EXCLUSIV | Poli Timișoara, aproape de un acord cu Andrei Sîntean, ultima dată la FC Hermannstadt

Anda DELIU 27 Jan. 2022, 16:13 Liga 2
EXCLUSIV | Poli Timișoara, aproape de un acord cu Andrei Sîntean, ultima dată la FC Hermannstadt

Politehnica Timișoara e aproape să perfecteze un nou transfer. Atacantul Andrei Sîntean are deja pe masă contractul oferit de club, din informațiile Liga2.ro.

  • Până acum, clubul bănățean a anunțat oficial o singură achiziție, împrumutul mijlocașul ofensiv Alexandru Iamandache de la FC Pucioasa (Liga 3).

Andrei Sîntean revine acasă, la Timișoara

În vârstă de 22 de ani, Andrei Sîntean este timișorean și a făcut junioratul la ACS Poli, de unde a plecat înainte să-l finalizeze, cu un mare scandal la vremea respectivă privind contractul său. A fost legitimat în Cehia, la Slavia Praga, pentru care nu a jucat, și Viktoria Zizkov, după care a ajuns la Sepsi OSK și la FC Hermannstadt. Cu sibienii a retrogradat în liga secundă, iar în această iarnă se numără printre jucătorii care au plecat de sub comanda lui Marius Măldărășanu.

În prima parte a sezonului actual a jucat 369 de minute în 11 partide la FC Hermannstadt și a înscris două goluri, cu Dacia Unirea Brăila (6-0) și Astra (5-0).

În vară a fost unul dintre tricolorii care au evoluat pentru naționala României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Selecționerul Mirel Rădoi l-a utilizat în 3 jocuri, timp de 115 minute.

Pierde cantonamentul cu Poli

Informațiile Liga2.ro sunt că Sîntean a primit astăzi contractul și va semna cu Poli. Jucătorul l-a avut pe Florin Iacob ca impresar în trecut și se mai sfătuiește și acum cu agentul. Iacob e implicat de ceva vreme și neoficial la Poli, el fiind chiar cel care îl reprezintă pe antrenorul Nicolae Croitoru.

Altfel, poliștii, care deocamdată au anunțat doar împrumutul lui Alexandru Iamandache, sunt în cantonament pe plan local, stagiu care se va termina vineri. Sîntean nu s-a antrenat cu noii săi colegi deocamdată și, pe cale de consecință, va rata cantonamentul.

În perioada aceasta, atacantul a fost ofertat și de Foresta Suceava, pe care a refuzat-o pentru Poli. Unele informații sunt că ar fi avut oferă și de la PAE Egaleo, club de liga secundă greacă.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-l-a-inregimentat-pe-alexandru-iamandache-adus-de-antrenorul-croitoru-de-la-fosta-sa-echipa-19217158

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-si-a-stabilit-lotul-pentru-cantonamentul-local-trei-jucatori-nu-se-regasesc-pe-lista-19216531

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-s-a-despartit-de-razvan-prodan-care-nu-apucase-sa-debuteze-pentru-alb-violeti-iar-de-pe-lista-de-cantonament-lipsit-mai-multe-nume-banatenii-au-si-un-nou-preparator-fizic-19216999

Anda DELIU 27 Jan. 2022, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă