Marius Măldărășanu recunoaște că a fost sunat de Angelescu, însă nu se gândește să preia Rapid: ”Nu mă pot risca acum.” Are, însă, două propuneri | EXCLUSIV

Carmen MANDIȘ 10 Aug. 2020, 16:12 Liga 2
Marius Măldărășanu recunoaște că a fost sunat de Angelescu, însă nu se gândește să preia Rapid: ”Nu mă pot risca acum.” Are, însă, două propuneri | EXCLUSIV

Varianta Marius Măldărășanu la Rapid nu mai este palpabilă. Fost jucător timp de 10 ani în Giulești, echipă pentru care a purtat și banderola de căpitan, a dezvăluit în exclusivitate pentru ProSport că nu dorește să se riște să preia banca tehnică a formației care tocmai a ratat promovarea în Liga 1 în situația actuală a clubului.

Deși Victor Angelescu a spus în direct la ProSport LIVE că speră să anunțe numele noului antrenor în cel mai scurt timp și că fostul antrenor al celor de la Metaloglobus este o opțiune, cei doi nu au mai purtat negocieri până la această oră.

Marius Măldărășanu nu vrea să preia Rapid în acest moment: ”Rapidismul, petrolismul sau altele nu-și au locul la antrenori”

Marius Măldărășanu e de părere că cele mai bune variante în acest moment de a antrena Rapid sunt Dan Alexa și Marius Șumudică. De Alexa, clubul a anunțat zilele trecute că se desparte în mod oficial.

„Dacă mă întrebați pe mine, propunerile mele de antrenori la Rapid ar trebui să fie Dan Alexa și Marius Șumudică. Alexa, pentru că el cunoștea mai bine nucleul de jucători și era mai natural să-l lași să-și continuie munca. Dacă nu, Șumudică, pentru că el mereu a spus că nu contează sau că nu se pune problema de bani ca să antreneze Rapidul. Acum ar fi un moment bun să îl aduci.

Eu sunt un antrenor asumat și nu pot nega că am fost sunat de Victor Angelescu, dar, la acel moment, nu puteam să am o negociere, pentru că nu erau încheiate conturile cu fostul staff tehnic și nu mi s-ar fi părut corect și nici colegial. Dar eu sunt și un antrenor chibzuit și trebuie să recunosc că nu mă pot risca acum, mai ales că e vorba de Rapid, de un club mare, să reconstruiesc o echipă oricum. Trebuie să aduci jucători de valoare într-un timp foarte scurt și cu un anume buget. Și nu mai e timp de pași calculați. Nu mi se pare normal să vorbim că punem antrenori că vor unii sau alții să aibă un trecut anume. «Rapidismul», «petrolismul» sau altele nu-și au locul la antrenori. Trebuie să fie cineva competent, că degeaba e rapidist dacă nu”, a spus, pentru ProSport, Marius Măldărășanu.

Marius Măldărășanu, ultima dată la Metaloglobus București, s-a despărțit luna trecută de echipa din Liga 2. Președintele Marius Burcă explica atunci că și-ar dori ca Măldărășanu să continue la echipă, însă „o virgulă din contract i-a despărțit”. Chiar și zilele trecute, conducătorul regreta despărțirea de echipa sa.

Alin Minteuan, fost antrenor la CFR Cluj, a recunoascut și el că are ofertă de la Rapid.

Victor Angelescu, despre noul antrenor al Rapidului:

Carmen MANDIȘ 10 Aug. 2020, 16:12 Liga 2
Pe aceeași temă