Minaur și-a anunțat programul amicalelor, însă încă nu-și cunoaște adversarii din cantonamentul din Turcia

Marius ANGHEL 17 Jan. 2023, 09:49 Liga 2
Minaur și-a anunțat programul amicalelor, însă încă nu-și cunoaște adversarii din cantonamentul din Turcia

Minaur Baia Mare și-a anunțat oficial programul cu meciuri amicale pe care îl are în această perioadă de pregătire de iarnă.

În total, formația antrenată de Mihai Iosif va disputa șase jocuri test, trei în țară și trei în cantonamentul din Turcia. Pentru acestea din urmă încă nu-și cunoaște adversarii.

Minaur va disputa șase amicale în această iarnă

Până la plecarea în stagiul din Antalya, trupa maramureșeană reunită în data de 12 ianuarie dispută două jocuri amicale. Primul are loc sâmbătă, 21 ianuarie, la Satu Mare, cu CSM Sighetu Marmației, echipă din Liga 3 antrenată de un alt rapidist, Adrian Iencsi. Aceasta ocupă locul 7 în Seria a 10-a.

Tot la Satu Mare are loc și partida a doua, cu FC Bihor Oradea, nu cu CA Oradea, așa cum a transmis la reunire Mihai Iosif. Într-adevăr, noul FC Bihor s-a numit până în vară CA Oradea, însă și în acest moment există o echipă cu această denumire spusă de antrenor, în Liga a 4-a Bihor. Partida cu echipa de Liga 3 situată pe locul 3 în Seria a 10-a se desfășoară în data de 28 ianuarie.

În stagiul din Antalya, care se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 10 februarie, Minaur va disputa trei jocuri amicale, însă clubul susține că adversarii nu au fost stabiliți pentru a le comunica numele.

Ulterior, la revenirea în țară, formația băimăreană o va întâlni în data de 17 februarie, pe teren propriu, pe Gloria Bistrița Năsăud, liderul Seriei a 10-a a Ligii 3.

Programul amicalelor pe care urmează să le dispute Minaur:

21.01 – Satu Mare – Minaur – CSM Sighetu Marmației
28.01 – Satu Mare – Minaur – FC Bihor Oradea
30.01 – 10.02 – Cantonament Antalya (3 partide amicale, însă adversarii nu au fost stabiliți)
17.02 – Baia Mare – Minaur – Gloria Bistrița Năsăud

Minaur ocupă locul 17 în Liga 2 după primele 16 etape, poziția fiind una retrogradabilă. Are 15 puncte acumulate, la fel ca Progresul Spartac, clasata pe locul 18, tot o nou-promovată.

În ultimele trei runde din sezonul regular va întâlni Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), echipe care se luptă pentru accederea în play-off.

Campionatul se reia în ultimul weekend al lunii februarie.

La capitolul achiziții, Minaur i-a anunțat, până acum, oficial pe Raul Avram (portar, ex Petrolul), Alexandru Iacob (fundaș, ex CS Mioveni) și Petre Ivanovici (mijlocaș, ex FK Miercurea Ciuc). Antrenorul Mihai Iosif a spus la reunire că a semnat cu echipa sa și Senad Jarovic, atacant germano-bosniac care în România a mai jucat pentru Petrolul, în sezonul trecut. Și Răzvan Horj, fundaș care este încă legat contractual cu Petrolul, se antrenează cu echipa, însă momentan nu poate fi legitimat, deoarece este în litigiu cu trupa ploieșteană.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-achizitie-dupa-achizitie-dar-cu-restante-19257873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-primul-transfer-din-2023-al-echipei-fc-brasov-alexa-are-mari-asteptari-de-la-marcatorul-innascut-fara-gol-de-aproape-doi-ani-atacantul-spune-ca-retrogradarea-in-lig-19257875

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-si-a-reluat-antrenamentele-cu-cateva-noutati-in-lot-mihai-iosif-a-anuntat-primele-trei-achizitii-si-planurile-sale-iar-la-prima-sedinta-au-participat-alti-trei-jucatori-veniti-de-la-echipe-di-19257803

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-petrolist-senad-jarovic-revine-in-fotbalul-romanesc-atacantul-germano-bosniac-va-juca-tot-in-liga-2-19257571

Marius ANGHEL 17 Jan. 2023, 09:49 Liga 2
Pe aceeași temă