Poli Timișoara a ieșit din cantonament fără mari probleme medicale privind jucătorii. Nicolae Croitoru: ”Ceea ce am făcut în această perioadă sperăm să se vadă în jocurile care urmează”

Anda DELIU 28 Jan. 2022, 17:35 Liga 2
Poli Timișoara a ieșit din cantonament fără mari probleme medicale privind jucătorii. Nicolae Croitoru: ”Ceea ce am făcut în această perioadă sperăm să se vadă în jocurile care urmează”

Anul acesta, Poli Timișoara a efectuat tot un cantonament pe plan local, și fără niciun amical pe perioada acumulărilor fizice. De acum încolo, urmează jocurile de pregătire, iar Nicolae Croitoru speră să se vadă ce s-a realizat.

Terenurile, principala problemă la Timișoara

A doua jumătate a lunii ianuarie a înseamnă o perioadă foarte geroasă la Timișoara, peste media obișnuită. Din acest motiv, Poli s-a antrenat pe terenuri proaste, aspect recunoscut și de antrenor.

”Eu cred că a fost o perioadă utilă, a fost o perioadă de acumulări, sigur că accentul a fost pus pe factorul fizic, însă şi ceilalţi factori ai antrenamentului au fost abordaţi în această perioadă. Urmează trei săptămâni de jocuri. Ceea ce am făcut în această perioadă sperăm să se vadă în jocurile care urmează, dar mai ales în meciurile de campionat!
Aşa cum le spuneam şi eu mai devreme, participarea lor a fost una bună, pozitivă, chiar dacă am întâmpinat şi dificultăţi, care ţin de vreme, ţin de starea terenurilor şi aşa mai departe… Mă bucur că nu am avut accidentări grave. În afară de Rogosic, care a acuzat o lovitură şi a trebuit să stea în afara antrenamentelor, nu în totalitate, pentru că o parte dintre antrenamente le-a efectuat… în rest, chiar dacă au mai fost probleme, au fost probleme minore care nu au afectat programul de pregătire al jucătorilor”
, a declarat Croitoru pentru site-ul oficial al echipei.

Cosmin Bîrnoi, absent de la tot cantonamentul

În cantonamentul efectuat la Baza 2 a Politehnicii nu au fost luați nici cei de care clubul vrea să se despartă și despre care nici acum, la finalizarea stagiului de pregătire, nu se suflă o vorbă oficială. Este vorba de Rareș Murariu, Roberto Hațegan sau Samuel Costea, căci clubul a anunțat clar doar că Răzvan Prodan a plecat.

Nici Cosmin Bîrnoi nu a făcut cantonamentul, dar din pricina uneia ccidentări. ”Urmează un program de recuperare. A participat şi el la o parte din antrenamente, cele de la sală, dar îl aşteptăm să fie apt şi să se integreze în programul echipei”, a precizat Nicolae Croitoru.

Alexandru Iamandache, singura achiziție, lăudat de Croitoru

Oficial, până acum clubul a semnat doar cu Alexandru Iamandache, care a ajuns sub formă de împrumut la Poli.

”Îl ştiu bine, îl ştiu de foarte mult timp, este un jucător în care eu am încredere că va confirma, chiar dacă este un nivel superior. Sper să aibă capacitatea să se adapteze la cerinţele pe care le presupune nivelul Ligii 2, calitate are, în pregătire a demonstrat că este foarte motivat, aşteptăm rezultatele!”, a spus Croitoru despre jucătorul adus de la fosta sa echipă, FC Pucioasa.

Poli va reveni luni la antrenamente, după un wekend liber. În 2 februarie, echipa va juca primul amical, cu CSC Dumbrăvița, la Timișoara, iar la 5 februarie urmează alt joc, la CSM Reșița.

Foto: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-poli-timisoara-aproape-de-un-acord-cu-andrei-sintean-plecat-de-la-fc-hermannstadt-19217700

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-l-a-inregimentat-pe-alexandru-iamandache-adus-de-antrenorul-croitoru-de-la-fosta-sa-echipa-19217158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-despartit-de-razvan-prodan-care-nu-apucase-sa-debuteze-pentru-alb-violeti-iar-de-pe-lista-de-cantonament-lipsit-mai-multe-nume-banatenii-au-si-un-nou-preparator-fizic-19216999

Anda DELIU 28 Jan. 2022, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă