Petrecere în toată regula la Ploiești! Eugeniu Cebotaru abia s-a făcut înțeles la interviuri. Care a fost cel mai greu moment al sezonului pentru veteranul Petrolului

Răzvan STÎNGĂ 09 May. 2022, 22:28 Liga 2

Petrecerea începută de Petrolul pe teren la finalul partidei cu Concordia Chiajna (scor 2-0) a fost continuată în vestiar. Jucătorii și stafful tehnic au cântat și s-au bucurat pentru promovarea în Liga 1, iar Eugeniu Cebotaru este mândru de ce a realizat alături de colegii săi.

Eugeniu Cebotaru: ”Merită emoțiile pe care le am acum”

Mijlocașul ”lupilor galbeni”, în vârstă de 37 de ani, a declarat în vestiar, la cald, în momentul în care petrecea alături de colegi, că emoția pe care o trăiește după îndeplinirea obiectivului merită toate greutățile peste care s-a trecut în acest sezon.

Cele mai dificile momente au fost, după cum a declarat Eugeniu Cebotaru, ultimele etape premergătoare finalului de play-off, când Petrolul continua să fie pe locul 1, dar următoarele clasate, ”U” Cluj și FC Hermannstadt, se apropiau periculos.

E munca noastră de un an de zile, nu a fost ușor, dar merită emoțiile pe care le am acum. Am tras, am trecut prin toate, greutăți, foarte multă muncă, dar echipa aceasta merită să fie în Liga 1.

Cel mai greu moment a fost când ne apropiam cât mai mult de promovare. Încărcătura era mare, dar e bine că am reușit. Emoțiile pe care le trăim acum merită. Echipa asta merită să fie în Liga 1. Tot ce am găsit aici, suporteri, echipă”, a declarat Eugeniu Cebotaru la microfonul Digi Sport.

Petrolul, promovată matematic în Liga 1!

Chiar dacă ”U” Cluj – FC Hermannstadt se va disputa abia marți, Petrolul nu mai poate rata cel puțin locul 2 în play-off-ul Ligii 2. Acum, înainte ca urmăritoarele să aibă meciul direct, Petrolul le devansează cu cinci puncte.

În ultima etapă din acest sezon, a 10-a, Petrolul va evolua pe terenul Unirii Slobozia.

Foto: Alex Nicodim și George Filip (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

 

Răzvan STÎNGĂ 09 May. 2022, 22:28 Liga 2
Pe aceeași temă