”Luna de miere” a luat sfârșit la Dacia Unirea! Doi fotbaliști au fost scoși din lot, iar Florentin Petre e aproape de demitere. Poziția dură și categorică a conducerii

Andrei PASCU 18 Oct. 2021, 19:43 Liga 2
”Luna de miere” a luat sfârșit la Dacia Unirea! Doi fotbaliști au fost scoși din lot, iar Florentin Petre e aproape de demitere. Poziția dură și categorică a conducerii

La începutul lunii octombrie, Dacia Unirea Brăila anunța faptul că nu vor fi luate măsuri prea dure pentru redresarea situației din clasamentul Ligii a 2-a. Postul lui Florentin Petre nu părea amenințat și anumite pedepse pentru jucători nu erau printre intențiile conducerii, dar acum situația s-a schimbat la 180 de grade.

Comunicat dur al Daciei Unirea. Florin Lungu și Narcis Ioniță, scoși din lot! 

După eșecul din etapa a 10-a, cu FC Buzău, scor 0-7, a fost emis un alt comunicat de presă, prin care sunt anunțate măsuri destul de aspre. În primul rând, jucătorii vor avea de suferit din punct de vedere financiar. Deși situația cu banii a nou-promovatei este una precară, acum s-a decis ”înghețarea achitării drepturilor financiare” până în momentul în care vor veni vremuri mai bune.

Decizia cu amânarea plăților a mai fost adoptată în acest sezon la o echipă din Liga 2, Dunărea Călărași. Dar asta nu este tot la Dacia Unirea Brăila, unde doi dintre jucători au fost scoși din lot pe motiv că tratează situația superficial. Cei trași la răspundere la acest punct sunt Florin Lungu și Narcis Ioniță.

Florentin Petre, în pragul demiterii! 

În fine, al treilea punct din comunicatul emis de conducere privește situația lui Florentin Petre. A fost avertizat să riscă să fie demis, dacă rezultatele pozitive nu vor veni în Liga 2.

O parte importantă din aceste măsuri se leagă de meciul din etapa a 11-a, cu Unirea Constanța.

????????? ????? ?????? ??????

Astazi 17.10.2021 în sedința de urgență a Consiliului Director al Daciei Unirea Braila, luând în calcul îndeosebi ultimul rezultat sportiv al echipei de seniori precum și alte aspecte din jurul echipei, s-au hotarat, cu aplicare imediată, urmatoarele:

Menținerea deciziei luate săptămâna trecută de înghețare a achitarii drepturilor financiare până la readucerea situație în obiectivul sportiv minim prevăzut în contractele individuale;

Excluderea din lotul echipei de seniori pe perioadă nedeterminată, motivat de lipsa de randament sportiv, a jucătorilor Lungu Florin și Ioniță Narcis, cu respectarea clauzelor contractuale;

Un ultim avertisment adresat bancii tehnice pentru remedierea de urgență a situație sportive

Alte decizii vor fi luate funcție de desfășurarea  jocului de sâmbătă de la Constanța.

Consiliul Director al Daciei Unirea Brăila”, se arată pe pagina de Facebook a clubului din Brăila.

Dacia Unirea a înregistrat mai multe rezultate rușinoase în acest sezon 

Cea mai recentă rundă a adus pentru Dacia Unirea Brăila eșecul categoric cu 0-7, cu FC Buzău, dar aceea nu a fost singura înfrângere rușinoasă de până acum. Formația lui Florentin Petre a pierdut clar și în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 0-6, sau Petrolul, scor 0-4.

Dacia Unirea Brăila e pe locul 19 în clasament, cu doar 2 puncte, și cu cel mai slab golaveraj din divizie, -29. Nou-promovata are ocazia să obțină un rezultat pozitiv etapa următoare, când va juca pe teren advers cu Unirea Constanța, și ea o echipă cu rezultate slabe.

Foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

 

 

Andrei PASCU 18 Oct. 2021, 19:43 Liga 2
Pe aceeași temă