OFICIAL | Andrei Sîntean a semnat cu Poli Timișoara după despărțirea de FC Hermannstadt

Anda DELIU 31 Jan. 2022, 15:55 Liga 2
OFICIAL | Andrei Sîntean a semnat cu Poli Timișoara după despărțirea de FC Hermannstadt

Atacantul Andrei Sîntean a devenit jucătorul echipei Politehnica Timișoara, după cum Liga2.ro anunța de săptămâna trecută. Clubul bănățean a confirmat astăzi, 31 ianuarie, mutarea, oficializată din toate punctele de vedere.

Andrei Sîntean e noul jucător al echipei Poli Timișoara

Andrei Sîntean Mezin are 22 de ani și a trecut, ca junior, pe la Școala lui Marcel Băban din Jimbolia, Politehnica lui Marian Iancu, ACS Murani (Liga 4) și ACS Poli, pentru ca apoi, la seniori, să fie legitimat la Slavia Praga, Viktoria Zizkov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FC Hermannstadt.

La sibieni, a marcat în toamna cinci goluri, patru în liga secundă, și altul la satelistul echipei, din Liga 3. A trecut pe la naționalele de juniori, tineret, dar și la cea olimpică. El a semnat până la vară cu Poli Timișoara, iar, din informațiile Liga2.ro, va mai semna ulterior pentru alte două sezoane dacă se vor materializa discuțiile despre noi sponsori la club.

În prima parte a sezonului actual de Liga 2 a jucat 369 de minute în 11 partide la FC Hermannstadt și a înscris două goluri, cu Dacia Unirea Brăila (6-0) și Astra (5-0).

A ratat cantonamentul

Discuțiile cu Sîntean erau începute de ceva vreme, dar, iată, fotbalistul a ratat cantonamentul cu echipa, încheiat vineri.

”Sunt foarte bucuros să fiu aici. Pot să spun că m-am întors acasă şi sper să facem în campionatul acesta lucruri cât mai bune. Vreau ca cele nouă meciuri, câte mai sunt, dacă se poate să le câştigăm pe toate! Eu îmi doresc în primul rând să fiu sănătos iar după aceea vor veni şi reuşitele. Am venit aici să ajut echipa cât de mult pot, să mă pun în slujba Politehnicii şi cu siguranţă va fi bine la final”, a declarat Sîntean, pentru site-ul echipei, despre venirea la Poli Timișoara.

Sîntean e al doilea jucător achiziționat oficial de Poli Timișoara în 2022, după Alexandru Iamandache, împrumutat de la FC Pucioasa, din Liga 3.

  • Altfel, Poli joacă miercuri, de la ora 16:00, la Baza Sportivă nr. 2, primul amical din acest an, cu CSC Dumbrăvița (locul 4 în Seria 8 a Ligii 3).

Anda DELIU 31 Jan. 2022, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă