Nini Popescu a semnat cu CSM Reșița după ce a fost pus pe liber de Campionii FC Argeș. E al treilea jucător care pleacă de la echipa din Pitești sub comanda lui Pelici

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 14:26 Liga 2

Cu o zi înaintea meciului cu Unirea Slobozia și aproape de finalul perioadei de transferuri din această vară, CSM Reșița a mai perfectat o achiziție. Mijlocașul Nini Popescu (26 de ani), pus pe liber de Campionii FC Argeș, a semnat cu formația antrenată de Alexandru Pelici.

Ploieșteanul Nini Popescu a fost unul dintre jucătorii care a ajutat Campionii FC Argeș să promoveze în Liga 1, în multe dintre meciurile în care a evoluat fiind jucătorul care a marcat, a pasat decisiv sau a impulsionat atacul. Răsplata a fost menținerea sa în prima ligă pentru un singur meci, 46 de minute cu FC Botoșani (scor 2-3), pentru ca mijlocaș ofensiv să fie anunțat apoi de Ionuț Badea că nu mai intră în planurile sale la echipa care se zbate în subsolul clasamentului și e printre cele mai slabe din acest sezon.

Nini Popescu a semnat cu CSM Reșița după despărțirea de Campionii FC Argeș

Nini Popescu nu a stat însă mult timp fără echipă în această săptămână, fiindcă CSM Reșița l-a ofertat și i-a obținut semnătura.

”Bine ai venit, Nini Popescu!
Jucător născut în anul 1994, evoluează pe postul de mijlocaș, iar ultima echipă la care a evoluat a fost FC Argeș. A mai evoluat la echipe precum Petrolul Ploiești, Unirea Slobozia, ACSM Câmpina, Gloria Buzău.
Pe această cale îți dorim mult succes!”, a anunțat CSM Reșița pe pagina sa de Facebook.

În sezonul trecut al Ligii 2, Nini Popescu a evoluat în 22 de meciuri, 18 ca titular, pentru Campionii FC Argeș și a marcat patru goluri. În cariera sa, jucătorul format de Petrolul a mai jucat pentru Unirea Slobozia, CSM Câmpina, Gloria Buzău și Petrolul.

Popescu e al treilea jucător pe care CSM Reșița îl ia de la Campionii FC Argeș în ultimele zile. Nu cu mult timp în urmă, mijlocașii Ovidiu Rasoveanu și Denis Brînzan au ajuns și ei în Valea Domanului tot de la echipa piteșteană.

Popescu ar putea debuta la CSM Reșița cu Unirea Slobozia

CSM Reșița are patru cazuri de COVID-19, doi jucători și doi membri ai staffului tehnic, însă va juca în etapa a 6-a a Ligii 2. Sâmbătă, de la ora 11:00, echipa antrenată de Alexandru Pelici o întâlnește pe teren propriu pe Unirea Slobozia.

CSM Reșița ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 2, cu 7 puncte acumulate în patru jocuri, iar Unirea Slobozia se află pe poziția a 16-a, cu 4 puncte strânse tot în patru meciuri.

Echipa din Valea Domanului i-a mai achiziționat pentru acest sezon de Liga 2 pe Robert Boboc (ex Dunărea Călărași), Deivydas Matulevicius (ex Glentoran / Irlanda de Nord), Caius Lungu, Vlad Chera (ambii de la Ripensia), Ovidiu Rasoveanu și Denis Brînzan (ambii de la Campionii FC Argeș).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 02 Oct. 2020, 14:26 Liga 2
Pe aceeași temă