Poli Timișoara l-a înregimentat pe Alexandru Iamandache, adus de antrenorul Croitoru de la fosta sa echipă

Anda DELIU 23 Jan. 2022, 09:31 Liga 2
Poli Timișoara l-a înregimentat pe Alexandru Iamandache, adus de antrenorul Croitoru de la fosta sa echipă

Poli Timișoara și-a anunțat primul transfer parafat al iernii. Clubul l-a luat ca împrumut pe Alexandru Iamandache, jucător adus de la echipa de unde a sosit și antrenorul Nicolae Croitoru, FC Pucioasa. Mijlocașul ofensiv era unul dintre golgheterii trupei dâmbovițene aflate pe locul 2 în Seria a 5-a a Ligii 3, calificată matematic în play-off.

Iamandache nu este la prima sesiune de ”probe” la Poli

Jucătorul târgoșitean este mijlocaș ofensiv și are 21 de ani. A crescut la CSŞ Târgovişte şi a jucat la seniori pentru FC Pucioasa. Din informațiile Liga2.ro, Iamandache a mai fost în probe la Poli și cu alte ocazii, fără a impresiona.

La Pucioasa, Iamandache a dat 5 goluri în 14 meciuri jucate în acest sezon. ”Sunt foarte fericit, mi-am dorit mult să ajung la Poli Timișoara, o echipă de tradiție. Le mulțumesc celor de aici pentru șansa pe care mi-au acordat-o. Sunt într-un moment bun și sper ca până la finalul campionatului să ajut cât mai mult echipa astfel încât să-şi îndeplinească obiectivul”, a declarat jucătorul în momentul în care a semnat cu echipa timișoreană.

Este interesant că deși jucătorul face un pas important în cariera la un nume precum Poli, merge doar ca împrumut, până la 31 decembrie 2022, cu opțiune de prelungire a înțelegerii.

Reamintim că, deși nu este implicat la club oficial, impresarul Florin Iancob, originar din Târgoviște, activează neogicial la Poli.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-despartit-de-razvan-prodan-care-nu-apucase-sa-debuteze-pentru-alb-violeti-iar-de-pe-lista-de-cantonament-lipsit-mai-multe-nume-banatenii-au-si-un-nou-preparator-fizic-19216999

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-a-stabilit-lotul-pentru-cantonamentul-local-trei-jucatori-nu-se-regasesc-pe-lista-19216531

Anda DELIU 23 Jan. 2022, 09:31 Liga 2
Pe aceeași temă