OFICIAL | Dragoș Gheorghe a semnat cu Petrolul. Modalitatea transferului de la Astra și perioada pe care a semnat

Marius ANGHEL 13 Jan. 2022, 11:50 Liga 2
OFICIAL | Dragoș Gheorghe a semnat cu Petrolul. Modalitatea transferului de la Astra și perioada pe care a semnat

Petrolul și-a anunțat oficial, astăzi dimineață, a doua achiziție făcută în această perioadă de iarnă. Dragoș Gheorghe, căpitanul, respectiv golgheterul echipei Astra în acest sezon, a semnat cu clubul ploieștean, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate ieri seară.

Gheorghe e originar chiar din Ploiești, până acum, în cariera sa, a evoluat doar pentru Astra, iar la Petrolul a fost împrumut până în iunie 2023, adică pe un an și jumătate!

Dragoș Gheorghe a semnat cu Petrolul

În acest sezon de Liga 2, Dragoș Gheorghe a evoluat pentru Astra în 15 din cele 16 meciuri, în toate a fost titular, iar în zece dintre ele a fost înlocuit. A strâns 1179 de minute pe teren și a marcat 5 goluri, în jocurile cu Metaloglobus (1-2), CS Comunal Șelimbăr (1-1), FC Brașov (2-0), Dunărea Călărași (3-0) și Concordia Chiajna (1-2).

În precedentele două sezoane de Liga 1 a evoluat în șapte meciuri (2+5) pentru Astra, cât și în două jocuri din Cupa României. A jucat și la echipa secundă a Astrei, în Liga 3.

”Sunt foarte bucuros că am făcut acest pas și îmi doresc să promovăm, iar după aceea să țintim cât mai sus, de ce nu către play-off-ul primului eșalon”, au fost primele gânduri ale noului jucător al Petrolului.

”Mijlocașul Dragoș Gheorghe a devenit, oficial, jucătorul echipei noastre, după ce, astăzi, a semnat un angajament valabil până în iunie 2023.

În vârstă de 23 de ani, pe care i-a împlinit cu trei zile în urmă, jucătorul născut la Ploiești a fost împrumutat de la Astra Giurgiu, singurul club pentru care a jucat, de altfel, în cariera sa. Cu Astra, Gheorghe a evoluat inclusiv în primul eșalon, bifând opt prezențe în ediția 2020-2021, iar în actuala stagiune de Liga 2 a adunat 15 meciuri și 5 goluri marcate.

Bun venit, Dragoș Gheorghe!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

Două achiziții și trei despărțiri oficiale anunțate de Petrolul

Prima achiziție făcută de Petrolul a fost fundașul stânga Mihai Velisar (23 de ani), readus definitiv de la Gaz Metan Mediaș. La capitoul despărțiri, echipa ploieșteană a reziliat contractele cu Andrei Rus, Constantin Stoica și Armando Vajushi.

Marius ANGHEL 13 Jan. 2022, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă