Șapte jucători, pe lista plecărilor de la Minaur Baia Mare? Ar fi fost anunțați să își caute echipe

Răzvan STÎNGĂ 14 Dec. 2022, 19:42 Liga 2
Șapte jucători, pe lista plecărilor de la Minaur Baia Mare? Ar fi fost anunțați să își caute echipe

Minaur Baia Mare va modifica, se pare, destul de mult lotul de jucători, ipoteză care are șanse să se aplice dacă ne luăm și după declarațiile făcute de conducere înainte de finalul meciurilor din 2022. Oricum, maramureșenii au făcut deja o primă achiziție pentru anul care vine și l-au acontat pe portarul Raul Avram.

Minaur Baia Mare ar fi conturat lista de plecări: șapte jucători

Raul Avram și-a dat acordul să vină la Minaur Baia Mare, aspect confirmat de portar într-un dialog cu Liga2.ro, dar, pe lângă alte noutăți pe care formația nou-promovată le va anunța în această perioadă de pauză competițională, se pregătește să renunțe și la anumiți fotbaliști, pe care Mihai Iosif consideră că nu se mai poate baza.

Astfel, potrivit Graiul Maramureșului, șapte jucători au fost trecuți pe lista plecărilor: portarul Raul Băilă (22 de ani), fundașul dreapta Marius Potcoavă (22 de ani), fundașul central Gabriel Oiță (28 de ani), mijlocașul de bandă Alexandru Mărieș (21 de ani) și atacanții Ciprian Stanciu (32 de ani), Kevin Bakare (18 ani) și Cassama Muacir (27 de ani).

Stanciu, Bakare și Muacir, cu meciuri multe în campionat, pe lista plecărilor de la Minaur Baia Mare?

Ultimii trei au jucat destul de mult, Stanciu și Bakare în 13 partide de Liga 2, iar Muacir în 11 meciuri de campionat. Însă, ei nu au dat randament și nu și-au făcut treaba de atacant, doar primul reușind să marcheze, de două ori.

Conform sursei amintite, cei șapte au fost deja informați să își caute noi angajamente, pentru că nu mai este nevoie de serviciile lor. Ar rămâne, în cazul în care se vor și concretiza plecările, locuri multe libere în lotul lui Mihai Iosif, pe care trebuie să le acopere cumva.

Vasile Miriuță confirma discuțiile cu impresari, pentru aducerea de jucători la Minaur Baia Mare

Oricum, după cum a afirmat Vasile Miriuță într-o conferință de presă acordată înainte de finalul meciurilor din acest an, există discuții cu impresari pentru propuneri de fotbaliști.

În perioada asta, mă voi implica la transferuri pentru că sunt cu inima aici, sunt cu sufletul, emoțional (…). Eu, directorul tehnic, și cei din staff vom face tot ce putem să aducem jucători de valoare, pentru că acesta e profesionalismul.

Vom face tot ce putem pentru ca echipa să rămână în Liga 2. Și va rămâne! Mai bine să mă înjure lumea acum, din iarnă până în vară, iar din vară să mă aplaude că am rămas în Liga 2.

Pot să arăt mesaje de la impresari, cu jucătorii care îmi sunt propuși. Am discutat personal, cu acordul antrenorului și conducerii, dar un jucător important costă 4.000-5.000 de euro! Acestea sunt sumele ca să aduci un jucător de valoare la Baia Mare! De unde să fac rost de sumele astea?

Am acceptul șefilor mei, domnului primar, pentru transferurile din iarnă. Am acceptul domnului viceprimar. Echipa e bună, dar e nevoie de ceva mai mult să rămânem în Liga 2. Vom face tot ce putem să rămânem în Liga 2. Dacă echipa asta nu rămâne în Liga 2, pe Vasile Miriuță nu-l veți mai vedea aici. Asta o garantez! Voi face tot ce pot!

Până acum nu m-am implicat, dar acum voi aduce jucători. Nu mă bag la primul 11, avem antrenor, dar vom aduce jucători de valoare, pe care nu i-am putut aduce în vară”, a spunea Vasile Miriuță la finalul lunii noiembrie.

Foto: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-si-a-stabilit-programul-de-amicale-din-perioada-iernii-nu-va-intalni-niciun-adversar-mai-bine-clasat-decat-ea-19256493

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-discutii-cu-fc-botosani-19256482

https://liga2.prosport.ro/seria-1/contestatiile-lui-nicolae-badea-cornel-talnar-si-dorin-serdean-sunt-cuiele-batute-in-cosciugul-lui-dinamo-singura-solutie-pentru-clubul-din-stefan-cel-mare-sa-se-19256479

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-spune-stop-huzurelii-strainilor-cu-salarii-mari-de-la-poli-iasi-jucatori-straini-rezerve-nu-vreau-daca-nu-face-nimic-si-un-leu-e-mult-primii-doi-fotbalisti-vizati-19256475

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-sloboziareunire-la-jumatatea-lunii-ianuarie-19256454

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Dec. 2022, 19:42 Liga 2
Pe aceeași temă