Nae Constantin, dat peste cap după eșecul cu Poli Iași: ”Începem să ne îngrijorăm puțin la ce am văzut”. Analiza obiectivă a antrenorului Petrolului și remarca lui Eugeniu Cebotaru

Andrei PASCU, Adrian Crânganu 18 Feb. 2022, 18:12 Liga 2

Eșecul Petrolului de vineri, cu Poli Iași, scor 0-2, l-a dat puțin peste cap pe antrenorul Nicolae Constantin, care s-a dovedit afectat de jocul arătat de fotbaliștii săi.

”Principalul” a pus rezultatul și imaginea echipei sale în balanță și nu i-a plăcut ce a văzut.

Nicolae Constantin, supărat după eșecul cu Poli Iași: ”Începem să ne îngrijorăm puțin la ce am văzut, dar sunt sigur că echipa reală nu e cea de azi”

Constantin a părut surprins la interviurile de la finalul amicalului și nu se aștepta ca Petrolul să piardă de o asemenea manieră. Deși nu îl interesează rezultatele din partidele de verificare, aspect recunoscut în mai multe rânduri, a fost dezamăgit de jocul echipei.

Petrolul va mai avea încă un amical, sâmbătă, cu Farul Constanța 2, când Constantin va utiliza fotbaliștii pe care nu a mizat în testul cu moldovenii. În altă ordine de idei, antrenorul liderului Ligii 2 a vorbit și despre transferurile făcute de celelalte echipe.

Sunt un pic dezamăgit și de joc, și de rezultat. Am spus tot timpul că un rezultat bun vine în urma unui joc bun și noi azi am făcut un joc prost și rezultatul a fost pe măsură. Începem să ne îngrijorăm puțin la ce am văzut, dar sunt sigur că echipa reală nu e cea de azi. Nu am avut atitudine, ne-am crezut poate învingători. Credeam că putem câștiga doar dacă venim la stadion și asta te costă.

Nu am pus mare accent pe rezultate nici până acum, asta e clar, am încercat să dăm minute jucătorilor, să alegem jucătorii cei mai buni pentru prima etapă. Așa o să fie și în continuare. Mai avem mâine un meci de pregătire, încercăm să vedem cum vor reacționa și ceilalți jucători 90 de minute.

În funcție de ce o să vedem și mâine, o să alegem un prim 11 pentru primul meci oficial.

Toate echipele s-au întărit, și noi ne-am adus jucătorii de care am considerat că avem nevoie. O să fie un nou campionat practic și noi am face o mare greșeală să ne considerăm deja câștigători”, a spus Nicolae Constantin după meciul cu Poli Iași.

Eugeniu Cebotaru: ”Cred că dacă jucam patru reprize, tot nu marcam”

Nu doar Nicolae Constantin a fost afectat de eșecul cu Poli Iași, ci și unul dintre liderii Petrolului, Eugeniu Cebotaru:

Nu trebuie să ne dăm cu părerea așa dur. E un meci amical. E un duș rece, a fost o zi neplăcută. Cred că dacă jucam patru reprize, tot nu marcam. Trebuie să facem o analiză și să ne pregătim pentru meciul din campionat. Meciul ăsta e pentru concluzia noastră.

Cred că suntem gata pentru campionat. Toate echipele s-au întărit, o să fie un campionat interesant și cred că se va juca până la final. Sper ca omogenitatea noastră să conteze mai mult. Avem o echipă bună, au mai venit câteva întăriri, jucători buni care cu siguranță ne vor ajuta. Cred că o să facem o figură frumoasă în retur”.

Petrolul în partida cu Poli Iași: R. Avram – Sg. Pârvulescu, Vrhovac, Huja, Țicu – Seto, Cebotaru – M. Bratu, Tucaliuc, Dr. Gheorghe – S. Diarra. Au mai jucat: V. Lică, Boțogan, Saim Tudor, Jarovic, Pashov.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Petrolul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oferte-spectaculoase-pentru-suporterii-petrolului-clubul-a-anuntat-preturile-abonamentelor-pentru-ultimele-sase-meciuri-de-pe-ilie-oana-din-acest-sezon-19219835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluj-arena-casa-universitatii-cluj-va-fi-alimentata-cu-curent-electric-de-compania-care-a-tinut-in-viata-in-acest-sezon-petrolul-si-care-i-a-fost-partener-finantator-timp-de-patru-ani-19219801

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-alexandru-sabau-a-fost-prezentat-de-petrolul-perioada-contractului-semnat-de-fundasul-aradean-si-locatiile-unde-echipa-isi-joaca-ultimele-doua-amicale-19219670

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

 

Andrei PASCU, Adrian Crânganu 18 Feb. 2022, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă