Mihai Ianovschi a răbufnit după eșecul Slatinei cu SCM Gloria Buzău: ”A fost un joc penibil. Trebuie să redevenim umili, să strângem rândurile”

Andrei PASCU 02 Nov. 2020, 16:01 Liga 2
Mihai Ianovschi a răbufnit după eșecul Slatinei cu SCM Gloria Buzău: ”A fost un joc penibil. Trebuie să redevenim umili, să strângem rândurile”

CSM Slatina nu a putut ține piept echipei SCM Gloria Buzău, în etapa cu numărul 10 din Liga 2. Oltenii au rezistat doar o repriză, dar în final s-au văzut învinși cu 2-0, după golurile lui Cosmin Tucaliuc (47) și Gabriel Nedelea (75). Antrenorul Mihai Ianovschi și-a prezentat nemulțumirile la interviurile de la final, considerând că meciul cu Petrolul, disputat înaintea celui cu trupa din Buzău și care s-a termiant 1-1, trebuia să dea un plus de moral care să se vadă și în joc.

Mihai Ianovschi: ”Nu am avut atitudinea pe care mi-am dorit-o, nu am avut agresivitate” 

”Principalul” nu s-a ferit să critice jocul echipei sale, pe care l-a caracterizat ca fiind unul ”penibil”. I-a displăcut și faptul că jucătorii nu au avut atitudine și a considerat că eșecul este meritat.

După punctul obţinut la Ploieşti, am făcut un joc de care trebuie să ne fie ruşine. Nu am făcut, astăzi, un prim unsprezece bun, poate că nici schimbările nu au fost cum ar fi trebuit. A fost un joc penibil, adversarul a fost net superior, iar victoria lor este meritată sută la sută. Nu am avut atitudinea pe care mi-am dorit-o, nu am avut agresivitate, am făcut erori şi din păcate rămânem în aceeaşi situaţie, cu şapte puncte pe care le-am adunat până acum”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, citat de Gazeta Nouă.

Mihai Ianovschi: ”E regretabil că nu am reuşit să dăm gol” 

Ianovschi a pus accentul și pe anumite greșeli care nu aveau ce căuta în jocul echipei sale. A fost primul discurs atât de dur al antrenorului. La finalul partidelor precedente scotea anumite plusuri și motive pentru care să aducă aprecieri jucătorilor, dar de data aceasta nu a mai găsit.

Fotbalul greşeala aşteaptă. În momentul în care nu marchezi, apare o greşeală şi înscriu ei. E regretabil că nu am reuşit să dăm gol, poate evoluţia era alta, dar nu cred că trebuie să ne legăm de ceea ce înseamnă o ratare, ci de jocul în ansambul, care a arătat foarte rău.

Poate că punctul de la Ploieşti ne-a dat mai mare încredere decât era necesar, trebuie să redevenim umili, să strângem rândurile, să încercăm să aducem puncte de la meciul următor, pentru că altfel vom avea probleme”, a mai precizat Ianovschi.

CSM Slatina, pe locul 19 în Liga 2, cu 7 puncte 

CSM Slatina a ajuns, în urma meciului cu SCM Gloria Buzău, la șase eșecuri în nouă meciuri. Are doar 7 puncte și se clasează pe locul 19, sub ea mai fiind doar două echipe, Aerostat Bacău și Pandurii.

Oltenii pot trece peste eșec în runda cu numărul 11, când vor întâlni, pe teren advers, Unirea Slobozia. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-petrolul-rapid-programat-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-runda-are-inca-doua-meciuri-tari-asu-poli-fc-u-craiova-si-u-cluj-farul-19155376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-trei-echipe-situate-in-top-6-joaca-sambata-de-la-ora-1100-cand-sunt-programate-cinci-meciuri-petrolul-sta-doua-partide-au-fost-amanate-19155268

https://liga2.prosport.ro/special/fotbalistii-vindecati-de-covid-19-nu-vor-mai-fi-retestati-timp-de-trei-luni-de-zile-noul-protocolul-medical-pentru-desfasurarea-competitiilor-19154889

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Nov. 2020, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă