Prima reacție a lui Marius Baciu după ce a ieșit de la audieri! „Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. Am rămas cu gura căscată!”

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 22:08 Campionat

Marius Baciu (44 de ani) a explicat, la ieșirea de la audierile de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, motivul pentru care a fost adus de „mascați” în fața procurorilor. Așa cum ProSport a anunțat, actualul antrenor al lui Turris este anchetat pentru că ar fi luat bani de la jucători pentru a-i băga în echipă, când era la Daco-Getica.

După ce „mascații” l-au ridicat pe Marius Baciu de la stadionul din Colentina, chiar la finalul meciul Sportul Snagov – Turris-Oltul 2-3, ProSport a aflat că reținerea lui Baciu este legată de faptul că ar fi luat bani de la jucătorii pe care-i antrena la Daco-Getica, fosta sa echipă, pentru a fi băgați în echipă, lucru confirmat chiar de antrenorul lui Turris.

Marius Baciu: „M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aș fi luat eu bani și nu l-am băgat pe fii-su”

La ieșirea de la Parchet, fostul căpitan al Stelei a dezvăluit că a fost adus în fața procurorilor pentru că un părinte al unui jucător de la Daco-Getica l-a acuzat că a luat bani de la alți fotbaliști pentru a-i băga în primul „11″. ProSport a scris despre culisele reținerii lui Baciu și a dezvăluit adevăratul motiv înainte ca acesta să iasă de la audieri.

„Ce să se întâmple. Am fost într-o situație pur și simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aș fi luat eu bani și nu l-am băgat pe fii-su. Pur și simplu am rămas cu gura căscată! Aș vrea să vedeți și persoana care m-a reclamat și să trageți concluziile! Mai multe va spune domnul avocat. Sunt șocat și de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri.

Toată situația a fost nemulțumirea unui părinte de la Daco-Getică, cu nemulțumiri, cu amenințări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că am fost și sunt părinte de copil și am investit într-o școală de fotbal și nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investițiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el și nu am băgat copilul lor. Așa să le ajute Dumnezeu la fiecare”, a spus antrenorul echipei Turris-Oltul.

Antrenorul de 44 ani a mărturisit că a trăit clipe de groază în momentul în care a fost ridicat de mascați. „M-a speriat foarte tare situația, normal, când nu știi despre ce e vorba. Vlad (n.r. – avocatul) m-a atenționat să nu fac nicio mișcare până nu vorbesc cu el. Mai mult a durat până a venit Vlad. Declarația a fost o jumătate de oră.

Nici cei de la Parchet nu se așteptau să se ajungă la așa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect în orice privință.

Eu n-am putut să mă bucur de rezultatul meciului. Pentru mine a fost ceva… Am medicamentele în buzunar. M-au luat pe nepusă masă, nici nu au spus despre ce e vorba, poți să cazi jos să mori! Te poți aștepta la orice, că nu știam despre ce e vorba. Eu sunt corect și lumea fotbalului mă cunoaște. Să mi se aducă asemenea acuzații, e jenant”, a declarat Marius Baciu la ieșirea de la Parchet.

Sorin Bucuroaia: „Este o chestie minoră, o chestie personală de a lui Marius Baciu”

„Secundul” lui Marius Baciu, Sorin Bucuroaia, a dezvăluit cum a trăit fostul căpitan al Stelei clipele în care mascații au venit la stadion pentru a-l duce la Parchet.

„Marius m-a rugat să-l duc acolo și în drum spre Parchet am citit și noi ce știri s-au dat, cu meciuri trucate, cu pariuri, toate tâmpeniile care s-au scris m-au dat peste cap! Îl știu pe Marius de mult, sunt colaboratorul lui, și este un om drept și curat. A ieșit avocatul lui și ne-a spus clar nu este vorba de pariuri și de meciuri trucate, este o chestie minoră, o chestie personală de a lui Marius Baciu. Așteptăm în continuare să vedem ce se întâmplă”, a precizat Sorin Bucuroaia, conform DigiSport.

Marius Baciu „Dă-mi pastilele, Sorine, că mi-e rău!”

Acesta a dezvăluit că situația avea consecințe grave, deoarece lui Marius Baciu i s-a făcut rău în urma evenimentelor. Asta și după ce trăise cu mari emoții meciul de pe teren. Turris a fost condusă la pauză cu 2-0, iar în partea secundă a întors rezultatul și s-a impus cu 3-2.

„La un moment dat mi-a zis să-i dau pastile. Înainte de meci ia pastile ca să se calmeze. Acum i se făcuse puțin rău și mi-a spus: „Dă-mi pastilele, Sorine, că mi-e rău!” După meci s-a așezat pe bancă Marius și i-au dat lacrimile. Vorbisem cu el înainte că nu mai avusese o victorie din februarie, nu știa cum să se mai bucure. Îi curgeau lacrimile și l-am luat în brațe. Marius Baciu este un om senzațional, este păcat să i se întâmple astfel de lucruri”, a mai declarat Sorin Bucuroaia, care i-a fost secund lui Marius Baciu și la Daco-Getica, echipa pe care a condus-o până să se retragă din campionat.

Captură foto: DigiSport

 

 

 

 

Marius ANGHEL 13 Nov. 2019, 22:08 Campionat
Pe aceeași temă