Petrolul se distanțează de urmăritoare și e tot mai încrezătoare în privința promovării. Marius Cioiu, după amicalul cu CSO Plopeni: ”Lotul e numeros, calitativ și cred că putem face față și în Liga 1”

Andrei PASCU 27 Feb. 2022, 17:25 Liga 2

Petrolul s-a antrenat cu un meci amical după ce partida din etapa a 17-a a Ligii 2, cu Poli Timișoara, a fost întreruptă în prima repriză după ce nocturna a picat de două ori și va câștiga la ”masa verde”. ”Lupii galbeni” au învins cu 5-0 în testul cu CSO Plopeni.

Petrolul nu a avut probleme cu penultima clasată din Seria a 5-a a Ligii 3, dar Nicolae Constantin a vrut, mai mult, ca jucătorii săi să aibă un nivel fizic cât mai bun la meciurile din Liga 2 care urmează, dat fiind faptul că jocul de la Timișoara nu poate fi pus la socoteală.

Răzvan Horj: ”A fost un antrenament bun, o echipă adversă destul de agresivă” 

Unul dintre marcatori, Răzvan Horj, venit în această iarnă la Petrolul, a vorbit despre amicalul cu CSO Plopeni, dar și despre cum vede lupta la play-off după prima etapă din 2022 în urma căreia noua sa echipă va aduna trei puncte fără să joace.

A fost un antrenament bun, o echipă destul de agresivă cu care am jucat, dar eu zic că ne-am făcut treaba. Am și marcat, sunt bucuros că n-am primit gol și totul a fost perfect.

(N.r. – Despre faptul că a marcat) Îmi doresc să o țin tot așa, dar important e să nu ia echipa gol. Cine marchează e un bonus și atât. Nu prea marchez, rar o fac.

(N.r. – Despre lupta la promovare) Este o luptă destul de importantă, trebuie să luăm fiecare meci în parte, pentru noi e important să nu pierdem. Fiecare meci e important pentru noi, în lupta de a merge în prima ligă. Cred că o să bifăm obiectivul, ținând cont de grupul pe care îl avem”, a declarat Răzvan Horj.

Marius Cioiu: ”Sper să joc cât mai bine la Petrolul, să fac treabă cât mai bună”

Marius Cioiu, și el un fotbalist venit în această iarnă la Petrolul, e deja încrezător că ploieștenii vor fi o echipă greu de întrecut în lupta pentru primele două locuri, pe lângă avantajul din fruntea Ligii 2 scoțând în evidență valoarea echipei.

Cioiu e convins că Petrolul poate face față în Liga 1 cu lotul actual.

A fost un antrenament reușit, mă bucur că am reușit să terminăm toți sănătoși acest meci și de luni începem treaba, să câștigăm meciul de la Buzău. Sper să joc cât mai bine la Petrolul, să fac treabă cât mai bună și să reușim la finalul campionatului să ne bucurăm toți de promovare.

(N.r. – Despre lupta la promovare) Este un ritm mai ridicat în prima ligă, dar și aici vor fi meciuri grele și va fi un play-off greu, din care sper să promovăm. Lotul e numeros, avem jucători cu calitate, foarte buni și cred că putem face față și în Liga 1”.

Petrolul se va distanța de ”U” Cluj și/ sau de Concordia Chiajna

Petrolul va pune mai multe puncte față de cel puțin una dintre echipele din grupul de sub ea. În ultima confruntare din această etapă, de luni, de la ora 20:00, ”U” Cluj, locul 3, va întâlni, pe teren propriu, Concordia Chiajna, locul 4.

Foto: Cristi StavriSport Pictures
Video: FC Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/petrolul-si-u-cluj-au-demarat-campanii-prin-care-sa-ajute-ucraina-sau-refugiati-din-tara-vecina-invadata-de-rusia-anunturile-celor-doua-cluburi-pentru-suporteri-19221090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-nu-mai-putin-de-sase-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-fc-buzau-si-fk-miercurea-ciuc-sunt-printre-echipele-care-lupta-pentru-play-off-si-vor-evolua-in-aceste-jocuri-19220694

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stadionul-dan-paltinisanu-se-inchide-presedintele-cj-timis-ofera-o-solutie-ridicola-pentru-poli-timisoara-sa-joace-meciurile-de-acasa-in-afara-orasului-19220686

 

 

Andrei PASCU 27 Feb. 2022, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă