Marius Baciu nu exclude posibilitatea să fi căzut la mijloc în ”războiul” DNA – Liviu Dragnea, atunci când a fost ridicat de ”mascați”! ”E urât să-mi văd numele pătat. Eticheta mea e de om serios” | VIDEO

Daniel NAZARE 10 Jun. 2023, 09:42 Liga 2

ProSport a realizat un interviu cu Marius Baciu (48 de ani), fost jucător al Stelei în urmă cu două decenii și care în urmă cu patru ani a trăit o experiență cutremurătoare la finalul unui joc al echipei pe care o antrena la acel moment. De altfel, ultima echipă pe care a condus-o în România de atunci. În acest articol veți citi partea a doua a acestui interviu.

Marius Baciu nu neagă posibilitatea să fi căzut la mijloc în războiul DNA – Liviu Dragnea!

Sunt primele dezvăluiri după episodul în care antrenorul de 48 de ani a fost ridicat de ”mascați” chiar la finalul meciului dintre Sportul Snagov – Turris Turnu Măgurele, scor 2-3, în 2019, el fiind antrenorul echipei din Teleorman.

Marius Baciu a fost acuzat că a fost acuzat că a luat bani de la un părinte, pentru a-l băga pe copilul acestuia în echipă, la Daco-Getica București. Acuzațiile nu s-au bazat pe probe, motiv pentru care dosarul a fost clasat după circa un an și jumătate.

Fostul fotbalist se întreabă în episodul de azi dacă a fost la mijloc într-o răfuială politică. Dar nu știe să răspundă nici acum, după 4 ani.

Marius Baciu despre Liviu Dragnea: ”Toată lumea a speculat! Să sperăm că nu!”

Episodul respectiv s-a petrecut între cele două tururi de scrutin pentru alegerile prezidențiale din 2019.

ProSport: De ce ai fost dezgustat cel mai tare?
Marius Baciu: Ce m-a deranjat că pe acest drum de la stadion la parchet, în presă au apărut chiar atunci lucruri legate de mafia pariurilor, lucruri necurate, legături cu familia lui Liviu Dragnea!

Pot să fac o speculație? Tot ce povestești tu s-a întâmplat între cele două tururi de scrutin de la alegeri. A fost o lucrătură politică și te-a trezit în mijlocul evenimentelor?
Nu știu ce sa zic. Toată lumea a speculat! Să sperăm că nu!

Te-ai gândit la asta atunci?
Sincer nu. Apoi când m-am liniștit, am luat toate variantele la analizat. Nici acum nu știu ce să cred! Am stat două ore și jumătate la parchet, dar audierea a durat 20 de minute. M-au întrebat dacă dau declarații, am povestit și am putut pleca acasă.

”Am primit și scuze pentru situația creată, adică pentru spectacolul mediatic. N-a fost ușor. Mai ales până s-a demonstrat că sunt nevinovat”

Și în lumea fotbalului toată lumea m-a susținut, lumea mă cunoaște. N-am ce să le reproșez. Am primit o grămadă de mesaje. Gândiți-vă că puteam fi reținut 24 de ore, iar ei mi-au dat drumul imediat.

  • Marius Baciu a antrenat echipa Turris Oltul Turnu Măgurele în perioada octombrie – decembrie 2019.

Marius Baciu: ”În politică se pot întâmpla astfel de lucruri”

A fost o întâmplare sau o chestiune politică?
Nu știu nici acum. Dar dacă este să iei faptul că eu antrenam echipa fiului lui LIviu Dragnea… În politică se pot întâmpla astfel de lucruri. Dar eu ca sportiv nu sunt obișnuit cu așa ceva. E urăt să-mi văd numele pătat.

Eticheta mea e de om serios. N-am fost cel mai bun fotbalist, iar ca antrenor nu mi-a fost rușine și am pornit de jos, de la liga a treia. Am ajuns și în prima ligă, dar și în străinătate.

  • În episodul următor, al treilea, aflați culisele unui meci ”trântit” la pariuri, UTA Arad – Daco Getica, scor 6-1. Fotbaliștii au pariat pe minimum 2 goluri avantaj gazdele la pauză, iar apoi s-a declanșat un imens scandal!
  • Prima parte a interviului o puteți citi AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marturie-cutremuratoare-a-lui-marius-baciu-la-patru-ani-distanta-de-cand-era-ridicat-de-mascati-la-finalul-unui-joc-din-liga-2-am-crezut-ca-e-o-farsa-asteptam-tortul-dar-19274686

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/marius-baciu-socat-si-acum-de-modul-in-care-a-fost-ridicat-de-mascati-de-la-stadion-zici-ca-eram-cel-mai-mare-criminal-din-lume-ce-i-a-spus-copilului-sau-18592593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/exclusiv-ce-a-declarat-marius-baciu-in-fata-procurorilor-dupa-ce-a-fost-ridicat-de-mascati-povestea-mitei-de-2000-de-euro-pe-care-ar-fi-dat-o-un-parinte-18585505

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionat/marius-baciu-ridicat-de-mascati-imediat-dupa-meciul-dintre-sportul-snagov-si-turris-oltul-18578673

Daniel NAZARE 10 Jun. 2023, 09:42 Liga 2
Pe aceeași temă