În sfârșit, victorie! Minaur Baia Mare a câștigat primul amical din Turcia, după două egaluri la rând

Andrei PASCU 08 Feb. 2023, 18:47 Liga 2
În sfârșit, victorie! Minaur Baia Mare a câștigat primul amical din Turcia, după două egaluri la rând

Minaur Baia Mare pleacă din Turcia cu un moral bun, reușind să câștige ultimul amical, disputat miercuri, în compania unei formații din liga a 4-a din Germania, SV Eintracht-Trier 05.

Formația pregătită de Mihai Iosif a marcat de două ori în partea secundă și s-a impus cu scorul de 2-0.

Minaur Baia Mare, prima victorie în Turcia, în ultimul amical

De altfel, Minaur Baia Mare va părăsi Turcia fără să piardă, dat fiind rezultatul înregistrat și cu formația din Germania. Marcatorii au fost Alin Văsălie și Raphael Stănescu, singurele informații esențiale pe care le pune la dispoziție formația maramureșeană după acest joc.

Partida s-a jucat la ora 14:00 a României, în Antalya, iar Mihai Iosif a trimis pe teren următorul prim 11: Costache – Ct. Alexe, Mondragon, Dandea, Al. Stoian, D. Matei, S. Iosif, Ivanovici, Rotar, Chinde, Berisha. Rezerve: R. Avram – Ius. Neacșu, Potcoavă, Ciocan, Cin, Raph. Stănescu, Rz. Lazăr, Chitaș, Dav. Simion, Donca, Breban, Văsălie, Al. Iacob, Jarovic.

Minaur Baia Mare pleacă din Turcia cu două remize și o victorie

În Antalya, până la amicalul de miercuri, Minaur Baia mare a remizat cu FK Kaisar Kyzylorda (prima ligă din Kazakhstan), scor 1-1, iar cu FK Velez Mostar (prima ligă din Bosnia și Herțegovina) a înregistrat tot un 1-1.

Înainte de plecarea în Turcia, în România, Minaur Baia Mare a disputat un singur meci de verificare, cu FC Bihor Oradea, echipă din Seria 10 a Ligii 3, în fața căreia s-a impus cu 2-0.

La revenirea în țară, până când va avea loc prima etapă de Liga 2 din acest an, Minaur Baia Mare va întâlni și Gloria Bistrița Năsăud, pe 17 februarie. Apoi, va mai întâlni în sezonul regular al Ligii 2, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023, iar ulterior va evolua în grupa pentru evitarea retrogradării, în play-out.

Minaur Baia Mare reia Liga 2 dintr-un punct deloc confortabil

Minaur Baia Mare are cinci meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a, ultima din 2022, a urmat remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cutremur-cu-magnitudinea-de-78-grade-in-turcia-unde-se-afla-in-cantonament-si-sase-echipe-de-fotbal-din-liga-2-sc-otelul-si-unirea-dej-si-au-informat-suporterii-despre-situatia-lor-19259668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-minaur-rezultat-important-in-turcia-a-condus-o-si-a-remizat-cu-fk-velez-detinatoarea-ultimei-cupe-din-bosnia-si-hertegovina-19259651

https://liga2.prosport.ro/seria-1/berisha-a-marcat-din-nou-minaur-a-obtinut-o-remiza-in-primul-amical-din-turcia-cu-o-echipa-din-prima-liga-a-kazakhstanului-19259464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-restante-salariale-catre-jucatori-19259063

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-victorie-in-amicalul-cu-fc-bihor-oradea-19258993

Andrei PASCU 08 Feb. 2023, 18:47 Liga 2
Pe aceeași temă