Metaloglobus a învins într-un amical naționala U18 a României! Selecționata condusă de Daniel Oprescu, formată în mare parte din jucători de la cluburi din Liga 2 și 3, nu a înscris nici în acest joc

Marius ANGHEL 30 Mar. 2022, 15:31 Liga 2
Metaloglobus a învins într-un amical naționala U18 a României! Selecționata condusă de Daniel Oprescu, formată în mare parte din jucători de la cluburi din Liga 2 și 3, nu a înscris nici în acest joc

Liberă și la finalul acestei săptămâni, fiindcă îi vine rândul să stea în campionat, în play-out, Metaloglobus a mai disputat un amical în această perioadă de pauză prilejuită de meciurile echipelor naționale. Trupa bucureșteană a întâlnit marți, la Centrul Național de Fotbal Buftea, reprezentativa U18 a României.

Metaloglobus, clasată pe locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, s-a impus cu 2-0 în fața selecționatei conduse de Daniel Oprescu.

Metaloglobus, victorie în fața naționalei U18 a României

Întoarsă în țară după dubla înfrângere în fața naționalei U18 a Turciei, 0-3 și 0-2, meciuri disputate în stagiul de pregătire desfășurat în ”țara semilunei”, selecționata lui Daniel Oprescu n-a marcat niciun gol nici în amicalul cu divizionara secundă Metaloglobus.

Echipa antrenată de Nicolae Grigore s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate în prima repriză de Liviu Mihai, în minutul 15, respectiv Alexandru Potecea (foto principal), în minutul 25.

  • Metaloglobus învinsese sâmbăta trecută, tot într-un amical, cu scorul de 4-1, prim-divizionara Academica Clinceni.

Metaloglobus în amicalul cu România U18: Nedelcovici (Gavrilaș 45’) – I. Sîrbu (Șt. Coman 75’), Andr. Răuță (D. Lung 60’), Cazan (Gafaru 75’), Andr. Sava – Liv. Mihai (Boiangiu 45’), Borțoneanu (Iul. Roșu 60’), Covalciuc (Mănăilă 75’), Negoescu (Andr. Florescu 45’) – Potecea (Ov. Herea 60’), Al. Enache (Cl. Herea 60’).

FRF nu a publicat informații despre acest amical pierdut de naționala U18 a României, în lotul căreia, pentru aceste meciuri, selecționerul Daniel Oprescu i-a convocat de la cluburi din Liga 2 sau Liga 3 pe Ștefan Lefter (CS Hunedoara), David Dincă (Farul Constanţa 2), Alexandru Șuteu (Unirea Constanţa), David Maftei (Farul Constanţa 2), Robert Sălceanu (FC Buzău), Dragoș Ungurenașu (Politehnica Iași), David Țone (Dinamo 2), Ștefan Duțu (Farul Constanţa 2), Radu Cireșoiu (Unirea Constanţa), Alin Boțogan (Petrolul), Septimiu Kolbasz (Universitatea Cluj), Narcis Lăcătuș (Unirea Constanţa), Ionuț Costea (Progresul Spartac), David Sala (Universitatea Craiova 2), Alexandru Luca (CS Comunal Şelimbăr), Cristian Delciu (Dinamo 2), Alexandru Musi (FCSB 2), Ionuț Pelivan (Politehnica Iași), Antonio Bordușanu (Dinamo 2), Eduard Lambrinoc (FC Brașov) sau Atanas Trică (Universitatea Craiova 2).

Metaloglobus stă în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 2

Metaloglobus nu va juca nici la finalul acestei săptămâni, astfel că va ajunge la două weekenduri consecutive fără meci oficial. De această dată va sta, pentru că în etapa a 2-a a play-out-ului, conform tragerii la sorți, așa îi vine rândul.

Echipa bucureșteană și-ar dori un nou meci amical, însă, momentan, până la publicarea acestui articol, nu și-a găsit un adversar.

UPDATE: Metaloglobus nu va juca un alt meci amical la finalul acestei săptămâni.

Metaloglobus ocupă locul 2 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 31 de puncte, după ce în prima rundă a trecut cu 4-1, în deplasare, de Dacia Unirea Brăila, iar sezonul regular al Ligii 2 l-a terminat pe locul 10 la general, cu 28 de puncte.

Foto: George Ilinca (Sport Pictures) și FRF

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-burleanu-are-liber-sa-obtina-al-treilea-mandat-ca-presedinte-al-frf-liga-2-va-avea-aceeasi-reprezentanti-in-cex-la-liga-3-se-va-schimba-unul-dintre-cei-doi-19225042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-categorica-pentru-metaloglobus-in-testul-cu-academica-clinceni-fratii-herea-au-fost-din-nou-decisivi-iar-sub-comanda-lui-nicolae-grigore-a-debutat-cea-mai-recenta-achizitie-19224640

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-esecuri-pe-linie-si-fara-gol-marcat-in-amicalele-din-turcia-toti-cei-10-jucatori-din-liga-2-si-liga-3-au-prins-minute-19224888

Marius ANGHEL 30 Mar. 2022, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă