Noi probleme pentru Gloria! Frații Pușcă își vor depune memoriile

17 Feb. 2012, 17:44 Liga 2
Noi probleme pentru Gloria!** Frații Pușcă își vor depune memoriile

Chiar dacă s-au „descotorosit” de frații Mădălin și Costin Pușcă, oficialii grupării din Crâng nu au scăpat și de sumele pe care trebuie să le achite acestora pentru perioada petrecută în Crâng. Contactat telefonic pentru a-și expune părerea vizavi de „legătura” sportivă pe care o mai are cu Gloria Buzău, Costin Pușcă (FOTO) a declarat: „În scurt timp o să-mi depun memoriul și o să mai aibă un litigiu în plus. Conducătorii mi-au dat o hârtie potrivit căreia sunt liber să îmi găsesc altă echipă. Sincer vă spun, aș fi rămas la echipă chiar și în aceste condiții financiare dificile, însă, dacă nu mai sunt dorit… dragostea cu sila nu se poate”.

În afară de frații Pușcă și Mocanu, fostul fundaș dreapta al Gloriei este la un pas de depunerea memoriului pentru a-și recupera sumele restante.

„Avem oferte. Să nu ne ducă alții grijă”

Doi dintre jucătorii de bază ai Gloriei Buzău în prima parte de campionat, Mădălin și Costin Pușcă au efectuat, în această iarnă, două ședințe de pregătire cu divizionara „C”, CSM Râmnicu Sărat. „Într-adevăr, ne-am pregătit și cu cei de la Râmnicu Sărat, însă am făcut-o pentru a rămâne în formă. Avem oferte și de la Liga a III-a, însă, personal, îmi doresc, dacă ajungem în eșalonul al treilea, să jucăm la o echipă cu pretenții, care să își dorească promovarea. La CSM Râmnicu Sărat, avem acordul celor de acolo să jucăm pentru ei în retur. Am discutat și cu Ion Viorel la Brăila. Rămâne de văzut ce vom face. Vreau să menționez faptul că nu m-am gândit la bani cât am evoluat pentru Gloria Buzău”.

Mădălin Pușcă a evoluat 769 de minute pentru Gloria Buzău în prima parte a campionatului. Mădălin a fost integralist în șapte partide ale buzoienilor și indisponibil din cauza unei accidentări în ultimele patru etape. Fratele său, Costin, a jucat 698 de minute. În șapte jocuri fluierul de final l-a prins pe teren.

În afară de litigiile pe care le va avea cu frații Pușcă, oficialii Gloriei mai trebuie să-i achite banii restanți și lui Vali Stan, cât și ai lui Valentin Mocanu. Tânărul Mocanu are de primit 200 de milioane de lei vechi, sumă ce reprezintă „leafa” pe ultimele 10 luni ale fundașului buzoian.

Sursa: Opinia Buzău

17 Feb. 2012, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă