Neluț Roșu, promisiune pentru fanii lui Dinamo după rezultatele dezastruoase din meciurile amicale. Mijlocașul, mesaj îndrăzneț: ”Poate sunt îngrijorați, dar așa e în pregătire, nu trebuie să tragem concluzii”

Andrei PASCU 18 Jul. 2022, 12:34 Liga 2
Neluț Roșu, promisiune pentru fanii lui Dinamo după rezultatele dezastruoase din meciurile amicale. Mijlocașul, mesaj îndrăzneț: ”Poate sunt îngrijorați, dar așa e în pregătire, nu trebuie să tragem concluzii”

Neluț Roșu, ajuns în această vară la Dinamo, este deja unul dintre liderii vestiarului. Mijlocașul a purtat banderola și în cel mai recent meci amical jucat de bucureșteni, 1-3 cu Unirea Constanța, și a transmis un mesaj prin care îi asigură pe fanii lui Dinamo că el și colegii săi vor face totul să readucă echipa în Liga 1.

Dinamo vrea să se lupte la promovare în Liga 2, în 2022-2023, dar are rezultate foarte slabe în amicale, trei meciuri și trei înfrângeri. Chiar dacă timpul până la prima rundă este scurt, Roșu a declarat că are încredere că echipa va arăta bine și că Dinamo va avea un cuvânt important de spus în campionatul regular, după care în play-off.

Neluț Roșu, promisiune pentru fanii lui Dinamo: ”Important va fi ce vom face în campionat”

Cu toate acesta, Roșu așteaptă întăriri, jucători noi la Dinamo, pentru că acum lotul nu este unul tocmai puternic, lucru remarcat și pe hârtie. Însă, nici antrenor principal nu are până în acest moment Dinamo, nu are nici președinte, iar zilele până la etapa de debut se scurg.

Încercăm să formăm un grup cât mai puternic, să mai aducem niște jucători. Când va începe campionatul, alta va fi fața lui Dinamo. Timp este suficient. Sper să vină jucători care au evoluat, ca să joace direct.

Nu regret nicio secundă că am semnat cu Dinamo, am ales cu inima, cu sufletul, am renunțat la o grămadă de bani ca să vin. Sper să fie alegerea bună, să ne întoarcem în Liga 1, acolo unde e locul lui Dinamo.

S-ar putea ca suporterii să fie îngrijorați de situația din amicale. Dar așa e în pregătire, nu trebuie trase concluziile acum, important va fi ce vom face în campionat. Liga 2 este o competiție foarte grea, sper că înțelegem toți și vom pune osul la treabă.

Este o onoare să port banderola, am venit să formăm un grup puternic și cred că vom reuși. Noi, jucătorii, să ne facem datoria pe teren, iar cei din conducere să ajute tot ceea ce înseamnă brand. Nu depinde doar de noi. Sper ca problemele care sunt să se rezolve treptat”, a spus Neluț Roșu.

Neluț Roșu, printre puținele transferuri făcute de Dinamo în această vară

Sezonul trecut, Roșu a fost sub contract în Liga 2, cu Concordia Chiajna, unde a fost împrumutat de FC Voluntari. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul nu a făcut un sezon strălucit la Concordia Chiajna. Chiar dacă a jucat în 14 meciuri, nu a reușit să marcheze vreun gol.

Neluț Roșu se numără printre jucătorii pe care, la nivel oficial, Dinamo a reușit să îi aducă pentru pregătire sezonului de Liga 2. În afara lui Roșu, au mai venit doar Bogdan Gavrilă și Valentin Lazăr .

Acum, la antrenamente sunt și atacantul Cătălin Țîră (28 de ani) și mijlocașul Iulian Roșu (28 de ani), care pot primi contracte, dar în ”Ștefan cel Mare” pot ajunge și Andrei Marc (29 de ani) și Ovidiu Horșia (21 de ani).

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-recunoscut-discutiile-pentru-venirile-a-doi-jucatori-un-capitan-din-play-off-ul-ligii-2-din-sezonul-trecut-si-un-mijlocas-sub-contract-cu-fcsb-19237717

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-capata-si-ea-moral-dupa-amicalul-cu-dinamo-care-e-ciuca-batailor-in-testele-cu-echipele-de-liga-2-cainii-pe-urmele-agentilor-007-19237556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ricardo-grigore-cedat-de-dinamo-la-fc-u-craiova-suma-de-bani-incasata-de-bucuresteni-19237535

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-noi-jucatori-la-antrenamentele-conduse-de-mihaescu-catalin-tira-s-a-intors-la-dinamo-dupa-ce-nu-l-a-convins-pe-pustai-iar-celalalt-si-a-facut-junioratul-la-steaua-exclusiv-19237518

 

 

 

 

Andrei PASCU 18 Jul. 2022, 12:34 Liga 2
Pe aceeași temă