Mihai Neicuţescu, cu sufletul tot la Dinamo: ”M-aș bucura să mă întorc într-o zi”. ”Declarația de dragoste”, după amicalul ”câinilor” cu Gloria Buzău

Andrei PASCU 20 Nov. 2022, 19:37 Liga 2

Mihai Neicuţescu a întâlnit iar Dinamo după partida din Liga 2, din campionat. Sâmbătă, Gloria Buzău a avut un amical cu ”câinii”, iar jocul s-a terminat la egalitate, scor 2-2. La final, mijlocașul a făcut o analiză a duelului, dar a vorbit și despre șansele ca echipele să se întâlnească iar, în play-off.

Mihai Neicuţescu, după Gloria Buzău – Dinamo: ”Am întâlnit o echipă bună, a fost un antrenament bun”

Mihai Neicuțescu a fost încântat să joace iar împotriva lui Dinamo, chiar dacă în lotul bucureștenilor s-au schimbat mulți jucători de când el era acolo. Deși la ora actuală capitolul Dinamo e unul închis pentru el, iar toată atenția e la Gloria Buzău, Neicuțescu ia în calcul ca peste câțiva ani să revină în ”Ștefan cel Mare”.

Referitor la amical în sine, atacantul de 24 de ani a remarcat faptul că a fost un antrenament bun pentru ambele echipe, atât pentru Gloria Buzău, cât și pentru Dinamo.

Am întâlnit o echipă bună, a fost un antrenament bun și pentru noi, și pentru ei. Am văzut că se apropie și ei de noi, noi suntem deja în zona de play-off. Le urez și lor succes, mai ales că acum joacă împotriva Iașiului, o oportunitate și pentru noi, și pentru ei, să se mai apropie.

Per total, a fost un antrenament foarte bun. A fost un meci special, dar a mai fost și cel oficial din campionat. Am zis și atunci că îmi e greu să cred că am ajuns să joc împotriva lor, dar dacă așa e viața, așa ne duce fotbalul, nu avem ce face.

Îi cunosc pe câțiva dintre jucătorii lui Dinamo, foarte mulți au plecat de acolo, din cei cu experiență nu știu cine mai e. Într-o zi, m-aș bucura să îmbrac iar tricoul lui Dinamo, de ce nu?”, a afirmat Mihai Neicuţescu, conform Gloria Buzău.

Mihai Neicuțescu, analiza luptei la play-off și șansele echipei Gloria Buzău să ajungă acolo

Neicuțescu a analizat și lupta din preajma primelor șase locuri din Liga 2, care la final de sezon regular duc în play-off. A spus atacantul că și Dinamo trebuie luată în calcul, mai ales în contextul celor câteva meciuri la rând fără eșec, numai cu rezultate pozitive.

”E un campionat dificil, sunt multe echipe acolo, sus, cu un rezultat greșit se pot întâmpla multe, se pot schimba multe. Dinamo, după câteva rezultate bune, s-a apropiat de play-off. La fel și noi, acum ceva timp eram mai jos, acum suntem în zona play-off-uui.

E un campionat strâns, așa a fost și până acum și ne așteptăm ca și de acum înainte să fie așa. Suntem o echipă cu experiență, avem jucători trecuți prin Liga 1, iar emoțiile trebuie să fie doar constructive. Nu există meci fără emoții, dar dacă vor fi pozitive, nu vor fi probleme”, a mai spus Neicuțescu.

Gloria Buzău, pe loc de play-off în Liga 2, pe 5

Aflată pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, cu 25 de puncte, Gloria Buzău e la egalitate cu alte patru echipe, FK Miercurea Ciuc, Poli Iași, Unirea Dej și SC Oțelul. Pe primele locuri în campionat sunt Steaua, 32 de puncte, și Unirea Slobozia, 28 de puncte.

În runda a 15-a, după ce etapa trecută a învins cu 3-2 Unirea Dej în deplasare, Gloria Buzău va juca pe teren propriu cu Concordia Chiajna, locul 12 cu 17 puncte.

Foto: Gloria Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-pregatit-de-abordarea-ultimelor-meciuri-din-2022-concluziile-pozitive-ale-amicalului-cu-gloria-buzau-si-revenirea-importanta-pe-care-a-remarcat-o-19254244

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-pe-ganduri-dupa-amicalul-gloria-buzau-dinamo-antrenorul-nemultumit-de-anumiti-jucatori-nu-inteleg-ca-au-sansa-asta-19254237

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-buzau-19254191

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 20 Nov. 2022, 19:37 Liga 2
Pe aceeași temă