Lucrări avansate la stadionul din Miercurea Ciuc! Noua tribună a fost ridicată și se află în partea finală a proiectului de 3 milioane de euro

Autor: Andrei PASCU Publicat: 27 Feb. 2022, 16:14 Actualizat: 27 Feb. 2022, 16:43 Liga 2

Lucrările la stadionul din Miercurea Ciuc au continuat și pe perioada iernii, iar planul constructorilor are toate șansele să fie dus la bun sfârșit la termen. În acest moment, o parte importantă din demersurile legate de infrastructură au avansat mult.

Tribuna stadionului din Miercurea Ciuc a fost ridicată, lucrările par avansate 

Proiectul arenei demarat în martie 2021, în urmă cu aproape un an, constă și în ridicarea unei tribune de 1.400 de locuri. La meciul de sâmbătă, dintre FK Miercurea Ciuc și Unirea Dej (scor 2-0), s-a putut observa că aceasta este în mare parte terminată.

Lucrările sunt gata într-un procent destul de ridicat în ceea ce privește tribuna, din câte se observă în fotografii, mai fiind de pus la punct și amplasarea scaunelor, printre altele. Întregul proiect, de 3 milioane de euro, sumă asigurată de Guvernul Ungariei, mai constă în montarea unei cabine de transmitere a meciurilor, zone speciale pentru jurnaliști, vestiare și construirea unei săli de sport. Termenul final al lucrărilor este luna martie a anului 2023.

În ultimii ani, FK Miercurea Ciuc a adus îmbunătățiri stadionului 

Tribuna va fi în termenii și cerințele anumitor reglementări ale Federației Române de Fotbal, dar și UEFA.

La stadionul din Miercurea Ciuc au tot avut loc îmbunătățiri în ultimii ani. De exemplu, în 2019 a fost schimbat gazonul, a fost instalat un sistem de încălzire și irigare, dar și alte aspecte legate de arenă, precum mărirea sectorului oaspeților.

FK Miercurea Ciuc, șanse mari la play-off 

FK Miercurea Ciuc rămâne cu șanse la play-off în acest sezon de Liga 2. Când mai sunt două etape din sezonul regular, formația pregătită de Valentin Suciu ocupă poziția a 7-a, cu 29 de puncte, cu două mai puțin decât cele două formații de deasupra, Steaua și FC Buzău, 31 de puncte. Ciucanii trebuie să se uite și peste umăr, sub ei fiind Unirea Slobozia, cu 27 de puncte.

În ultimele runde din sezonul regular, FK Miercurea Ciuc le va mai întâlni pe CS Comunal Șelimbăr și FC Brașov, în deplasare, respectiv pe teren propriu.

Foto: FK Miercurea Ciuc 

 

 

 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 27 Feb. 2022, 16:14 Actualizat: 27 Feb. 2022, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă