Transfer important la Dacia Unirea Brăila. Liderul Seriei 2 din Liga 3 s-a întărit cu un fotbalist din Liga 2, care sezonul trecut a fost căpitanul echipei: ”Bine ai revenit!”

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2020, 20:04 Liga 3
Transfer important la Dacia Unirea Brăila. Liderul Seriei 2 din Liga 3 s-a întărit cu un fotbalist din Liga 2, care sezonul trecut a fost căpitanul echipei: ”Bine ai revenit!”

Dacia Unirea Brăila a făcut primul transfer din această pauză de iarnă. Liderul Seriei 2 din Liga 3 a anunțat aducerea portarului George Tudor (30 de ani). În prima parte a campionatului, el a evoluat în Liga 2, la Unirea Slobozia. Nu a prins decât o singură partidă acolo, în campionat.

George Tudor a fost căpitan la Dacia Unirea Brăila sezonul trecut 

George Tudor a mai evoluat la Dacia Unirea Brăila și în sezonul 2019/2020, în care a fost căpitanul echipei. Anterior, portarul născut la Brăila a mai jucat pentru CF Brăila, Dunărea Călărași, Phoenix Ulmu, Sporting Chișcani și CS Făurei.

Brăilenii revin acasă!

GEORGE CRISTIAN TUDOR a semnat cu Dacia Unirea Brăila, și este pregătit să își aducă aportul la menținerea echipei pe Locul 1!

George este născut pe 26 Decembrie 1989 și evoluează pe postul de portar, fiind căpitanul echipei noastre în urma cu un sezon!

A evoluat în prima parte a lui 2020 în Liga Secundă pentru Unirea Slobozia!

Bine ai revenit, George! MULT SUCCES!

Mulțumim pe această cale, domnului Bogdan Furfurică pentru sprijinul acordat în realizarea transferului!”, se arată în comunicatul de prezentare emis de Dacia Unirea Brăila, cu privire la revenirea lui George Tudor.

Dacia Unirea Brăila e lider la golaveraj în Seria 2 din Liga 3 

Dacia Unirea Brăia va începe ultimele nouă meciuri ale sezonului regular din Seria 2 a Ligii a 3-a de pe locul 1, cu 22 de puncte în 10 partide. Următoarea clasată, SC Oțelul, are însă același punctaj. Locul 3 este ocupat de CSM Focșani, 18 puncte.

În prima etapă din 2021, la jumătatea lunii martie, Dacia Unirea Brăila va juca în deplasare cu Viitorul Ianca, locul 5.

Foto: Dacia Unirea Braila

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-focsani-primele-transferuri-in-incercarea-de-a-termina-pe-locurile-de-play-off-in-seria-2-din-liga-3-sorin-stratila-si-andu-moisi-se-alatura-echipei-19162841

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-contureaza-strategia-pentru-promovarea-in-liga-2-sunt-pregatite-cinci-transferuri-importante-si-cantonamentul-din-ianuarie-mario-gaman-analizam-atent-lucrurile-sa-luam-decizi-19162777

https://liga2.prosport.ro/liga-3/capitanul-echipei-cso-cugir-tudor-sauca-la-un-pas-de-moarte-m-am-trezit-dimineata-in-jurul-orei-4-00-din-pricina-unor-dureri-insuportabile-puteam-muri-mi-a-trecut-glontul-pe-la-ureche-19162759

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Dec. 2020, 20:04 Liga 3
Pe aceeași temă