decidă încetarea colaborării cu Jianu. În acest moment variantele pentru linia de atac a Unirii sunt: Ungureanu, Stanciu, Chelaru și Gheorghe.

Sursa: Independent online

Pe aceeași temă