Mioveniul se încordează înaintea meciului cu FC Brașov. „Există această rivalitate, și ei și noi am fost în Liga 1”

Marius ANGHEL 11 May. 2017, 14:39 Liga 2
Mioveniul se încordează înaintea meciului cu FC Brașov.**

CS Mioveni va juca, vineri seară, la Brașov, la ora 18:00, o partidă deosebit de impor­tantă în lupta pentru promovarea în Liga 1. Galben-verzii au neapărat ne­voie de victorie pentru a se menține în apropierea primelor locuri ca și punctaj, însă nu vor întâlni un adversar slab, ci unul rănit în orgoliu, care își va vinde scump pielea.    

Într-o conferință de presă ținută ieri la stadionul Orășenesc din Mioveni, directorul tehnic al echipei din Mioveni, Florin Marin, a vorbit despre importanța meciului de la Brașov și despre implicațiile acestuia.

„Ne așteaptă un meci greu, o partidă dificilă. Brașovul este o echipă bună, dar incomodă, cu jucători buni pe care îi are în componență, fotbaliști ce pot decide în orice moment soarta unui meci. Și mă refer la Sburlea, Chitoșcă, Moldoveanu, dar și alții. Aceștia pot să facă diferența și să destabilizeze orice apărare. Noi trebuie să fim concentrați foarte bine, să nu comitem erori decisive, pentru că noi depindem de fiecare rezultat ca să ajungem la baraj. Sigur, depindem și de celelalte rezultate, dar important este ca noi să câștigăm partidele pe care le mai avem. Într-adevăr, ei au niște probleme cu banii, jucătorii sunt nemulțumiți, dar au un antrenor cu experiență, care îi poate monta foarte bine și îi poate mobiliza. Plus că există și această rivalitate între echipe, și ei și noi am fost în Liga 1. Va fi un joc foarte mult disputat, se va juca cu intensitate maximă”, a declarat, citat de Curierul zilei, Florin Marin.

Tocmai doi dintre jucătorii pe care Florin Marin îi vede importanți la FC Brașov nu vor juca în meciul cu CS Mioveni. Mijlocașului Sebastian Chitoșcă este accidentat, iar atacantul Robert Moldoveanu a încheiat practic sezonul, acesta fiind internat la Spitalul de boli infecțioase „Victor Babeș” din București cu probleme la spate.

Altfel, FC Brașov nu îl va avea pe banca tehnică la acest meci pe antrenorul principal Cornel Țălnar, acesta plecând la Alba Iulia după ce soția sa a decedat în noaptea de miercuri spre joi. De jucătorii „stegari” înaintea meciului de vineri se ocupă în aceste zile secunzii săi, Mihai Stere și Florentin Petre.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 11 May. 2017, 14:39 Liga 2
Pe aceeași temă