Doliu la FC Brașov. Soția lui Cornel Țălnar a încetat din viață, iar antrenorul nu vine la meciul cu CS Mioveni

Marius ANGHEL 11 May. 2017, 12:55 Liga 2
Doliu la FC Brașov.** Soția lui Cornel Țălnar a încetat din viață, iar antrenorul nu vine la meciul cu CS Mioveni

Antrenorul echipei FC Brașov, Cornel Țălnar, trece prin momente grele după ce soția sa, Georgeta, a încetat din viață în noaptea de miercuri spre joi, într-o clinică din Alba Iulia, anunță Monitorul Expres. De jucătorii „stegari” înaintea meciului de vineri, de pe teren propriu, cu CS Mioveni, se ocupă în aceste zile secunzii săi, Mihai Stere și Florentin Petre.

Problemele soției lui Cornel Țălnar au apărut în urmă cu câteva săptămâni, când, în urma unor investigații medicale, aceasta a aflat crunta veste că este grav bolnavă. A început imediat un tratamentul la o clinică din Alba Iulia, însă a fost prea târziu.

Marți dimineața, Țălnar a venit la Brașov, extrem de abătut, astfel că antrenamentul a fost condus de colaboratorii săi, Mihai Stere și Florentin Petre. Miercuri dimineață însă, antrenorul a fost convins de apropiați să plece la Alba Iulia pentru a fi alături de soția sa. „Știam de problemele de sănătate cu care se confrunta doamna Țălnar. Am discutat cu Cornel și i-am spus că suntem alături de el”, a spus Vasile Dochița, administratorul special al FC Brașov. La rândul său, Florentin Petre a spus că în aceste momente este normal ca famila să fie pe primul loc. „Nea Cornel a plecat la Alba Iulia. Nimic nu este mai important decât familia. De fotbal ne ocupă noi, important este ca doamna Țălnar să se facă bine”, declara Florentin Petre.

Robert Moldoveanu, sezon încheiat

În altă ordine de idei, pentru meciul cu CS Mioveni, care se va disputa vineri, de la ora 18:00, FC Brașov nu va putea conta pe serviciile mijlocașului Sebastian Chitoșcă, accidentat, iar atacantul Robert Moldoveanu a încheiat practic sezonul, acesta fiind internat la Spitalul de boli infecțioase „Victor Babeș” din București.

„Parcă sunt blestemat, în ultima perioadă stau doar prin spitale. Am făcut mai multe investigații medicale pentru problemele la spate, iar acum sunt internat la Spitalul Victor Babeș pentru o stomatită. De o săptămână nu am mai mâncat nimic, am stat doar pe perfuzii, astfel că am slăbit cam șapte kilograme”, a spus Moldoveanu, atacant împrumutat în iarnă de FC Brașov de la Dinamo.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 11 May. 2017, 12:55 Liga 2
Pe aceeași temă