Mircea Rednic are numai cuvinte de laudă pentru unul dintre jucătorii de la ”FC U” Craiova: ”Nu știu câți jucători cu CV-ul său ar fi acceptat să joace în Liga 2 din România”

Marius ANGHEL 05 Jan. 2021, 14:37 Liga 2
Mircea Rednic are numai cuvinte de laudă pentru unul dintre jucătorii de la ”FC U” Craiova: ”Nu știu câți jucători cu CV-ul său ar fi acceptat să joace în Liga 2 din România”

Ofertat de Adrian Mititelu să preia ”FC U” Craiova, atât după despărțirea de Eugen Trică, dar și după cea de Nicolo Napoli, Mircea Rednic (58 de ani) a refuzat de fiecare dată, nedorind să coboare să antreneze în Liga 2. ”Puriul” a fost instalat între timp ca antrenor la Viitorul Constanța, în Liga 1.

Din lotul actual al liderului Ligii 2, Rednic îl știe foarte bine pe belgianul Jeremy Huyghebaert (32 de ani), fundaș pe care l-a pregătit când era la Excel Mouscron, echipă de unde a și venit în vara trecută la olteni.

Mircea Rednic, laude pentru Jeremy Huyghebaert: ”Este un profesionist desăvârșit și își vede doar de munca pe care o are de făcut”

Antrenorul are cuvinte de laudă pentru Huyghebaert și crede despre el că poate face față cu ușurință inclusiv la cluburile importante din Liga 1.

”Îl cunosc bine pe Jeremy și mă bucur că îi merg bine lucrurile la Craiova. L-am avut ca fotbalist la Mouscron și știu foarte bine ce poate. El este un profesionist desăvârșit și își vede doar de munca pe care o are de făcut. Este și un familist convins, iar acest lucru îl face să se pregătească în liniște și cu maximă concentrare si seriozitate.

Nu știu câți jucători cu CV-ul său ar fi acceptat să joace în Liga 2 din România, poate că pentru unii este surprinzător, dar el a acceptat acest lucru deoarece îi plac provocările, iar proiectul pe care Adrian Mititelu i l-a propus a fost unul extrem de serios. Chiar îmi doresc ca FC Universitatea Craiova să promoveze în Liga 1, deoarece țin mult la Adrian Mititelu și îmi doresc ca echipa lui să promoveze.

Vreau să mă reîntâlnesc de la vară cu Jeremy și în mod sigur meciul din Liga 1 dintre Viitorul și FC Universitatea o să fie unul foarte interesant. Jeremy este un jucător cu foarte multe calități, iar el te poate ajuta la nevoie și de pe postul de fundaș central. Este un jucător cu un plasament foarte bun și are o pasă precisă, atunci când urcă să ajute echipa pe partea stângă de atac. În mod sigur Jeremy poate să joace la echipele noastre de top din Liga 1 și este un jucător reprezentativ pentru FC Universitatea Craiova”, a spus Mircea Rednic pentru ediție.ro.

Belgianul mai are contract până la finalul actulului sezon cu U Craiova 1948 SA, cu drept de prelungire în cazul în care se obține promovarea în Liga 1.

  • Jeremy Huyghebaert a evoluat în 13 dintre cele 14 meciuri disputate de U Craiova 1948 SA în prima parte a sezonului de Liga 2. În toate partidele a început ca titular, doar într-una, cu Fotbal Comuna Recea (scor 3-3), fiind înlocuit. În cariera sa a mai jucat pentru KSV Roeselare (Belgia), Auxerre II (Franța), YR KV Mechelen, Royal Excel Mouscron, Royal White Star Bruxelles (toate trei din Belgia) și Neuchatel Xamax (Elveția).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-are-liber-pe-ion-oblemenco-consilierii-locali-au-aprobat-taxa-de-folosire-a-arenei-si-pentru-meciuri-de-liga-2-19163395

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultimele-doua-transferuri-parafate-de-fc-u-craiova-laudate-caracterizarile-facute-de-erik-lincar-craiova-a-pus-mana-pe-doi-jucatori-extrem-de-buni-si-foarte-utili-19163248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-stanga-primeste-a-doua-sansa-de-la-suporterii-din-peluza-sud-97-toti-gresim-in-viata-cand-sunt-pregatiti-sa-intervina-si-cei-doi-antrenori-care-au-refuzat-initial-sa-preia-19163243

Marius ANGHEL 05 Jan. 2021, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă