Mărginean a redevenit băiat bun, în fața jucătorilor! Cum a încercat președintele FC Brașov să detensioneze atmosfera de la echipă și ultimele noutăți din lotul lui Ilie Stan

Adi MARICA 18 Aug. 2021, 22:11 Liga 2
Mărginean a redevenit băiat bun, în fața jucătorilor! Cum a încercat președintele FC Brașov să detensioneze atmosfera de la echipă și ultimele noutăți din lotul lui Ilie Stan

Ioan Mărginean, președintele FC Brașov, s-a întâlnit, marți după amiază, înaintea celui de-al doilea antrenament al zilei al echipei, cu jucătorii și antrenorii. La ședința care a avut loc în vestiarul de la stadionul Tineretului, ”Limoniu” nu a mai fost atât de incisiv cum se prezentase la conferința de presă de luni.

Presa e de vină!

Mărginean le-a spus jucătorilor că declarațiile sale au fost scoase din context, asta deși anunțase clar că ”am fost omul bun, acum o să le arăt și cealaltă parte. Vreau să le dau o lecție jucătorilor și antrenorilor. Avem un regulament de ordine de interioară, am voie să tai 25 la sută din salariu. Inclusiv eu voi fi sancționat. Unii trebuie să înțeleagă că nu pot face figurație pe teren. La cum se prezintă echipa, noi să le dăm integral salariul? Au drepturi și îndatoriri.”

Toate declarațiile sale după eșecul umilitor cu Unirea Slobozia, scor 0-6, pot fi citite aici.

”Sita cerne în continuare”, pentru toți de la FC Brașov

Mai mult, președintele Brașovului a încercat să-i mobilizeze pe jucători pentru meciul de sâmbătă de la Timișoara cu Ripensia, dar a și precizat că ”sita cerne în continuare pentru jucători, antrenori, dar și conducere”.

Jucătorii i-au cerut explicații referitoare la contracte, chirii și alte probleme personale. ”Limoniu” a spus că problemele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp, în momentul în care vor fi virați banii în contul clubului.

Robert Gherghe a semnat. Urmează Cheles

Altfel, FC Brașov a realizat un nou transfer în această săptămână și se pregătește de altele.

Robert Gherghe, un fundaș central de 25 de ani, care în ultimele patru sezoane a jucat în Liga 2 la CS Mioveni, a semnat ieri contractul cu gruparea brașoveană și ar putea debuta în meciul cu Ripensia Timișoara. Cum Burlacu va fi suspendat, iar Motroc abia a revenit la antrenamente, stafful tehnic al brașovenilor ar putea miza pe Gherghe ca titular. Fundașul a făcut toată pregătirea de vară sub comanda lui Alexandru Pelici la Mioveni, însă n-a fost menținut în lot pentru Liga 1.

Un al transfer ce se pregătește este cel al mijlocașului Dragoș Cheles (18 ani). Cheles este jucătorul celor de la Stars Brăila și a jucat, acum doi ani, la Dacia Unirea Brăila sub comanda lui Florentin Petre. „Este un jucător cu mare potențial, dar care în ultima perioadă a dispărut. Este un mijlocaș de creație de picior stâng și chiar mă bucur pentru el că a revenit în circuit”, a spus Florentin Petre.

Ilie Stan are în probe un spaniol

Începând de luni, la antrenamentele echipe s-a prezentat și spaniolul Roberto Alarcon Saez, un fundaș dreapta de 23 de ani, crescut de Mallorca.

Alarcon nu a reușit să joace la un nivel înalt în Spania, iar anul trecut și-a încercat norocul peste Ocean, în USL League One, la FC Tucson. Spaniolul a fost recomandat la Brașov de Eder Gonzales, mijlocașul lui Sepsi OSK, și va fi testat și în zilele următoare de Ilie Stan.

La antrenamentul de ieri a participat și atacantul Andrei Balmos (Farul), care, cel mai probabil, va fi trimis la echipa U19 a clubului brașovean.

Cu două puncte obținute în primele trei etape, FC Brașov ocupă locul 13 în Liga 2, iar în următoarea rundă joacă în deplasare la Ripensia Timișoara, sâmbătă, de la ora 11:00.

  • Echipa brașoveană are și alte probleme pe lângă evoluația din campionat. A fost reclamată la TAS de AFAN, pe subiectul cesionării locului în Liga 2 de la Corona Brașov și poate risca inclusiv excluderea din competiție.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cesionarea-locului-in-liga-2-de-fc-brasov-de-la-corona-ajunge-pe-masa-tas-se-poate-dicta-chiar-si-excluderea-din-campionat-din-cauza-deciziilor-echipei-conduse-de-primarul-allen-coliban-19196546

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-capitan-al-mioveniului-a-ajuns-la-fc-brasov-e-foarte-important-sa-joc-ilie-stan-a-dorit-si-un-fundas-fost-la-campionii-fc-arges-insa-a-fost-refuzat-19196398

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-subiect-de-glume-pe-internet-badulescu-ii-cere-explicatii-antrenorului-marginean-lauda-si-critica-iar-primarul-coliban-ar-putea-fi-pe-mana-cu-chirila-19196344

Adi MARICA 18 Aug. 2021, 22:11 Liga 2
Pe aceeași temă