OFICIAL | Manea, out, Lazăr, in! Poli Timișoara a confirmat aducerea unui nou jucător fost la Rapid. Alin Manea a plecat de la echipă, după ce fusese anunțat în lotul pentru noul sezon!

Anda DELIU 03 Aug. 2021, 11:22 Liga 2
OFICIAL | Manea, out, Lazăr, in! Poli Timișoara a confirmat aducerea unui nou jucător fost la Rapid. Alin Manea a plecat de la echipă, după ce fusese anunțat în lotul pentru noul sezon!

Chiar înainte de debutul în noul sezon de Liga 2, Politehnica Timișoara are parte de mutări importante de trupe. Clubul a confirmat, la ore bune după anunțul Rapidului, ca Rareș Lazăr a venit la Timișoara. De asemenea, Alin Manea a fost anunțat că a plecat oficial de la club, la mai bine de 24 de ore de când fotbalistul anunțase asta pe pagina lui de Facebook.

Aproape tot ce pleacă de la Rapid ajunge la Poli

Rareș Lazăr este al cincilea jucător care a activat la Rapid și vine la Poli vara aceasta, deci putem vorbi de aproape jumătate din transferurile perfectate. După Harrison Devenish-Meares, Cătălin Oanea (fost, între timp, și pe la Concordia), Daniel Benzar și Octavian Ursu, acum a venit și mijlocașul central defensiv Rareș Lazăr (22 de ani), tot din Giulești.

Fotbalistul este din Vaslui, acolo unde a și jucat la juniori și a debutat la 15 ani și o lună la seniori, în Liga 1. A fost componenț al naționalelor de juniori. Până la 22 de ani a mai jucat la CS Mioveni și Rapid.

Lazăr: ”Vreau mereu să joc la o echipă cu suporteri, o echipă mare”

Rareș Lazăr spune că e obișnuit să joace sub presiunea suporterilor. ”Am ales Politehnica în primul rând pentru brand, pentru că am jucat la Rapid şi mă obişnuisem cu o presiune la fiecare meci din partea suporterilor, o presiune pozitivă, cu aşteptări foarte mari, cu foarte multe lucruri în jurul echipei. Aşteptările sunt destul de mari, lumea are interes mare, acum s-au deschis şi stadioanele, de abia aştept să joc. Poţi astfel să simţi meciurile mult mai bine şi îmi place foarte mult acel sentiment. Vreau mereu să joc la o echipă cu suporteri, o echipă mare!”, a declarat Lazăr pentru site-ul Politehnicii.

Anunțat la Politehnica mai întâi de Rapid

Trebuie spus că Lazăr a fost anunțat ca împrumutat la Poli de Rapid cu multe ore înaintea timișorenilor, în ciuda departamentului stufos de comunicare, format din trei persoane. Un alt exemplu, poate cel mai bun, este că portarul Robert Popeț era semnat demult oficial, după cum a spus însuși președintele Viorel Șerban, iar comunicatorii clubului l-au anunțat abia ieri, când i-au urat la mulți ani.

Alin Manea, dat în lotul echipei, deși anunțase că a plecat de la club!

O altă gafă a aceluiași departament de comunicare s-a făcut în privința lui Alin Manea (24 de ani). Clubul a transmis ieri lotul de jucători cu care se va începe sezonul, în care apărea și Manea.

Luni seara, clubul a anunțat despărțirea de jucătorul aflat sub contract, care postase de duminică următorul mesaj: ”3 ani frumoși! Mulțumesc Poli! #obligatoriuinainte”.

Întrebați de ce au comunicat în lot cu un jucător deja plecat, comunicatorii Politehnicii au inventat o poveste puerilă, despre posibilitatea ca Manea să se accidenteze luni dimineața la antrenamentul de dinainte de meciul cu ”U” Cluj, la care nu exista absolut niciun motiv ca mijlocașul să mai participe.

În schimb, dacă reprezentanții presei au ceva de întrebat, se răspunde mereu sec: ”Vom anunța”.

Revenind la Manea, din informațiile Liga2.ro, el a plecat deoarece și-a dat seama că nu are mari șanse să joace prea mult la Poli. Mijlocașul de 24 de ani a jucat două sezoane și jumătate la echipa timișoreană, în 44 de meciuri (16+13+15) și a dat 5 goluri (2+2+1). Cel mai probabil, el va ajunge la FC Buzău, orașul său natal, sau la Unirea Constanța.

Astăzi, de la ora 18:00, Poli Timișoara debutează în noul sezon de Liga 2 într-un meci programat în deplasare, pe Cluj Arena, cu ”U” Cluj.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-satelitul-rapidului-banatenii-primesc-in-lot-inca-un-jucator-de-la-giulesteni-19194194

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-semnat-cu-inca-doi-jucatori-si-si-a-anuntat-lotul-pentru-startul-noului-sezon-de-liga-2-19194121

 

Anda DELIU 03 Aug. 2021, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă