O nouă achiziție pentru CSM Slatina. Oltenii au adus un fundaș central de la Academica Clinceni

Răzvan STÎNGĂ 02 Oct. 2020, 15:27 Liga 2
O nouă achiziție pentru CSM Slatina. Oltenii au adus un fundaș central de la Academica Clinceni

CSM Slatina a făcut vineri un nou transfer. Oltenii au anunțat pe pagina de Facebook aducerea fundașului central Vlad Motroc (21 de ani). Acesta a fost legitimat ultima dată la Academica Clinceni, cu care a semnat în a doua partea a lunii august. Nu a apucat să debuteze pentru formația din Liga 1, fiind cel mult rezervă în partida din etapa a doua, cu FC Hermannstadt.

Vlad Motroc a evoluat pentru Campionii FC Argeș sezonul trecut

Sezonul trecut, Vlad Motroc a jucat în Liga 2, pentru Campionii FC Argeș. Nu a prins însă foarte multe meciuri, fiind utilizat în numai șase partide. Ultima datează de aproape un an, de pe 16 octombrie, într-un duel cu Viitorul Pandurii când a fost integralist. Fundașul central a fost format de Dinamo și a mai jucat, la profesioniști, pentru Daco Getica.

Echipa noastră l-a transferat pe Vlad Motroc, un fotbalist în vârstă de 21 de ani, care vine să întărească defensiva.

Vlad Motroc este un jucător născut în 1999 şi are 1.87 înălţime. Fotbalistul defensiv vine de la echipa din Liga I, Academica Clinceni, iar sezonul trecut a evoluat pentru FC Argeş.

Vlad este un jucător crescut de Dinamo Bucureşti, alături de care a câştigat Cupa României Under 19. Bun venit, Vlad Motroc!”, precizează CSM Slatina.

CSM Slatina a adus doar jucători tineri după promovare

Prin aducerea lui Vlad Motroc, CSM Slatina a ajuns la al patrulea transfer al sezonului. Mijlocaşul Daniel Rogoveanu (25 ani), ultima dată la U Craiova 1948 SA, a fost primul venit, pe 19 august. Ulterior, au mai fost aduși Andrei Iana (18 ani, ex Cetate Deva) și Ianis Stoica (17 ani, împrumutat de la FCSB).

CSM Slatina, pe locul 17 după etapa a 5-a

După etapa a 5-a din Liga 2, CSM Slatina se situează pe locul 17, cu 3 puncte. Singurul succes a fost înregistrat în etapa a 4-a, 2-0 cu Fotbal Comuna Recea. În rest, echipa pregătită de Mihai Ianovschi a bifat doar eșecuri, 0-1 cu Dunărea Călărași, 1-2 cu Viitorul Pandurii, 0-3 cu Rapid și 1-2 cu U Craiova 1948 SA.

Următorul meci pentru CSM Slatina în Liga 2 este programat pe 28 octombrie, cu Petrolul în deplasare.


https://liga2.prosport.ro/seria-1/frf-e-in-pierdere-insa-creaza-un-fond-de-solidaritate-din-rezervele-sale-pentru-ajutorarea-membrilor-afiliati-razvan-burleanu-spune-ce-suma-va-primi-fiecare-club-si-ce-va-face-daca-criza-generata-de-19150416

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-3-al-cupei-romaniei-si-cele-trei-zile-in-care-se-disputa-u-cluj-si-alte-noua-echipe-din-liga-2-intra-in-competitie-fc-u-craiova-a-fost-pusa-sa-j-19150374

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-contesta-penalty-urile-acordate-craiovei-de-centralul-florin-mazilu-si-reclama-doua-lovituri-de-la-11-metri-neprimite-mihai-ianovschi-oamenii-abilitati-sa-judece-am-dominat-cu-19150292

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Oct. 2020, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă