Liga 2, etapa 18 | S-a reluat campionatul, iar primele meciuri din 2025 aduc rezultate surpriză la Buzău și Oradea. Metaloglobus face încă un pas mare spre play-off

Marius ANGHEL, Anda DELIU 22 Feb. 2025, 13:02 Liga 2
Liga 2, etapa 18 | S-a reluat campionatul, iar primele meciuri din 2025 aduc rezultate surpriză la Buzău și Oradea. Metaloglobus face încă un pas mare spre play-off

Sună clopoțelul, majoritatea echipelor din Liga 2 revin de astăzi, sâmbătă, 22 februarie 2025, pe terenul de fotbal, în meciuri oficiale! Începe etapa 18 din cele 21 ale sezonului regular 2024-2025.

De la ora 11:00 sunt programate șase partide, la Buzău, Dumbrăvița, Focșani, Oradea, Slatina și Chiajna, iar de la ora 13:30 începe partida derby a rundei, Steaua – FC Voluntari, la București.

Duminică și luni nu sunt programate jocuri, ci abia marți, 25 februarie. De la ora 17:30 se dispută Csikszereda – CSC Șelimbăr, iar de la ora 19:30 are loc partida dintre FCU Craiova și Campionii FC Argeș, un alt joc cu miză importantă în privința calificării în play-off.

Ediția 2024-2025 a Ligii 2 și-a pierdut a doua echipă! CS Mioveni a fost exclusă în pauza de iarnă și clasamentul a suferit noi modificări!

După mai bine de două luni de la ultima partidă din campionat, eșalonul secund își reia activitatea sâmbătă, 22 februarie, cu o echipă în minus, a doua în sezonul 2024-2025.

După Viitorul Pandurii Târgu Jiu, falimentară și exclusă după zece etape, acum a venit rândul CS Mioveni, formație cu o tradiție mult mai bogată în fotbal, inclusiv cu prezențe în prima ligă, și care a ajuns în situația de a trage oblonul, după 17 runde ale acestui sezon. Atât rezultatele gorjenilor, cât și ale argeșenilor au fost anulate, în condițiile în care în Liga 2 sezonul regular este format doar din jocuri tur, astfel că clasamentul a avut serios de suferit.

Nu mai puțin de 12 echipe adversare ale CS Mioveni în sezonul 2024-2025 au pierdut câte trei puncte în clasament, fiindcă au învins formația argeșeană. De câștigat în urma acestei situații au avut patru cluburi. Două care au obținut remize, Unirea Ungheni și CFC Argeș, care au rămâs fără un punct în clasament, și două care au pierdut contra CS Mioveni, CS Afumați și FC Bihor. Acestea din urmă sunt cele mai câștigate de pe urma acestei situații, fiindcă nu au avut ce să li se scadă.

Începând din etapa 18, stau câte două echipe pe etapă, cele care ar fi trebuit să întâlnească Viitorul Pandurii și CS Mioveni. Acum stau ACSM Reșița și Corvinul Hunedoara.

Csikszereda este singura echipă calificată matematic în play-off

Din sezonul regular al Ligii 2 vor mai fi de disputat apoi încă trei etape, iar după aceea, în funcție de pozițiile finale ocupate, echipele merg în play-off, respectiv în play-out, acesta urmând a fi împărțit în două grupe.

Înaintea etapei 18, Csikszereda este singura echipă calificată matematic în play-off.

În play-out sunt matematic AFC Câmpulung Muscel, CSM Focșani, CSC Dumbrăvița, CSC Șelimbăr, Chindia Târgovişte și Unirea Ungheni.

Date statistice după primele 17 etape ale ligii secunde:

  • Liderul Ligii 2 după 17 etape este Csikszereda, care are 38 de puncte.
  • Fără eșec în acest sezon este doar Steaua, cu 34 de puncte. În afară de Steaua și echipa din Miercurea Ciuc, celelalte din campionat au pierdut de cel puțin trei ori până acum.
  • Cele mai multe victorii are Csikszereda, 12 la număr, cele mai multe remize are Steaua, 7, iar cele mai multe întrângeri are AFC Câmpulung Muscel, 13.
  • Cele mai multe goluri date are Csikszereda, 32, iar cele mai multe primite are, de departe, AFC Câmpulung Muscel, 39. Cele mai puține goluri primite, 6, are Steaua.
  • Cea mai mare diferență de scor a fost înregistrată în etapa 16, 9-0 pentru Concordia Chiajna contra CS Mioveni. Rezultatul a fost anulat după excluderea Mioveniului.
  • Pe locurile calificabile în play-off sunt Csikszereda (38 puncte, 15 meciuri), Steaua București (34, 16), Metaloglobus București (29, 16), ACSM Reșița (27, 16), FC Voluntari (26, 15) și Campionii FC Argeș (26, 15). Cu ultimele două este la egalitate și CS Afumați (26, 15).
  • Locurile retrogradabile sunt ocupate de AFC Câmpulung Muscel (4, 15), CSM Focșani (12, 16) și CSC Dumbrăvița (12, 16).
  • O singură echipă mai are punctaj maxim acasă și este vorba despre Csikszereda, care are 8 victorii în tot atâtea jocuri disputate pe teren propriu, rămase active în clasament.
  • Cele mai multe puncte obținute ”afară” are Steaua, 17, obținute în șapte meciuri. Fără punct obținut în deplasare este AFC Câmpulung Muscel, în opt meciuri.
  • Pe prima treaptă a clasamentului golgheterilor Ligii 2 după 16 etape este Josef Dolny, atacantul echipei Csikszereda, cu 10 goluri.
  • Rezultatele din meciurile excluselor Viitorul Pandurii și CS Mioveni sunt anulate, însă la statistică rămân marcatorii, cât și cartonașele galbene sau cele roșii încasate de jucători.

Desfășurarea LIVE-TEXT a tuturor meciurilor din campionatul Liga 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor
Rezultate etapa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Liga 2, sezon 2024-2025

Meciuri etapa 18 Liga 2, sezon 2024-2025:

sâmbătă, 22 februarie 2025, ora 11:00

METALUL BUZĂU – AFC CÂMPULUNG MUSCEL 0-1

Stadion: Metalul (Buzău).
Arbitru: Vasile Buzea (Giurgiu). Asistenți: Răzvan Claudiu Tudor (Bucureşti) și Marilena Cătălina Nan (Alexandria – Teleorman). Rezervă: Cristian Vîrgolici (Brăila). Observator arbitri: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ – Neamţ). Delegat joc: Marian Lumînare (Bucureşti).

Metalul Buzău: Iul. Dinu – Juncănaru, M. Manea, Alb. Olaru, Rz. Radu – Jozic, Borțoneanu (Acolatse 76′), Tudorică (cpt.), Dr. Lazăr (Opaiț 65′) – Ad. Moldovan, Pelivan (Mat. Constantinescu 46′)
Rezerve neutilizate: G. Micle – D. Grosu, Spătaru, Hanada, Vîlcu, Panaite
Jucători adiționali: C. Toader – A. Nica

Antrenor: Valentin Stan

AFC Câmpulung Muscel: Raf. Munteanu – L. Stancu, Gîsă, Celestin, Andr. Radu – Ntamack (Bg. Vasile 90+2′), Al. Răuță – Jenaru (cpt.)(Dedechko 85′), Bustea (Diop 46′), Dabney dos Santos – Coșereanu (Ed. Dănilă 65′)
Rezerve neutilizate: Silveanu – Brumă, Dar. Nistor, Andr. Stelea, Ciurea
Antrenor: Sorin Colceag

Final de joc la Buzău, unde ultima clasată din Liga 2 dă lovitura în fața Metalului, una dintre echipele surpriză ale primei părți a sezonului. Buzoienii își iau gândul de la play-off în urma acestui eșec neașteptat. 1-0 pentru AFC Câmpulung Muscel care ajunge să aibă din nou 7 puncte în clasament, dar tot pe ultimul loc este. Metalul are 22 de puncte acumulate în 16 jocuri și momentan este pe locul 11.
Min 75 0-1 Senegalezul Ndiaga El Hadji Diop, intrat pe parcurs, reușește surpriza și înscrie pentru un contraatac. Ultima clasată marchează pe terenul Metalului!

CSC DUMBRĂVIŢA – CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ 1-2

Stadion: ”Ştefan Dobay” (Dumbrăviţa – Timiş).
Arbitru: Mihail Sebastian Lăstun (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea). Asistenți: Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) și Zsolt Kopriva (Carei – Satu Mare). Rezervă: Mircea Ardelean (Arad). Observator arbitri: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc – Harghita). Delegat joc: Mihai Prunariu (Târgu Jiu – Gorj).

CSC Dumbrăvița: Adl. Iliescu – Cibi, Scutaru (Anișorac 86′), Zurbagiu (cpt.), Ghinescu (Buțu 62′) – Sofran (Curea 90+1′), Ignea (Pădurariu 62′), Ailenei (Butnărașu 86′), Gladun – Modan, Paulevici
Rezerve neutilizate: Mikloș – Purlea, Bg. Sima, Horcea
Jucător adițional: Brașoveanu

Antrenor: Cosmin Stan

Ceahlăul: Brănescu – Țuțu, Wiktorski, Tud. Telcean, Abel Folha – Rz. Neag, Chibsah, Copoț-Barb, P. Petre (Katusa 87′) – Davordzie, G. Crețu
Rezerve neutilizate: Al. Barna – Tud. Alistar, Ilaș, Mih. Șandru, Nădășanu, Ct. Pîntea, Cod. Nica
Antrenor: Marco Veronese

Final de meci. Ceahlăul se impune cu scorul de 2-1 în fața gazdei de la CSC Dumbrăvița. Nemțenii acumulează 22 de puncte în 16 jocuri și urcă pe locul 12, iar timișenii rămân cu 12 puncte în 17 partide și cad pe locul 19, penultimul. 
Min 71 Nicu Modan bate penalty-ul în stânga, aproape de bară, Brănescu sare bine și respinge în față, Modan ajunge primul și mai reia o dată în partea opusă, în dreapta. Brăenscu se întinde și respinge în lateral, iar Abel Folha degajează de pe linie
Min 70 Fază continuă de atac a Dumbrăviței în careul Ceahlăului, după o minge trimisă din dreapta, Modan preia undeva la 11 metri și trimite înapoi la Sofran, care preia și este faultat de Chibsah. I-a dat peste picior. Arbitrul, aproape de fază, dictează penalty, al doilea în acest joc
Min 67 Sofran avansează pe dreapta și are un șut-centrare la colțul lung, Brănescu se retrage și scoate cu palma de sub transversală, evitând golul
Min 65 Modan preia mingea în zonă centrală și prinde un voleu bun de la 23 de metri, însă trimite razant pe lângă vinclul din dreapta. Mingea se lovește de gard și ajunge în spatele porții, lovind plasa, iar spectatorii au parte de o iluzie optică și cred pentru câteva secunde că Dumbrăvița a egalat
Min 60 Crețu trage din 19 metri central, Iliescu respinge în corner rămas fără rezultat
Min 52 Chibsah trage bine din 18 metri central, mingea e deviată în corner, care rămâne fără rezultat
Min 48 Din stânga, din careu, Paulevici centrează prin fața porții, însă niciun coechipier nu poate relua
Min 47 Țuțu avansează cu mingea, dar trage foarte prost din 14 metri, mult peste. Șansă irosită de a obține mai mult
Min 44 1-2 Patrick Petre centrează dintr-un corner din stânga, mai mulți jucători sar la cap la limita careului mic, iar Tudor Telcean, nemarcat, pune capul din 6 metri și trimite jos, lângă bara din dreapta. Portarul Dumbrăviței nu a avut nicio replică și Ceahlăul preia din nou conducerea
♦Min 38 Paulevici, aflat în careu, ratează o minge lansată foarte bine
Min 24 Un nou contraatac al oaspeților, Davordzie trage din dreapta, pe corpul lui Iliescu
Min 21 1-1 Răzvan Ghinescu bate penalty-ul în dreapta, Brănescu sare în partea opusă și CSC Dumbrăvița egalează
Min 20 O nouă aruncare de la margine, tot din dreapta, Modan preia pe piept, este talonat de doi adversari, Copoț-Barb si Chibsah, atacantul cade și arbitrul acordă penalty. Decizia arbitrului pare drastică, el neavând nici o poziție prea bună în care să vadă contactul, dacă a fost.
Min 4 0-1 După aut din dreapta, aproape din colțul terenului, bătut lung, Brănescu a reținut mingea și a degajat-o lung în stânga, pentru Petre, care a trimis în fața careului pentru Geani Crețu, iar acesta l-a executat simplu pe Iliescu cu un șut plasat din 16 metri central, în partea stângă.
♦Min 2
Corner de pe dreapta, Modan reia cu capul din câțiva metri peste poartă

CSM FOCŞANI – CS AFUMAŢI 0-0

Stadion: Milcovul (Focşani – Vrancea).
Arbitru: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe – Covasna). Asistenți: Nicolae Bogdan Mociorniță (Băicoi – Prahova) și Gabriel Neagu (Călăraşi). Rezervă: Dragoș Ionuț Țurcanu (Piatra Neamţ – Neamţ). Observator arbitri: Petre Radu (Bucureşti). Delegat joc: Ciprian Anton (Suceava).

CSM Focșani: S. Preda – S. Săpunaru (cpt.), Pintilie, Stăiculescu, Al. Dumitru (Th. Dănilă 90+4′) – R. Ungurianu, Rența – D. M. Mihai (G. Dragomir 79′), Rob. Enache, Cr. Ciobanu (Cr. Istrate 88′) – Blaj
Rezerve neutilizate: Bîrlădeanu – Ciopa, Godja, Crivac, Jun Toba, Dr. Oprea
Antrenor: Alin Chița (suspendat)

CS Afumați: Obretin – Al. Nicola, Robicek, Duțu, A. Lazăr – Beșleagă (Ely Fernandes 61′), Zaina (cpt.), Moussinga, Al. Ionică (Ghineț 61′) – Val. Dumitrache, Rob. Petculescu (M. Preda 74′)
Rezerve neutilizate: Drăghici-Mușat – Al. Păun, Dănuleasă, Cip. Stanciu, Gheoroae, D. Olariu
Antrenor: Vasile Neagu

Final de meci fără gol marcat pe stadionul Milcovul. CS Afumați n-a putut să înscrie în fața gazdei CSM Focșani și ilfovenii fac un pas greșit în lupta pentru accederea în play-off. Cu 13 puncte acumulate în 17 jocuri, CSM Focșani urcă un loc, pe 18, tot retrogradabil. CS Afumați, cu 27 de puncte strânse în 16 jocuri urcă, momentan, pe locul 5. 

FC BIHOR ORADEA – UNIREA UNGHENI 0-2

Stadion: ”Iuliu Bodola” (Oradea – Bihor).
Arbitru: Marius Daniel Bădoiu (Craiova – Dolj). Asistenți: Mihai Marian Ionescu (Bradu – Argeş) și Ioan Cozorici (Zalău – Sălaj). Rezervă: Matei Șerban (Cluj-Napoca – Cluj). Observator arbitri: Ştefan Szilaghi (Satu Mare). Delegat joc: Romeo Malac (Timişoara – Timiş).

FC Bihor Oradea: I. Rus – Seb. Cucu, Yabre (Andr. Gal 56′), Ric. Farcaș, D. Panait (Curescu 78′) – I. Filip (cpt.), Ubbink – Gunie, Gitye (Andr. Moga 78′), Stahl (Tincău 78′) – A. Chirițoiu (Ban 67′)
Rezerve neutilizate: Anca-Trip – Oșvat, Adl. Nica, Băican
Antrenor: Gheorghe Ghiț

Unirea Ungheni: Rob. Geantă – Chinteș, D. Pop, A. Popa, Techereș – Andr. Șerban (R. Trif 70′), Savin (cpt.)(Vînău 78′), Cruceru, Vl. Bogdan (K. Ciubotaru 78′) – Magyari (Jalbă 88′), Zukanovic (Oller 88′)
Rezerve neutilizate: P. Ganea – Blidărean, Gogescu, Veselinovic
Antrenor: Eusebiu Tudor

Final de joc la Oradea, unde FC Bihor începe cu stângul meciurile din 2025, 0-2 cu Unirea Ungheni. Rămâne cu 15 puncte și pică pe locul 16. Unirea Ungheni acumulează 17 puncte și urcă pe locul 15. Ambele au câte 16 jocuri contorizate în 18 etape.
Min 87 0-2 Szilard Magyari îndeplinește o simplă formalitate din fața porții, după o pasă din stânga careului
Min 47 0-1 Milos Zukanovic primește mingea în careu și îl execută pe Ionuț Rus cu un șut din poziție centrală
Min 26 Șut bun al lui Andrei Șerban din marginea careului, la colțul lung, Rus se întinde și scoate de lângă bară
Min 21 Panait primește mingea la 25 de metri, avansează, trage, însă o face și el tot peste poartă
♦Min 16 Șut bun al lui Gitye din 14 metri, peste poartă

CSM SLATINA – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 0-0

Stadion: 1 Mai (Slatina – Olt).
Arbitru: Bogdan Neculcea (Bucureşti). Asistenți: Daniel Călin (Bucureşti) și Roxana Ivanov (Giurgiu). Rezervă: Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova). Observator arbitri: Luis Moisescu (Drobeta-Turnu Severin – Mehedinţi). Delegat joc: Constantin Buhac (Domneşti – Ilfov).

CSM Slatina: Micu – I. Mitran, Bărăitaru, Al. Sima, C. Toma – Sil. Matei, D. Toma (Em. Pacionel 84′) – Rodri Hernando (C-tin. Radu 80′), Doman (cpt.)(Năstăsie 80′), Tud. Oltean (Kayondo 66′) – Trică (Leață 66′)
Rezerve neutilizate: Răcășan – Moisiei, Gherghe, Man. Cristea
Jucători adiționali: Burnea, Mih. Șerban, Andr. Alexe

Antrenor: Claudiu Niculescu (absent)

Chindia: M. Contra – Martac, Mih. Leca, Ius. Cristea, Romeo (R. Simion 90+3′) – Andr. Panait, Danu – Atanase (Ct. Cocoș 61′), D. Florea (cpt.)(Iul. Roșu 73′), Rz. Tache (R. Mihai 61′) – Grubac
Rezerve neutilizate: Brînzea – Bg. Petre, Ant. Vlad, L. Nițu, Răducioiu
Antrenor: Constantin Pană

Remiză fără gol la Slatina, scor 0-0 între CSM Slatina și Chindia. Costel Pană debutează, astfel, cu un egal pe banca târgoviștenilor. Slatina, cu 23 de puncte acumulate în 16 jocuri se află pe locul 9, iar Chindia are 17 puncte strânse în 17 partide și se află pe locul 14.
CSM Slatina anunță că antrenorul Claudiu Niculescu nu stă pe bancă la acest meci, din cauza gripei. Echipa este condusă de pe margine de ”secundul” Iulian Tameș.

CONCORDIA CHIAJNA – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 2-3

Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov).
Arbitru: Mihai Laurențiu Ene (Giurgiu). Asistenți: Nicușor Marin (Suseni – Argeş) și Cosmin Vițelaru (Vaslui). Rezervă: Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt). Observator arbitri: Laurenţiu Vărgatu (Brăila). Delegat joc: Adrian Petre (Buzău).

Concordia Chiajna: Fara – Ad. Iancu, Marc, Mboumbouni, Dobrescu (cpt.)(Ad. Petre 74′) -Tsymbaliuk, Prejmerean (Petkovski 46′) – Mănică (Andr. Dima 55′), Neicuțescu, Rob. Ion (Petcu 65′) – Boiciuc
Rezerve neutilizate: Oct. Vâlceanu, Fil. Munteanu – Okpolokpo, M. Dică, Rob. Ivan
Antrenor: Ion Dumitru

Metaloglobus: Gavrilaș – Kouadio, Gab. Dumitru, Issah, Andr. Sava – Junior Morais (cpt.) – Dav. Irimia (Rz. Milea 88′), Al. Irimia, Ekollo, Zakir – Huiban (Visic 83′)
Rezerve neutilizate: Nedelcovici – Al. Gheorghe, Liș, Ad. Nicolae, Rob. Neacșu, Rz. Florea, Ad. Sîrbu
Jucători adiționali: Al. Soare – D. Sandu, L. Cazan

Antrenor: Ianis Zicu

Final de joc la Chiajna, unde Metaloglobus câștigă cu 3-2 după ce a avut 3-0. Concordia are 21 de puncte în 16 jocuri și pică pe locul 13. Metaloglobus acumulează 32 de puncte în 17 partide și se menține pe locul 3, fiind și mai aproape de calificarea în play-off.
Min 90 2-3 Alexandru Boiciuc, golgheterul Concordiei, înscrie în plasa lui Gavrilaș, într-un final de joc în care trupa ilfoveană asaltează poarta oaspeților
Min 64 1-3 Încă un african înscrie la Chiajna, de această dată pentru Concordia, golul de onoare, pentru moment. Dylan Mboumbouni a punctat
Min 60 0-3 Christ Kouadio are o acțiune personală și își trece și el numele pe lista marcatorilor. Victoria bucureștenilor este ca și asigurată
Geamănul împrumutat de la Dinamo, în vârstă de 18 ani, e la a 5-a sa reușită în acest sezon pentru Metaloglobus, în 16 meciuri disputate. Dragoș Huiban are 6 goluri înscrise.
Min 50 0-2 Ekollo trimite pentru David Irimia, iar acesta înscris cu un șut la colțul lung al porții Concordiei
Min 32 0-1 Dragoș Huiban îl depășește pe Mboumbouni, pătrunde în careu și îl execută pe Stefan Fara. Metaloglobus preia conducerea și este și mai aproape de calificarea în play-off

ACSM REŞIŢA stă, deoarece ar fi trebuit să joace cu VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU, exclusă din campionat după 10 etape.

CORVINUL HUNEDOARA stă, deoarece ar fi trebuit să joace cu CS MIOVENI, exclusă din campionat după 17 etape.

sâmbătă, 22 februarie 2025, ora 13:30

STEAUA BUCUREŞTI – FC VOLUNTARI 2-1

Stadion: Steaua (Bucureşti).
Arbitru: Gabriel Mihuleac (Iaşi). Asistenți: Claudiu Şchiopeţ (Braşov) și Damian Antal (Bacău). Rezervă: Mihai Motan (Târgovişte – Dâmboviţa). Observator arbitri: Cristian Sava (Bacău). Delegat joc: Dorinel Dincă (Călăraşi).

COMENTARIUL LIVE

Final de joc în Ghencea, unde Steaua se impune cu scorul de 2-1 în meciul derby al etapei 18, contra FC Voluntari, și este matematic în play-off. În schimb, ilfovenii tremură pentru menținerea în Top 6 și pot încheia etapa sub locurile calificabile în play-off. Steaua are 37 de puncte în 17 jocuri, se menține pe locul 2 și nu mai poate fi depășită de Reșița, Afumați și Voluntari. În schimb, FC Voluntari, cu 26 de puncte acumulate în 16 jocuri, este momentan pe locul 6, dar poate fi depășită marți de CFC Argeș (26 puncte).
♦Min 59 2-1 Momentele de dominare totală ale Stelei sunt răsplătite cu un gol frumos din partea fostului dinamovist Daniel Iglesias. După o centrare din dreapta în careul careului, o minge deviată pe spate dintr-un duel aerian la care Chipirliu a căzut și cere penalty, balonul este respins cu piciorul în față, la Daniel Iglesias, care preia la circa 20 de metri și trage puternic cu dreptul din fața careului. Mingea se duce aproape de vinclul din dreapta, fără șanse pentru Chirilă, iar crainicul stadionului și suporterii Stelei izbucnesc din nou de fericire
Min 40 1-1 O nouă fază de atac a Voluntariului, pe contraatac, în care defensiva Stelei este depășită extrem de ușor în flancul stâng, Doru Andrei pătrunde acum în careu, nu este presat de nimeni și finalizează cu un șut plasat bine printre Beța și Frănculescu, ieșit la întâmpinare. Ilfovenii egalează cu puțin timp înainte de pauză
Min 18 1-0 Defensiva Voluntariului e făcută șah-mat, Matei e lăsat de un coechipier să intră în posesie în careu, în dreapta, centrează prin fața porții, Chipirliu deviază ușor în partea opusă, iar Gabriel Nedelea, urcat în stânga, trage din 5 metri și înscrie pe sub Chirilă. Steaua deschide scorul prin jucătorul introdus pe teren în minutul 12

marți, 25 februarie 2025, ora 17:30

AFK CSIKSZEREDA – CSC ŞELIMBĂR 1-0

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita).
Arbitru: Marius Naidin (Piteşti – Argeș). Asistenți: George Suciu (Câmpia Turzii – Cluj) și Csaba Antal (Baciu – Cluj). Rezervă: Mircea Salomir (Cluj-Napoca – Cluj). Observator arbitri: Bogdan Velicu (Bucureşti). Delegat joc: Radu Bitea (Oradea – Bihor).

COMENTARIUL LIVE

Min 83 Alexandru Luca, la meciul de revenire la Șelimbăr, îl faultează în flanc, într-o zonă fără nicio miză, pe Bloj, iar arbitrul îi acordă, destul de ușor, al doilea cartonaș galben
Min 12 1-0 Hegedus are o diagonală înspre stânga, Gal-Andrezly preia în careu, este nemarcat, pasează simplu în centru, unde apare Szilard Vereș, care pune latul drept din 12 metri și înscrie în stânga lui Măluțan

marți, 25 februarie 2025, ora 19:30

FCU CRAIOVA – CAMPIONII FC ARGEŞ 0-1

Stadion: Stadion de Fotbal pentru municipiul Craiova (Craiova – Dolj).
Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara – Timiş). Asistenți: Ionuț Traian Neacșu (Bucureşti) și Ioan Daniel Humiţa (Armeniş – Caraş Severin). Rezervă: Constantin Alin Olaru (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea). Observator arbitri: Silviu Crîngaşu (Ploieşti – Prahova). Delegat joc: George Constantinescu (Slatina – Olt).

COMENTARIUL LIVE

Min 90+7 Arbitrul este chemat la marginea terenului și îi arată cartonașul galben lui Emmanuel Mensah. Este al doilea cartonaș al acestuia după ce a fost înlocuit, astfel că este eliminat!
Min 86 Fază confuză! Mai mulți membri ai staffului Craiovei, cu Florin Costea și Robert Săceanu în frunte, sunt intrați pe teren și fac semne disperate către arbitrul central, care lasă jocul să continue și Argeșul atacă în flancul drept, se centrează în careu, iar Pîrvu șutează din centru la poartă și Sandu reține. Argeșul juca în 12 jucători, fiindcă pe teren se afla și Emmanuel Mensah, cel care trebuia să iasă la intrarea lui Ghiocel. E o gafă de zile mari a arbitrilor, iar centralul Roman îi mai arată și cartonașul roșu lui Florin Costea! Emmanuel Mensah primește cartonașul galben și iese afară aplaudând!
♦Min 45+2 0-1 Mihai Roman bate penalty-ul sus, aproape pe centru, ușor dreapta, Sandu plonjează în partea opusă, iar CFC Argeș deschide scorul într-un moment excelent psihologic, chiar înainte de pauză
♦Min 45+1 Argeșul are din nou corner din stânga, prin Borța, Meijer boxează cu ambele mâini de la colțul scurt, de la nivelul capului. El se afla în fața lui Doukoure. Arbitrul vede intervenția neregulamentară a atacantului Craiovei și acordă penalty

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor
Rezultate etapa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 Liga 2, sezon 2024-2025

Marius ANGHEL, Anda DELIU 22 Feb. 2025, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă