Momente grele pentru Viorel Ion. Fostul fotbalist și antrenor buzoian a suferit un accident vascular cerebral. Mesajul fiicei sale

Marius ANGHEL 11 Nov. 2023, 14:50 Liga 2
Momente grele pentru Viorel Ion. Fostul fotbalist și antrenor buzoian a suferit un accident vascular cerebral. Mesajul fiicei sale

Momente grele pentru Viorel Ion, la puține zile după ce a împlinit vârsta de 55 de ani.

Ultima dată antrenor la Gloria Buzău, în 2016, când era suspendat de FRF pentru implicarea alături de mai mulți membri ai staffului său și jucători în mafia pariurilor, a suferit, vineri, 10 noiembrie 2023, un accident vascular cerebral (AVC) și a fost transportat de urgență la spital, a anunțat site-ul local buzoienii.ro.

Viorel Ion a suferit un accidentat vascular cerebral și este în recuperare

Fostul fotbalist al echipelor Gloria Buzău (în trei rânduri), Oțelul Galați (în două rânduri), Steaua, VfL Bochum (Germania), Rapid, Rulmentul Alexandria și Dunărea Galați, care și-a încheiat cariera în 2008, a suferit, vineri, un AVC și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Primele informații despre starea acestuia au fost că ”Vioară” se putea deplasa, dar avea probleme de vorbire. Ulterior și-a revenit și a putut vorbi.

”A contat probabil că a fost sportiv, a trecut destul de ușor peste. Sângele a fost absorbit repede. A fost tratat bine la spitalul din Buzău, s-au luat decizii bune și rapid, fiica sa este medic”, a declarat un apropiat al lui Viorel Ion, citat de buzoienii.ro.

Acesta este în continuare, la momentul redactării articolului, la spital și se află sub tratament și observație, urmând ca, în zilele viitoare, dacă totul decurge bine, să fie externat.

Fata sa, Diana, a reacționat sâmbătă, pe Facebook, și a postat următorul mesaj: ”Vă mulțumim din suflet pentru mesajele de susținere și grijă de care ați dat dovadă, suntem profund recunoscători, este extrem de importantă nevoia de liniște în perioada următoare pentru recuperarea completă! Vă mulțumim pentru înțelegere!”

Ultima dată a antrenat Gloria Buzău, când era suspendat din fotbal de FRF pentru implicare în mafia pariurilor!

Viorel Ion și-a început cariera de antrenor la echipa la care și încheiat-o pe cea de fotbalist, la Gloria Buzău. A condus trupa din Crâng, alta decât cea care activează acum în Liga 2 sub aceeași denumirea, în perioada 2005-2008, reușind cu aceasta promovarea în prima ligă.

Ulterior a mai antrenat Petrolul Berca, Drobeta Turnu Severin, CF Brăila, CS Otopeni și din nou Gloria Buzău.

S-a retras forțat din activitatea sportivă din 2016, când, în calitate de antrenor al Gloriei Buzău, era suspendat 2 ani din fotbal și amendat cu 200 de mii de lei de FRF pentru implicare în aranjarea meciurilor pentru pariuri. Nu a avut succes la TAS împotriva FRF, însă, chiar dacă atunci au trecut mulți ani, Viorel Ion nu a mai revenit în fenomen.

Fostul atacant cu patru meciuri la echipa națională a României a fost viceprimar al Buzăului în 2020.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-13-liga-2-19292572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-nu-mai-intelege-ce-se-intampla-la-gloria-buzau-19292560

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-ceahlaul-au-remizat-in-etapa-a-13-a-a-ligii-2-scor-1-1-19292523

Marius ANGHEL 11 Nov. 2023, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă