Meciul și eliminarea! În toate cele patru jocuri desfășurate de CS Mioveni în acest play-off a existat câte un fotbalist care a văzut cartonașul roșu

Marius ANGHEL 28 Jul. 2020, 18:31 Liga 2

Niciun meci al Mioveniului în play-off-ul Ligii 2 fără ca arbitrul să nu arate cartonașul roșu. De această dată, echipa lui Claudiu Niculescu a beneficiat de avantaj numeric pe teren, după ce arbitrul Horia Hladinovici l-a eliminat pe Sergiu Negruț, atacantul formației Turris Oltul, în partida de la Turnu Măgurele.

Horia Mladinovici, impresionat de sângele de pe fața lui Gherghe

Într-o primă repriză modestă pentru ambele echipe în jocul de la Turnu Măgurele dintre Turris Oltul și CS Mioveni, în care totuși oaspeții au marcat prin Ionuț Rădescu în minutul 30, aceștia au beneficiat până în pauză și de o eliminare în tabăra gazdelor.

În minutul 39, la un duel aerian destul de dezechilibrat între Robert Gherghe și Sergiu Negruț, în care primul aproape că nici nu a sărit la minge, atacantul și-a lovit, neintenționat, adversarul cu cotul în arcada ochiului stâng, iar contactul a adus imediat și sânge pe fața fundașului blond al argeșenilor. Gherghe s-a trântit la pământ și s-a zvârcolit în iarbă, iar centralul Horia Mladinovici, care inițial dictase doar fault, fără cartonaș, a rămas impresionat de strigătele jucătorului Mioveniului și de sângele de pe fața sa și a scos cartonașul roșu din buzunar. Negruț a fost eliminat direct, iar încercările ulterioare de a-și explica intervenția din duelul aerian nu au mai avut sens.

După ce Negruț a fost eliminat, Gherghe s-a ridicat imediat de pe gazon și a mers pe picioare la marginea terenului pentru a primit îngrijiri medicale. În repriza a doua a fost înlocuit în minutul 64 cu Marius Albăstroiu.

În toate meciurile desfășurate de CS Mioveni în play-off a fost câte un jucător eliminat

Acesta e al patrulea meci, din tot atâtea desfășurate de CS Mioveni în play-off-ul Ligii 2, în care arbitrul arată cartonașul roșu.

S-a întâmplat în jocurile cu Rapid (0-0 la Mioveni) și UTA (0-2 la Mioveni), în care CS Mioveni i-a avut eliminați în repriza a doua pe Raul Costin (57′ – roșu direct acordat ușor), respectiv Dean Beța (85′ – cumul de cartonașe galbene). În derby-ul Argeșului, la Pitești, Campionii FC Argeș a avut eliminat. Andrei Tofan a primit al doilea cartonaș galben în minutele de prelungiri (90+2′) și CS Mioveni a avut avantaj un om pe teren în minutele finale.

Și Turris Oltul a mai avut un meci în acest play-off cu un jucător eliminat. S-a întâmplat în chiar primul joc desfășurat, cel de pe teren propriu cu Campionii FC Argeș, în care piteștenii au rămas în inferioritate din minutul 48, când Andrei Panait a fost trimis la cabine cu un ”roșu” ușor primit din partea arbitrului.

În acest play-off, Turris Oltul a remizat la Turnu Măgurele cu Campionii FC Argeș (scor 0-0), a câștigat la Arad cu UTA (scor 4-3) și a făcut egal acasă cu Petrolul (scor 0-0), în timp ce CS Mioveni a început turneul de promovare cu un egal, 0-0 pe teren propriu cu Rapid, a pierdut cu UTA, tot acasă, scor 0-2, și s-a impus cu 3-2 la Pitești, cu Campionii FC Argeș.

Marius ANGHEL 28 Jul. 2020, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă