Nae Constantin schimbă strategia pentru derby-ul cu Steaua: ”Asta ne dorim”. Antrenorul Petrolului a făcut analiza duelului cu ”militarii” și a anunțat jucătorii care nu fac deplasarea în Ghencea

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2022, 18:49 Liga 2
Nae Constantin schimbă strategia pentru derby-ul cu Steaua: ”Asta ne dorim”. Antrenorul Petrolului a făcut analiza duelului cu ”militarii” și a anunțat jucătorii care nu fac deplasarea în Ghencea

Petrolul întâlnește Steaua în etapa a 2-a a play-off-ului din Liga 2, în Ghencea. Partida, ce va avea loc sâmbătă, a fost prefațată de Nicolae Constantin, în cadrul unei conferințe de presă. Antrenorul liderului diviziei a doua a scos în evidență nivelul de pregătire al echipe sale, dar a și caracterizat Steaua.

Nicolae Constantin: ”Pauza ne-a prins bine, am reușit să recuperăm o parte dintre jucători”

Petrolul a disputat două meciuri amicale în pauza competițională, cu Zimbru Chișinău (scor 3-0) și FC Voluntari (scor 1-1), iar Nicolae Constantin a promis că echipa va arăta mai bine decât înaintea opririi campionatului pentru partidele echipelor naționale.

Dacă în prima rundă din play-off, cu ”U” Cluj (scor 0-0), Nicolae Constantin a pregătit echipa astfel încât să nu primească gol, de această dată a declarat că Petrolul va merge în Ghencea pentru cele trei puncte!

Nicolae Constantin: ”Ne propunem să câștigăm, asta este cât se poate de clar”

Referitor la caracterizarea făcută Stelei, Constantin a lăudat formația lui Daniel Oprița, că joacă extrem de motivată chiar dacă nu are drept de promovare în Liga 1. Una peste alta ”principalul” ”lupilor galbeni” a afirmat că va fi un duel încins, un adevărat derby.

Primul meci este, ca întotdeauna, cel mai important! Întâlnim o echipă care joacă fără obiectiv în acest play-off, dar asta nu este de condamnat, ci este meritul ei că a ajuns până în această fază. Steaua nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat din acest meci, și sunt sigur că va face tot posibilul să ne încurce. Însă, suntem pregătiți pentru orice!

Nu este loc de discuții, ne propunem să câștigăm, asta este cât se poate de clar și cu acest gând vom merge în Ghencea! Putem face acest lucru, ne cunoaștem adversarii, știm ce joacă și sper să trecem cu bine peste acest joc! Ne-am pregătit cum trebuie, iar pauza de două săptămâni ne-a prins bine, pentru că am reușit să recuperăm o parte dintre jucători, în condițiile în care au fost ceva probleme cu gripa în perioada asta”, a declarat Nicolae Constantin înaintea partidei Steaua – Petrolul, de sâmbătă, de la ora 14:30,care va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Petrolul, tot fără Mihai Velisar, Alin Boțogan și Dragoș Gheorghe 

În privința absențelor, Petrolul are câteva. Anumiți jucători îi vor lipsi lui Nicolae Constantin, din cauza unor probleme de ordine medical. Mihai Velisar, Alin Boțogan și Dragoș Gheorghe nu vor fi în lot pentru partida cu Steaua.

Avem aproape tot lotul valid, singurele absențe fiind cele ale lui Velisar, care a suferit o entorsă la antrenamentul de ieri, Boțogan, care s-a întors cu o accidentare de la lotul național și va trebui să mai stea câteva zile, și Dragoș Gheorghe.

Vom juca pe un stadion nou, cu un gazon perfect, va fi o atmosferă foarte frumoasă, vor fi mulți suporteri ce vor veni să ne susțină, așa că avem toate condițiile să ne întoarcem la Ploiești cu un rezultat bun”, a mai adăugat Nicolae Constantin.

Mario Bratu și Sergiu Pîrvulescu au prefațat și ei partida cu Steaua

Tinerii Mario Bratu și Sergiu Pîrvulescu l-au însoțit pe Nicolae Constantin la conferința de presă. Au prefațat și ei derby-ul cu Steaua, din care speră ca Petrolul să mai pună trei puncte în fața formației lui Daniel Oprița.

Mario Bratu: ”Va fi un meci foarte dificil. Este adevărat, ei nu au drept de promovare, dar asta nu înseamă că nu vor da totul, pentru că, în mod cert, vor vrea să ne bată! Este un derbi important și pentru suporteri, am văzut că fanii noștri se mobilizează să vină în număr cât mai mare la meci și sper să nu-i dezamăgim”.

Sergiu Pîrvulescu: ”Voi avea unele emoții, pentru că este un derbi, dar sunt sigur că vom face un meci foarte bun! Și când spun asta, mă bazez pe noi, pentru că știu ce echipă avem! Calificarea la Campionatul European mi-a dat încredere, am un moral bun și îmi doresc să obținem victoria și să ne bucurăm, alături de suporteri, de încă un pas important făcut pe drumul spre Liga 1”.

Petrolul și Steaua, despărțite de 12 puncte

Petrolul este lider în Liga 2 după prima etapă din play-off, cu 50 de puncte, la șase lungimi de locul secund, FC Hermannstadt. ”U” Cluj e abia pe locul 3, cu 43 de puncte.

De partea cealaltă, Steaua ocupă locul 4, cu 38 de puncte, la un punct de Concordia Chiajna, locul 5, și la cinci de locul 6, Unirea Slobozia.

După partida cu Steaua, Petrolul va întâlni, pe teren propriu, FC Hermannstadt. Steaua va juca pe terenul Universității Cluj.

Foto și video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momentul-razbunarii-pentru-steaua-daniel-oprita-vrea-victoria-cu-petrolul-cred-ca-suntem-in-cea-mai-buna-perioada-aratam-din-ce-in-ce-mai-bine-argumentele-principalului-19225086

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-vrea-concentrare-maxima-pentru-jocul-cu-braila-suntem-favoriti-dar-calculele-hartiei-se-pot-anula-atunci-cand-nu-esti-pregatit-mental-pentru-un-meci-19225140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-introduce-si-ea-bilete-de-acces-la-meciurile-de-pe-teren-propriu-primul-joc-cu-noile-conditii-cu-universitatea-cluj-19225125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-incoltita-din-toate-partire-cu-litigii-ilie-stan-a-mai-castigat-o-batalie-cu-marginean-cezar-lungu-si-iulian-rosu-au-de-primit-bani-trei-cluburi-au-reclamat-neplata-indemnizatiilor-19225122

 

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2022, 18:49 Liga 2
Pe aceeași temă