Nicolae Croitoru nu se lasă păcălit de ultima înfrângere suferită de Concordia Chiajna. Antrenorul Politehnicii vrea de la jucătorii săi aceeași atitudine ca în partida întreruptă cu Petrolul

Anda DELIU 04 Mar. 2022, 20:45 Liga 2
Nicolae Croitoru nu se lasă păcălit de ultima înfrângere suferită de Concordia Chiajna. Antrenorul Politehnicii vrea de la jucătorii săi aceeași atitudine ca în partida întreruptă cu Petrolul

După ce nu a putut termina pe teren meciul cu Petrolul, în urma stingerii de două ori a nocturnei de pe ”Dan Păltinișanu”, Poli Timișoara pleacă în deplasare la Concordia Chiajna, unde urmează să joace duminică, de la ora 12:30, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2, penultima a sezonului regular.

Formația ilfoveană l-a înlocuit recent pe Claudiu Niculescu cu Ianis Zicu și chiar dacă contra Universității Cluj a cedat cu 0-4 pe Cluj Arena, Nicolae Croitoru, antrenorul Politehnicii, nu se lasă păcălit.

Chiajna a avut tot sezonul o defensivă bună

Antrenorul Politehnicii a punctat că echipa din Chiajna a avut o evoluție bună tot sezonul, iar partida de la Cluj ar fi mai degrabă un accident.

”Pe noi ne așteaptă un joc dificil, este o etapă cu o încărcătură aparte. Adversarul nostru încearcă să prindă un loc cât mai bun în play-off și să rămâne în obiectiv. Ei trebuie să acumuleze trei puncte, mai ales că etapa următoar joacă la Buzău (n.r. – echipă care luptă și ea pentru play-off). Din acest motiv, jocul de duminică are o importanță deosebită. Chiar dacă etapa trecută au pierdut destule de clar la Cluj, eu consider că a fost un accident. E greu de crezut că o echipă care în 16 etape a luat doar șase goluri și doar două în deplasare, primește apoi patru goluri într-un singur joc. E clar că și la ei a fost o săptămână destul de furtunoasă, cu schimbări la nivelul băcii tehnice, și că vor fi extrem de motivați”, spune Nicolae Croitoru înainte de meciul cu Concordia.

Poli are absențe importante înainte de jocul cu Concordia

Trebuie spus că la Poli va fi suspendat Mera, iar Ignea este incert medical. Așadar, ar fi vorba de doi titulari importanți.

Croitoru e încrezător însă în forma echipei. ”Jocul cu Petrolul ne-a arătat că ne putem lupta cu orice adversar, sper să putem face asta și acolo la Chiajna. Chiar dacă este un meci dificil, sper să arătăm ca o formație în creștere. Sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor unui joc bun și să câștigăm punctele. Schimbarea de antrenor îi poate influența pozitiv. La noi a existat acea frustrare, dar cele 38 de minute ne-au dat încredere că putem evolua așa cum ne-am propus. Consideră că avem o echipă valoroasă, tânără, cu o medie de vârstă de 23,8 ani”, a mai spus Croitoru.

Concordia riscă să iasă din play-off dacă nu câștigă. Poli Timișoara e pe loc de baraj de menținere în Liga 2

Cu 32 de puncte, Concordia Chiajna a picat de pe locul 4 pe 5 după ce Steaua a trecut vineri de Poli Iași (scor 3-1 în Ghencea) și e la trei puncte peste clasata pe 7, prima poziție de sub locurile de play-off, ocupată de FK Miercurea Ciuc.

Poli Timișoara e tocmai pe locul 15, cu 20 de puncte.

Meciul de la Chiajna, dintre Concordia și Politehnica Timișoara, se va juca duminică, de la ora 12:30.

În ultima rundă din sezonul regular, weekendul viitorul, Concordia are meci în deplasare la FC Buzău, iar Poli Timișoara primește vizita celor de la FC Hermannstadt.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 04 Mar. 2022, 20:45 Liga 2
Pe aceeași temă