Fostul căpitan al Mioveniului a ajuns la FC Brașov: ”E foarte important să joc.” Ilie Stan a dorit și un fundaș fost la Campionii FC Argeș, însă a fost refuzat

Adi MARICA 17 Aug. 2021, 15:42 Liga 2
Fostul căpitan al Mioveniului a ajuns la FC Brașov: ”E foarte important să joc.” Ilie Stan a dorit și un fundaș fost la Campionii FC Argeș, însă a fost refuzat

Problemele din defensivă ale nou-promovatei în Liga 2 FC Brașov, cu nu mai puțin de zece goluri primite în patru meciuri oficiale, l-au determinat pe antrenorul Ilie Stan să caute urgent întăriri.

Mihai Leca mai așteptă oferte, de la Liga 1

Mihai Leca (ex Campionii FC Argeș) a refuzat să meargă la Brașov pentru că își dorește să continue în Liga 1. Leca are o relație excelentă cu Ilie Stan, însă a preferat să mai aștepte.

”Sunt mai mulți factori care m-au determinat să amân o decizie. La Brașov lucrurile nu sunt încă clare, apoi sâmbătă am programată nunta… Am decis că este mai bine să mai aștept. Eu am jucat la FC Brașov și chiar dacă echipa se afla într-o situație dificilă, îmi amintesc că aveam sprijinul suporterilor”, a spus Leca.

Robert Gherghe a ajuns la FC Brașov de duminică

Soluția găsită de brașoveni este Robert Gherghe, un fundaș central de 25 de ani, care în ultimele patru sezoane a jucat în Liga 2 la CS Mioveni, unde a fost căpitanul echipei în campionatul trecut. A promovat cu argeșenii, însă Alexandru Pelici nu l-a menținut în lot.

Gherghe a ajuns încă de duminică seara la Brașov, iar luni a participat la antrenamentul condus de Ilie Stan.

”Îmi doresc să joc la FC Brașov. Pentru mine e foarte important să joc”, a spus Gherghe, care în cariera sa a mai evoluat pentru FC Olt Slatina, Inter Olt Slatina și Metaloglobus București.

În sezonul trecut a jucat pentru CS Mioveni în 19 meciuri (1482 de minute) de Liga 2 și nu a înscris.

Marius Burlacu va rata următoarele două meciuri

Altfel, eliminat în minutul 2 al jocului cu Unirea Slobozia pentru un fault ca ultim apărător, Marius Burlacu va rata următoarele două meciuri, cel din campionat cu Ripensia Timișoara și cel din turul 3 al Cupei României unde FC Brașov va juca, cel mai probabil, cu SR Brașov.

2-2 cu Viitorul Pandurii, 0-0 cu Dacia Unirea Brăila, 0-6 cu Unirea Slobozia, în campionatul Ligii 2, și 7-2 cu FC Avrig în turul 2 al Cupei României sunt rezultatele înregistrate de FC Brașov în acest sezon.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-subiect-de-glume-pe-internet-badulescu-ii-cere-explicatii-antrenorului-marginean-lauda-si-critica-iar-primarul-coliban-ar-putea-fi-pe-mana-cu-chirila-19196344

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-marginean-se-face-baiat-rau-fotbalistii-si-antrenorii-de-la-fc-brasov-vor-avea-salariile-reduse-dupa-startul-modest-in-liga-2-o-sa-le-arat-si-cealalta-parte-vreau-sa-le-dau-o-lectie-19196329

Adi MARICA 17 Aug. 2021, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă