Marian Drăghiceanu vrea un debut cu dreptul al Rapidului în play-off, pe terenul unde s-a obținut victoria cu 5-1: ”Mergem să câștigăm.” Cei doi jucători remarcați la CS Mioveni și cadoul pe care îl vrea în ziua în care împlinește 21 de ani

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 12:53 Liga 2
Marian Drăghiceanu vrea un debut cu dreptul al Rapidului în play-off, pe terenul unde s-a obținut victoria cu 5-1: ”Mergem să câștigăm.” Cei doi jucători remarcați la CS Mioveni și cadoul pe care îl vrea în ziua în care împlinește 21 de ani

Rapid debutează marți seară în play-off-ul Ligii 2 contra ocupantei locului 2 în momentul în care sezonul a fost ”înghețat” din cauza pandemiei și s-a decis să se desfășoare acest mini-turneu pentru stabilirea promovatelor. Diferența actuală dintre giuleșteni și CS Mioveni este de doar un punct, în favoarea argeșenilor, după ce FRF a decis înjumătățirea punctelor acumulate în sezonul regulat, astfel că rocada se poate produce ușor dacă trupa antrenată de Dan Alexa câștigă jocul de marți, de la ora 20:00, de pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Marian Drăghiceanu, despre meciul cu CS Mioveni: ”Mergem să câștigăm cele trei puncte.” Cei doi jucători ai adversarului remarcați de rapidist

Înaintea jocului de la Mioveni, mijlocașul Marian Drăghiceanu (21 de ani) a vorbit despre confruntarea cu echipa argeșeană antrenată de Claudiu Niculescu. Tehnicul mijlocaș a remarcat doi tineri jucători ai galben-verzilor, pe Robert Ghiță și Marian Șerban.

”Vom întâlni un adversar dificil, întâlnim o echipă omogenă, cu jucători foarte buni, mai ales juniorii. Au doi juniori foarte buni, Ghiță și Șerban. Dar suntem foarte încrezători. Ce putem să facem? Mergem să câștigăm cele trei puncte. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să ne gândim la victorie și vedem la final ce se întâmplă”, a spus Drăghiceanu în conferința de presă organizată prin intermediul Rapid TV.

Robert Ghiță este un fundaș de 19 ani, care în acest sezon a fost utilizat în 21 de meciuri, 20 începându-le ca titular și doar într-unul fiind înlocuit.

Marian Șerban împlinește 20 de ani chiar în ziua meciului, la data de 7 iulie, este mijlocaș și are 16 meciuri jucate în acest sezon. În 12 a intrat ca titular și în două a fost înlocuit. La începutul acestui sezon a debutat în Liga 1 la U Craiova, club de care aparține, în meciul cu Academica Clinceni (3-2 pe Io Oblemenco), după care a fost cedat la Mioveni. Sezonul trecut a prins 13 jocuri la argeșeni și a marcat un gol.

 

Marian Drăghiceanu împlinește 21 de ani chiar în ziua meciului cu CS Mioveni: ”Vreau trei puncte, nimic mai mult”

Tot în ziua meciului de la Mioveni își sărbătorește aniversarea și Marian Drăghiceanu, care împlinește 21 de ani. Mijlocașul care a mai evoluat pentru Ceahlăul și Dunărea Călărașia spus și ce cadou și-ar dori.

”Îmi doresc să obținem cele trei puncte. Nimic mai mult. E un meci important, e primul și trebuie să obținem cele trei puncte”, a spus Drăghiceanu, care nu se culcă pe o ureche și consideră că jocul este ca și câștigat după ce în întâlnirea dintre cele două formații, desfășurată tot pe stadionul Orășenesc, Rapid s-a impus cu un nemilos 5-1 împotriva Mioveniului. ”Orice meci nu seamănă unul cu altul. Trebuie să fim foarte concentrați și cu siguranță vom obține cele trei puncte”, e de părere Drăghiceanu.

În meciul direct din sezonul regulat, Rapid s-a impus cu 5-1 la Mioveni prin golurile marcate de Antonio Sefer (8′), Facundo Mallo (39′), Petre Goge (58′), Cătălin Hlistei (75′) și Brigton Labeau (90+1′). Pentru argeșeni a marcat Simon Măzărache în minutul 27. Acum, pe banca celor două cluburi nu se mai află Marius Stoica și Daniel Pancu, ci Claudiu Niculescu, respectiv Dan Alexa.

Mijlocașul își dorește a doua promovare cu Dan Alexa antrenor

Întrebat cum resimte presiunea acestui play-off, mijlocașul Rapidului spune că nu are nicio problemă. ”Nu știu dacă e o presiune. Pentru asta ne-am antrenat, pentru meciurile tari și sperăm să-i facem fericiți pe suporteri”, a spus Drăghiceanu, care e de părere că lipsa fanilor la meciuri va fi un dezavantaj pentru echipa sa: ”Cu siguranță că ne vor lipsi. Pentru noi erau un atu, dar ce putem face… Asta este perioada și trebuie să jucăm așa.”

Acum două sezoane, Marian Drăghiceanu juca la Dunărea Călărași, era antrenat de Dan Alexa și împreună reușeau promovarea în Liga 1. Mijlocașul își dorește repetarea acestei performanțe și cu Rapid. ”Ar fi minunat să promovez a doua oară cu Mister. Avem șanse foarte mari. Toate cele șase echipe jucăm de la egal la egal și sperăm să promovăm”, a transmis Drăghiceanu.

În acest sezon, Marian Drăghiceanu a evoluat în 13 meciuri, doar în cinci ca titulat, iar în patru a fost înlocuit. În ciuda a doat 506 minute printre pe teren, și din cauza problemelor medicale, mijlocașul originar din Săvinești (Neamț) a marcat patru goluri, cu Turris Oltul (1-3), SCM Gloria Buzău (3-2), Pandurii Târgu Jiu (4-0) și Farul Constanța (1-3).

  • Meciul CS Mioveni – Rapid, din etapa 1 a play-off-ului Ligii 2, e programat marți, de la ora 20:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.
  • În acest play-off s-a mai jucat un singur meci: Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș, încheiat la egalitate, scor 0-0. Partida UTA Arad – Petrolul Ploiești, care ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă, a fost amânată din cauza cazurilor de COVID-19 descoperite la trupa prahoveană.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-inainte-de-meciul-cs-mioveni-rapid-facem-tot-ce-depinde-de-noi-sa-castigam-cum-crede-ca-jucatorii-sai-vor-suplini-lipsa-amicalelor-19137929

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-play-off-ul-de-promovare-din-liga-2-turris-oltul-campionii-fc-arges-e-meciul-de-debut-astazi-de-la-ora-1700-19137718

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-meciul-uta-arad-petrolul-ploiesti-a-fost-amanat-anuntul-facut-de-frf-dupa-ce-la-echipa-prahoveana-au-fost-depistate-infectari-cu-covid-19-19137655

https://liga2.prosport.ro/seria-1/capitolul-la-care-dan-alexa-considera-rapid-cea-mai-dezavantajata-echipa-din-play-off-era-forta-noastra-de-ce-vrea-un-start-din-tun-la-meciul-cu-cs-mioveni-ce-simte-ca-s-a-schimba-19137382

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 12:53 Liga 2
Pe aceeași temă