Victorie pentru Minaur Baia Mare în primul amical al anului. Printre marcatorii din partida de verificare cu FC Bihor Oradea, și un atacant nou-venit

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 16:50 Liga 2

Minaur Baia Mare a disputat, în cele din urmă, primul meci amical din 2023, sâmbătă, după ce confruntarea de săptămâna trecută, cu CSM Sighetu Marmației, a fost anulată.

Maramureșenii au debutat în noul an contra formației FC Bihor Oradea, împotriva căreia s-au impus cu 2-0. La pauză, echipa lui Mihai Iosif a condus cu 1-0.

Minaur Baia Mare, 2-0 în amicalul cu FC Bihor Oradea, de la Satu Mare

Partida s-a jucat la Satu Mare, pe Stadionul Dinamo, iar Mihai Iosif a avut ocazia, pentru prima dată în acest an, să vadă cum se descurcă și noile achiziții. Unul dintre noii-veniți a reușit să puncteze chiar, reușind golul din partea a doua.

Minuar Baia Mare a marcat prin Raphael Stănescu în prima repriză, care a decis și rezultatul după primele 45 de minute. Rezultatul final a fost stabilit de Valmir Berisha, atacant ajuns la Baia Mare în această iarnă, după experiența avută la SC Oțelul, unde nu a reușit să marcheze vreun gol.

Amicalul dintre Minaur Baia Mare și FC Bihor Oradea (locul 3 în Seria 10 din Liga 3) a avut loc pe o suprafață de joc sintetică.

  • Minaur Baia Mare: Al. Costache – Ct. Alexe, Dandea, Rz. Lazăr, Simion, Stoian, Donca, Stănescu, Chitaș, Rotar, Jarovic
    Rezerve: Avram – Neacșu, Pocoavă, Mondragon, Cin, Ivanovici, Ciocan, Berisha, Iacob, Iosif, Breban, Gnega, Vasalie, Matei, Chinde
  • FC Bihor Oradea: Bob – C. Jurj, A. Gal, D. Stan, Ioviţă – Petruş, Cherman – Gunie, Ad. Popa A. Gheorghiţă – M. Hosu
    Au mai evoluat: Nergheş – Al. Popa, Lupşe, Ban, Fl. Drăgan, Chindlea, A. Hosu, T. Serediuc, C. Roşu, M. Balint, Moga, Clemeniuc, Săutiuţ, Sg. Jurj

Minaur Baia Mare, patru amicale până la prima etapă de Liga 2

Minaur Baia Mare va merge într-un cantonament în Turcia în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, unde va întâlni trei adversari. Apoi, la revenirea în țară, până când va avea loc prima etapă de Liga 2 din acest an, va întâlni și Gloria Bistrița Năsăud, pe 17 februarie.

Pentru a ne îndeplini obiectivul, e nevoie de toată lumea din oraș, conducere, să asigure condițiile optime pentru a îndeplini obiectivul. Se fac eforturi mari pentru a reuși să aducă salariile la zero. Eu, stafful tehnic și jucătorii trebuie să ne dăm inima pentru Minaur, iar suporterii trebuie să fie alături de noi.

Trebuie un tot unitar și, cu siguranță, când îl vom avea, vom reuși. Fac pariu pe o sticlă de pălincă pe faptul că ne vom salva de la retrogradare”, a spus Mihai Iosif despre etapele rămase din Liga 2, într-o conferință de presă de zilele trecute.

Minaur Baia Mare va mai întâlni în sezonul regular al Ligii 2, Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023, iar ulterior va evolua în grupa pentru evitarea retrogradării, în play-out.

Foto: Minaur Baia Mare

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 16:50 Liga 2
Pe aceeași temă