Liga 2, etapa 13 | Argeșul se împiedică la Afumați, iar CS Mioveni dă lovitura cu FC Bihor. Corvinul, Chindia și FC Voluntari au înscris de câte trei ori

Liga 2, etapa 13 | Argeșul se împiedică la Afumați, iar CS Mioveni dă lovitura cu FC Bihor. Corvinul, Chindia și FC Voluntari au înscris de câte trei ori

Etapa a 13-a a Ligii 2 a debutat încă de joi, când, la Cisnădie, ACSM Reșița a trecut cu 3-0 de CSC Șelimbăr, într-un meci în care echipa lui Flavius Stoican a marcat doar în repriza secundă, iar ultimul gol l-a dat când evolua în inferioritate numerică.

Runda mai are programate jocuri pentru sâmbătă, duminică, luni și marți, iar astăzi, sâmbătă, 9 noiembrie, sunt stabilite să se dispute șase partide.

Etapa a 13-a a Ligii 2 a debutat de joi și se termină marți

Nouă etape mai sunt de disputat până la finalul sezonului regular, iar șase dintre ele se vor juca în 2024. Runda a 13-a are programate astăzi șase meciuri, toate de la ora 11:00, la Hunedoara, Mioveni, Târgoviște, Afumați, Voluntari și Ungheni.

Duminică se joacă Slatina – FCU Craiova, luni, la o oră de respins spectatorii pe stadion, se dispută derby-ul de clasament al rundei, Metaloglobus – Steaua, iar marți este programat Concordia – FK Miercurea Ciuc.

Ceahlăul stă în această rundă, fiindcă ar fi trebuit să întâlnească Viitorul Pandurii, echipă exclusă din campionat pentru două neprezentări.

Date statistice după primele 12 etape ale ligii secunde:

  • Liderul Ligii 2 după primele 12 etape este în continuare FK Miercurea Ciuc, care are 31 de puncte.
  • Fără eșec în acest sezon sunt în continuare FK Miercurea Ciuc și Steaua, cu 31, respectiv 26 puncte acumulate. Cu excepția Voluntariului, care are două eșecuri, celelalte echipe din campionat au pierdut de cel puțin trei ori până acum.
  • Cu excepția Mioveniului, care are o singură victorie, restul formațiilor din campionat au câștigat cel puțin două meciuri până acum. Cele mai multe victorii are FK Miercurea Ciuc, 10 la număr.
  • Cele mai multe goluri date are FK Miercurea Ciuc, 25 la număr, iar cele mai multe primite are, de departe, AFC Câmpulung Muscel, 31 la număr. Iar cele mai puține goluri primite, 4, are Steaua.
  • Pe locurile calificabile în play-off sunt FK Miercurea Ciuc (31 puncte, 11 meciuri), Steaua București (26, 12), ACSM Reșița (24, 13), Metaloglobus București (22, 11), Ceahlăul (20, 12) și FC Voluntari (19, 11, golaveraj 14-9). Tot 19 puncte au și Campionii FC Argeș (19, 12, 12-8) și CS Afumați (19, 11, 13-11).
  • Locurile retrogradabile sunt ocupate de CS Mioveni (5, 11), AFC Câmpulung Muscel (6, 12), CSM Focșani (10, 12) și Unirea Ungheni (10, 11). Tot 10 puncte are și CSC Șelimbăr, în 12 jocuri. Vor retrograda patru echipe în loc de cinci, după excluderea Viitorului Pandurii.
  • O singură echipă mai are punctaj maxim acasă și este vorba despre FK Miercurea Ciuc, care are 7 victorii în tot atâtea jocuri disputate pe teren propriu.
  • Cele mai multe puncte obținute ”afară” au Steaua și CS Afumați, câte 13, obținute în cinci, respectiv șapte meciuri. Fără punct obținut în deplasare sunt CSM Focșani și AFC Câmpulung Muscel, cu câte cinci, respectiv șase partide jucate.
  • Pe prima treaptă a clasamentului golgheterilor Ligii 2 după 12 etape sunt patru jucători: Valentin Robu (Metalul Buzău), Patrick Petre (Ceahlăul), Jozef Dolny (FK Miercurea Ciuc) și Cătălin Doman (CSM Slatina). Cu toții au câte 7 reușite.
  • Golurile marcate de jucători în meciurile anulate cu Viitorul Pandurii rămân valabile la statistică, conform regulamentului. Din statistica cu rezultate, puncte și golaveraj sunt scoase rezultatele contra trupei din Târgu Jiu.

Desfășurarea LIVE-TEXT a tuturor meciurilor din campionatul Liga 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor
Rezultate etapa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 Liga 2, sezon 2024-2025

Meciuri etapa 13 Liga 2, sezon 2024-2025:

sâmbătă, 9 noiembrie 2024, ora 11:00

CORVINUL HUNEDOARA – CSM FOCŞANI 3-2

Stadion: Corvinul 1921 Hunedoara (Hunedoara).
Arbitru: Marius Naidin (Piteşti). Asistenți: Casian Băla (Arad) și Eugen Petre Alexandru (Buzău). Rezervă: Dan Ștefan Buzărnescu (Craiova). Observator arbitri: Dan Jiga (Bistriţa). Delegat joc: Daniel Sabou (Zalău).

Corvinul: Lefter – Bradu (Gîrbiță 87′), I. Pop, Ant. Manolache, Velisar – Cărăruș – Hergheligiu (Chukwu 60′), Al. Neacșa (cpt.)(M. Lupu 54′), Lehaire, Nic. Pîrvulescu – Câmpan (Dar. Grigore 60′)
Rezerve neutilizate: Blaga, Mutuligă – Lică, Otega, Predică
Antrenor: Florin Maxim

CSM Focșani: S. Preda – Ciopa, Jalbă, Vișinar (cpt.), Pedro Albino (M. D. Mihai 84′) – Al. Gab. Dumitru (Tamași 78′), Brînzan, Dakaj (Fl. Simion 61′), Rența – Dănăilă (Blaj 61′), Rob. Enache (Cr. Ciobanu 84′)
Rezerve neutilizate: Al. Uțiu – Andr. Mazilu, G. Dragomir, Dodoi
Antrenor: Sorin Colceag

Final de joc la Hunedoara, unde Corvinul se impune cu emoții și cu mult noroc contra Focșaniului, pe o gafă a portarului Preda. 3-2, cu gol decisiv marcat în prelungiri. Corvinul este la a șasea victorie în acest sezon, iar Focșaniul pierde al nouălea meci.
Min 90+3 3-2 Pîrvulescu pasează din centru înspre dreapta, pentru Alexandru Gîrbiță, care preia, îl fentează pe Blaj și pătrunde în centru, trage de la 23 de metri cu stângul, printre picioarele lui Tamași, care a vrut să blocheze, spre colțul lung, iar Sorin Preda e prea sigur pe el că prinde, însă balonul îi trece printre picioare și ia gol. Gafă incredibilă a lui Preda, iar Focșaniul scapă printre mâinile portarului și printre picioare un punct
Min 76 Velisar șutează puternic din stânga careului, la prima bară, Preda scoate în corner
Min 70 Corner din stânga, mingea este respinsă cu capul în fața careului, de unde Velisar trage din prima cu stângul, iar Preda scoate de sub transversală și evită golul
Min 66 2-2 Focșaniul duce lejer mingea în atac, spre flancul drept, Pedro Albino pasează, primește înapoi, pătrunde în careu, înșiră doi-trei adversari cu driblinguri și fente și trage la poartă. Balonul trece pe sub Lefter, îl lovește și pe portar și intră în plasă la bara a doua
Min 56 2-1 Aruncare de la margine din stânga, Rența primește, avansează spre centru și trimite lobat în careu, iar Pedro Albino se demarcă excelent și reia cu capul din 8 metri ușor lateral dreapta, cu lob, peste portar, la colțul lung
Min 46 Partea secundă începe cu o nouă mare ocazie de gol pentru Corvinul. Pîrvulescu pătrunde vijelios în careu, în stânga, se aproape de poartă, centrează spre bara a doua, iar Bradu trage din 7 metri pe lângă bara din dreapta
Min 25 2-0 Andrei Hergheligiu bate penalty-ul pe jos, în stânga, Preda sare pe direcție, dar nu ajunge să respingă
♦Min 23 Neacșa primește mingea în propria jumătate și are un lung de linie în dreapta, Pîrvulescu pătrunde în careu și este faultat de Ciopa! Arbitrul acordă penalty
Min 15 Dakaj primește în dreapta, pe o fază de contraatac, centrează pe jos în careu, Brînzan trage din 14 metri central, nu foarte tare, pe centru, iar Lefter scoate în stânga sa
Min 2 1-0 Neacșa preia mingea la 35 de metri lateral dreapta, trimite lung în față, Ciopa pune presiune pe Lehaire, în fața careului, dar mingea e deviată pe spate, iar Nicolae Pîrvulescu scapă singur cu portarul și îl învinge cu un șut din 7 metri în dreapta, pe lângă Preda, ieșit la întâmpinare în 6 metri. Pîrvulescu acuză o lovitură în piciorul drept, cu care a tras, din partea portarului, dar continuă jocul

CS MIOVENI – FC BIHOR ORADEA 2-1

Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş).
Arbitru: Ionuț Constantinescu (Galaţi). Asistenți: Victor Făinaru (Giurgiu) și Laurențiu Anghel (Craiova). Rezervă: Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt). Observator arbitri: Irina Mîrț (Bucureşti). Delegat joc: Florentin Barbu (Giurgiu).

CS Mioveni: Fls. Croitoru – Corbu (Puiu 18′), R. Garutti, Core, A. Șerban – Coșereanu (Duțan 70′), Al. Răuță, Andr. Panait, Guțea (Vencu 85′) – Bustea (I. Șerban 70′), Zamura
Rezerve neutilizate: Mih. Bădescu – Andr. Răuță, Rob. Bădescu, Andr. Militaru, Cr. Lazăr
Antrenor: Dragoș Stroe

FC Bihor: I. Rus – C. Jurj (A. Chirițoiu 81′), Andr. Gal, Giafer, Ioviță (Ban 70′) – Ric. Farcaș (Gunie 70′), I. Filip – Stahl, Andr. Moga (Seb. Cucu 83′), Gitye – Hora (cpt.)
Rezerve neutilizate: Bob – Sg. Jurj, Adl. Nica, Băican, Gîdea
Antrenor: Gheorghe Ghiț

Victorie mare pentru CS Mioveni, după ce începuse partida de la 0-1 cu FC Bihor. 2-1 pentru argeșeni, care acumulează abia a doua victorie în acest sezon, iar trupa orădeană încasează a șaptea înfrângere.
Min 61 2-1 Corner de pe dreapta, bătut scurt, Coșereanu primește înapoi, centrează acum în careu, iar Rafael Garutti câștigă duelul aerian în 7-8 metri și reia cu capul la rădăcina barei din dreapta
♦Min 60 Centrare Puiu de pe dreapta, Core șterge balonul cu capul mingea trece puțin pe langa
Min 38 Centrare Puiu de pe dreapta, Guțea e singur la bara a doua, dar se împiedică în minge
Min 30 Mingea ajunge la Coșereanu, în centrul careului, șutează din demivole în blocaj, iar Mioveniul se alege doar cu un corner
Min 20 1‐1 Față rapidă a Mioveniului, Coșereanu avansează pe dreapta și centrează în careu, iar Remus Guțea trage din prima din 7 metri și înscrie în dreapta. Jucătorii Mioveniului merg la banca de rezerve și sărbătoresc printr-o horă! Oare Corbu se bucură alături de colegii săi?
♦Min 18 Iese Laurențiu Corbu, care a greșit nepermis pentru experiența lui la faza golului, și intră Florentin Puiu. Corbu nu e accidentat, ci nu are chef de joc, probabil!
Min 10 Guțea intră pe stânga în careu, șutul e respins de portar de sub transversală
Min 3 0-1 Minge trimisă lung în față de Filip, în propria jumătate, înspre stânga, Corbu preia larg și înaintea sa la balon ajunge Albert Stahl, care îl fentează pe Corbu, trece și de Garutti, pătrunde în careu și îl execută pe Croitoru cu un șut din 8 metri ușor lateral stânga, la colțul scurt, după ce l-a așteptat pe portar să sară în partea opusă
Meciul a început cu un minut de protest al jucătorilor de la CS Mioveni, care au rămas pe pozițiile lor în jumătate de teren a lor, în timp ce jucătorii de la FC Bihor au pasat între ei în jumătatea lor.
♦Jucătorii de la CS Mioveni au ieșit din nou pe teren cu un banner de protest. Pe acesta a scris: ”Survivor C.S. Mioveni”

CHINDIA TÂRGOVIŞTE – CSC DUMBRĂVIŢA 3-1

Stadion: ”Eugen Popescu” (Târgovişte – Dâmboviţa).
Arbitru: Mihail Sebastian Lăstun (Râmnicu Vâlcea). Asistenți: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea) și Daniela Constantinescu (Craiova). Rezervă: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov). Observator arbitri: Petre Radu (Bucureşti). Delegat joc: Mircea Bucur (Târgu Mureş).

Chindia: M. Contra – Martac, Ad. Ioniță, Mih. Leca (Al. Sabău 69′), R. Simion – Iul. Zamfir (Al. Petre 46′), Danu, Iul. Roșu (M. Șerban 75′), Rz. Tache (Bg. Petre 79′) – Pesic, D. Florea (cpt.)(Atanase 75′)
Rezerve neutilizate: Șt. Mușat – Romeo, Zivkovic, R. I. Mihai
Antrenor: Marian Vătavu

CSC Dumbrăvița: Trifon – Burdeț (L. Bodri 46′), Scutaru, Zurbagiu (cpt.), Anișorac (Ekmekci 46′) – Vasluian, Bg. Sima (Adam 75′), Salhi, Paulevici – Martinov (Apro 46′), Modan (Pădurariu 46′)
Rezerve neutilizate: Iliescu – Ghinescu, Cibi, Andr. Olaru
Antrenor: Cosmin Stan (suspendat)

Final de joc la Târgoviște, unde Chindia câștigă cu 3-1 contra CSC Dumbrăvița. Dâmbovițenii sunt la al patrulea succes în acest sezon, iar Dumbrăvița încasează a șasea înfrângere.
Meciul s-a animat în partea a doua, e probabil cel mai ”viu” jucat la Târgoviște în acest sezon. Din păcate, doar 150 de spectatori au fost pe stadion
♦Min 89 Șut Bogdan Petre, din careu, din unghi, respinge Trifon de la prima bara, în corner
Min 82 3-1 Centrare în fața porții, Dragan Paulevici înscrie din apropiere, după un dribling scurt
Min 78 Atanase, din lovitură liberă de pe dreapta, spre linia de aut, îl întinde bine pe portarul oaspeților, care respinge în corner
Min 62 3-0 Ivan Pesic marchează din nou, cu capul, din centrarea lui Simion. Reușită similară cu cea din care atacantul Chindiei a deschis scorul, venită la capătul unei acțiuni frumoase
Min 55 2-0 Răzvan Tache înscrie din nou pentru Chindia, din 12-13 metri, sub transversală, după centrarea lui Roșu. Dacă nu se marca, era penalty pentru Chindia
Min 46 Dumbrăvița face nu mai puțin de patru schimbări la pauza jocului, în timp ce Vătavu a modifică o dată la Chindia
Min 44 Pesic centrează, Florea trimite cu capul din fața porții, Trifon scoate de sub transversală
Min 39 Ocazie mare Dumbrăvița: Paulevici, din marginea careului de 16 metri, lateral stanga, șutează puțin peste transversală
Min 35 Meci sărac în faze de poartă la Târgoviște, dar cu multe faulturi, și de o parte și de alta
Min 35 Șansă de gol pentru Dumbrăvița! Modan centrează perfect în fața porții, însă niciun coechipier nu ajunge la minge pentru a trimite în plasă
Min 21 1-0 Florea centrează din flancul drept, Ivan Pesic trimite cu capul din 5-6 metri, lângă bară

CS AFUMAŢI – CAMPIONII FC ARGEŞ 1-1

Stadion: Comunal (Afumaţi – Ilfov).
Arbitru: Valentin Naidin (Turnu Măgurele). Asistenți: Ionut Răzvan Andrei (Piatra Neamţ) și Daniel Nagy (Mediaş). Rezervă: Cosmin Apetrei (Roznov – Neamţ). Observator arbitri: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc). Delegat joc: Horaţiu Stănescu (Craiova).

CS Afumați: Chioveanu – Al. Păun, Al. Duțu, Cană, Nicola – Zaina (cpt.), Moussinga – Al. Enache, Rob. Petculescu, Beșleagă – Val. Dumitrache
Rezerve: Obretin – Al. Lazăr, Ghineț, Cip. Stanciu, Al. Ionică, Gheoroae, Shehait, D. Burlacu, M. Preda
Antrenor: Vasile Neagu

CFC Argeș: Oncescu – Borța, Esteban Orozco, G. Garutti, Briceag (cpt.) – P. Petrescu (Rob. Moldoveanu 61′), Doukoure – Gab. Gheorghe (Y. Pîrvu 46′), Seto, Rădescu (Buhăcianu 80′) – Mih. Roman (Gronner 75′)
Rezerve neutilizate: Straton – M. Tudose, Morar, Dinoci, P. Dulcea
Antrenor: Bogdan Andone

Final de joc la Afumați, unde echipa ilfoveană obține un nou rezultat bun în fața unui adversar important din Liga 2. 1-1 s-a încheiat partida, după ce CFC Argeș a condus și a fost egalată. CS Afumați e la al doiela egal în acest sezon, în timp ce Argeșul este la al cincilea.
Min 79 1-1 Pasă cu lob în careul Argeșului, Valentin Dumitrache îl driblează pe Oncescu și trimite în poarta goală
♦Min 73 După un corner al ilfovenilor, mingea lovește transversala, ajunge la un alt jucător al gazdelor, care trimite spre poartă, dar Oncescu are o intervenție miraculoasă și reține pe linie
Min 45+1 Briceag trimite și el în bară după o lovitură liberă executată din dreapta careului
Min 45 Enache execută o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, mingea lovește bara din stânga porții apărate de Oncescu
Min 39 Petculescu șutează din marginea careului spre vinclu, dar Denis Oncescu intervine salvator și cu un reflex bun scoate un corner
Min 35 0-1 Petrișor Petrescu deschide scorul cu un șut superb direct la vinclu, de la circa 19 metri
Min 30 Gabriel Gheorghe îi pasează în careu lui Petrescu, acesta scoate pentru Seto, iar șutul niponului, de la aproximativ 24 metri, se duce pe lângă poartă
Min 25 Borța centrează înalt în careu, Ionuț Rădescu trimite o semi-foarfecă pe lângă poartă
Min 13 Roman și Borța combină, acesta din urmă centrează, Petrescu trimite cu capul și Chioveanu scoate mingea în corner de sub transversală
Min 8 Roman pătrunde pe dreapta, centrează, Gheorghe șutează din voleu, iar Chioveanu respinge cu greutate
Min 4 Dumitrache șutează din marginea careului, pe centrul porții, Oncescu reține fără probleme

FC VOLUNTARI – AFC CÂMPULUNG MUSCEL 3-0

Stadion: ”Anghel Iordănescu” (Voluntari – Ilfov).
Arbitru: Gabriel Mihuleac (Iaşi). Asistenți: Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi) și Andrei Diaconu (Iaşi). Rezervă: Cătălin Gheorghe Drugea (Buzău). Observator arbitri: Mihai Iliescu (Craiova). Delegat joc: Dorinel Dincă (Călăraşi).

FC Voluntari: Iul. Chirilă – Pițian, Andreș, Armaș (cpt.), Al. Șuteu – Onișa, Pandele (D. Toma 84′) – Merloi (Lambrinoc 84′), Carnat (Alb. Călin 89′), Schieb (Gîț 75′) – Nemec (D. Andrei 75′)
Rezerve neutilizate: Al. Maxim – Panos, R. Crișan, Fl. Mitrea
Antrenor: Claudiu Niculescu

AFC Câmpulung Muscel: Bălgrădean – Andr. Stelea (Torje 46′), Teo. Farcaș, Gîsă (Sanda 68′), Andr. Radu – Alima (Șt. Ghiță 56′), L. Stancu, Jenaru (cpt.), Bg. Vasile – Oprișan (D. Popescu 46′), Florică (Al. I. Popescu 56′)
Rezerve neutilizate: Bălănică – Ciurea, Mitoi, Rob. Dumitrescu
Preparator fizic: Ionuț Bîclea

3-0 pe stadionul ”Anghel Iordănescu” și FC Voluntari înregistrează scorul zilei în Liga 2, la fel cu ACSM Reșița l-a obținut joi, în debutul rundei, la CSC Șelimbăr. FC Voluntari ajunge la șase victorii în acest sezon, iar AFC Câmpulung Muscel încasează a 11-a înfrângere în 13 partide.
Min 89 3-0 Minge ridicată peste apărarea Muscelului, Eduard Lambrinoc scapă singur, pătrunde în careu și îl învinge pe Bălgrădean cu un lob din 8 metri ușor lateral stânga
Min 50 2-0 Nemec primește o minge în propria jumătatea, pasează pentru Carnat, la mijlocul terenului, acesta avansează câțiva metri și apoi pasează pe culoar, prin spatele lui Gîsă, care plonjează, dar nu ajunge să devieze, George Merloi preia, pătrunde în careu ușor spre stânga și trimite prinde Stancu și Bălgrădean și marchează în dreapta
♦Min 18 1-0 Onișa recuperează o minge în dreapta, pasează în centru pentru Nemec, care trimite pe culoar, în față, pentru Merloi, care pătrunde în careu și șutează dintre cei doi adversari care l-au presat direct în portar. Mingea a ricoșat înspre stânga, unde se demarcase Adam Nemec, iar acesta îndeplinește o simplă formalitate din 12 metri lateral în poarta goală

UNIREA UNGHENI – METALUL BUZĂU 0-0

Stadion: Central (Ungheni – Mureş).
Arbitru: George Cătălin Roman (Timişoara). Asistenți: Ioan Daniel Humiţa (Armeniş – Caraş Severin) și Daniel Nistor (Zlatna). Rezervă: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba). Observator arbitri: Dan Monea (Aiud). Delegat joc: Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

Unirea Ungheni: Rob. Geantă – Chinteș, A. Popa, Vînău, P. Coza, Savin (cpt.), Bîrnoi, Magyari, Zukanovic, Andr. Șerban, I. Barstan
Rezerve: Mark Lupu – Blidărean, D. Pop, M. Ioniță, R. Trif, K. Ciubotaru, Ndiesse, Vl. Bogdan, Haiduc
Antrenor: Eusebiu Tudor

Metalul Buzău: G. Micle – Alb. Olaru, Juncănaru, M. Manea, Rz. Radu, Borțoneanu, Tudorică (cpt.), A. Nica, Dr. Lazăr, Robu, Ad. Moldovan
Rezerve: Iul. Dinu – D. Mihai, D. Stan, Pelivan, Acolatse, Vîlcu, Jozic, Panaite, Ed. Rusu
Antrenor: Valentin Stan

0-0 între nou-promovatele Unirea Ungheni și Metalul Buzău. Trupa din Mureș ajunge la cinci remize în 12 partide disputate, iar cea din Buzău este la al treilea egal în 13 meciuri.

CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ stă, deoarece ar fi trebuit să joace cu VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU, exclusă din campionat după 10 etape.

joi, 7 noiembrie 2024, ora 14:00

CSC ŞELIMBĂR – ACSM REŞIŢA 0-3

Stadion: Măgura (Cisnădie – Sibiu).
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea). Asistenți: Zsolt Kopriva și Biro Tamas Kopriva (ambii din Carei – Satu Mare). Rezervă: Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara). Observator arbitri: Mihai Florin Marcu (Oradea). Delegat joc: Cristian Petropulos (Alba Iulia).

COMENTARIUL LIVE

Min 90+2 0-3 Cioiu avansează în stânga, pasează în careu pentru Ianis Doană, care îl execută din circa 10 metri lateral pe Măluțan cu un șut la colțul lung. Reșița înscrie și în inferioritate numerică
Min 89 Raul Șteau alunecă la mijlocul terenului în încercarea de a juca o minge în fața lui Cotogoi, intră printre picioarele moldoveanului, dar după ce Cotogoi l-a lovit în pierpt cu piciorul ridicat la balonul. Cătălin Buși ia, însă, o decizie incredibilă. În loc să-l penalizeze pe Cotogoi, care a lovit cu piciorul, îi arată cartonașul galben lui Șteau, care a alunecat și a picat în fund, printre picioarele adversarului. Raul Șteau mai are un cartonaș galben din faza în care arbitrul nu l-a eliminat pe Rodri Hernando pentru gestul său golănesc și ajunge el să fie eliminat, complet eronat
Min 76 0-2 Lascu duce mingea în fața careului advers, pasează scurt spre centru pentru Samake, acesta întoarce pentru Lascu, printre adversari, în dreapta, mijlocul Reșiței pasează și el din prima spre centrul careului, la Doană, care calcă balonul și îl deviază în spate, iar Moussa Samake, demarcat excelent și nemarcat, trage puternic cu stângul din 12 metri central și înscrie, cu toată opoziția lui Măluțan, care a deviat. Fază superbă finalizată cu gol de Reșița
Min 56 0-1 Florian Haită bate penalty-ul pe centru, la semi-înălțime, Măluțan, sărit în stânga sa, ridică piciorul drept și lovește mingea, dar insuficient pentru a evita golul
Min 55 Samake pătrunde în careu și este faultat de Gherman, mingea ajunge la Doană, care trage în bară, dar în timpul șutului arbitrul fluieră penalty, spre binele lui Doană, care nu reușise să înscrie din 10 metri, din postura de singur cu portarul

duminică, 10 noiembrie 2024, ora 11:00

CSM SLATINA – FCU CRAIOVA 1-2

Stadion: 1 Mai (Slatina – Olt).
Arbitru: Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti). Asistenți: Marius Bărbulescu (Bucureşti) și Marilena Cătălina Nan (Alexandria). Rezervă: Sergiu Anton (Bucureşti). Observator arbitri: Silviu Crângaşu (Ploieşti). Delegat joc: Viorel Lolea (Reşiţa).

COMENTARIUL LIVE

Min 61 Minge ricoșată spre stânga în careul Slatinei, Năstăsie intră prin alunecare în fața careului mic, nu ajunge balonul, iar Claudiu Bălan, aflat chiar în fața arbitrului Ene, simulează grosolan în încercarea de a obține penalty. Preferă să plonjeze în loc să joace mingea, să o urmărească, iar arbitrul dă simulare și cartonaș galben. Bălan e la al doilea galben în acest meci și este eliminat
Min 45+4 1-2 Claudiu Bălan bate penalty-ul pe jos, în dreapta, Micu sare în partea opusă și FCU Craiova preia conducerea în acest meci
Min 45+2 Abbey pătrunde în careu, în dreapta, șutează în blocajul lui Radu, mingea sare înapoi, Abbey urmărește și este blocat de Dorin Toma, iar arbitrul acordă penalty pentru oaspeți
Min 37 1-1 Minge trimisă în careul Slatinei, la Ibrahim, care șutează din 9 metri în blocajul lui Gherghe, balonul sare la Abbey, care trage și el din 8 metri în blocajul lui Gherghe, mingea ricoșează în stânga, iar Claudiu Bălan pune latul din 6 metri lateral stânga și înscrie la bara a doua
Min 13 1-0 Dorin Toma execută penalty-ul, transformă și își aduce echipa în avantaj
Min 11 Minge trimisă în flancul stâng, Leață scapă în acea parte, pătrunde în careu, preia și îl fentează pe Abbey, care pune piciorul stâng aproape de nivelul genunchiului jucătorul Slatinei, acesta pică și arbitrul acordă penalty

luni, 11 noiembrie 2024, ora 14:00

METALOGLOBUS BUCUREŞTI – STEAUA BUCUREŞTI 0-0

Stadion: Clinceni – Arena 1 (Clinceni – Ilfov).
Arbitru: Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov). Asistenți: Damian Antal (Bacău) și Mihai Marian Ionescu (Bradu – Argeş). Rezervă: Mihai Moisă (Iaşi). Observator arbitri: Cristian Sava (Bacău). Delegat joc: Lucian Cîrjă (Constanţa).

COMENTARIUL LIVE

marți, 12 noiembrie 2024, ora 19:30

CONCORDIA CHIAJNA – FK MIERCUREA CIUC 2-1

Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov).
Arbitru: Mihai Motan (Târgovişte). Asistenți: Claudiu Şchiopeţ (Braşov) și Răzvan Claudiu Tudor (Bucureşti). Rezervă: Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova). Observator arbitri: Gheorghe Moise (Bucureşti). Delegat joc: Adrian Petre (Buzău).

COMENTARIUL LIVE

♦Min 75 2-1 Ciucul are o fază în care a batjocorit Concordia. Cu 6-7 jucători urcați în careul ilfovenilor, elevii lui Ilyeș șutează în blocaj, duc cu lejeritate mingea înspre stânga, iar în ultima fază Kelemen dă mai departe pentru Torvund, acesta centrează cu latul în fața porții, iar Gabor Makrai, abia intrat, împinge capul din 5 metri, unde era nemarcat, spre colțul lung, în dreapta. Jucătorii Concordiei au fost pur și simplu hipnotizați și nu au avut nicio reacție la pasele succesive ale ciucanilor
♦Min 61 2-0 Robert Ion primește în stânga careului, încearcă să-l depășească pe Kovacs, nu poate, întoarce pentru Ciuciulete, care centrează din lateralul careului, cu dreptul, excelent, în 6 metri, unde Alexandru Boiciuc e scăpat din marcaj de Palmeș și înscrie cu capul înspre stânga
♦Min 24 1-0 Neicuțescu primește înapoi, aproape de mijlocul terenului și are o pasă senzațională în față pentru Robert Ion, care sprintează din centru înspre dreapta, singur, preia în dreapta și trage din întoarcere, din circa 12 metri lateral, pe jos, pe lângă Simon, la colțul lung. Concordia deschide scorul

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor
Rezultate etapa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 Liga 2, sezon 2024-2025

Pe aceeași temă