Lotul echipei Unirea Dej, pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Dragoș Militaru are 24 de jucători sub comandă, dintre care 10 au venit în această vară

Autor: Andrei PASCU Publicat: 29 Jul. 2021, 18:36 Actualizat: 30 Jul. 2021, 15:39 Liga 2
Lotul echipei Unirea Dej, pentru noul sezon al Ligii a 2-a. Dragoș Militaru are 24 de jucători sub comandă, dintre care 10 au venit în această vară

Unirea Dej se află în fața debutului în Liga 2. Nou-promovata și-a prezentat recent și lotul cu care va încerca, cel puțin, să se mențină în divizia a doua. Antrenorul Dragoș Militaru are la dispoziție 24 de jucători.

Unirea Dej a făcut zece transferuri după promovare 

După ce a reușit să urce în Liga 2, Unirea Dej a făcut mai multe transferuri. Nu mai puțin de 10 jucători au fost prezentați de club, drept nou-veniți, fie că a fost vorba de împrumuturi, fie că a fost vorba de transferuri definitive. În privința împrumuturilor, jucătorii veniți sub această formă sunt Ionuț Rusu, Cristian Chira, Alexandru Militaru (toți de la CFR Cluj), Vlad Bogdan (de la Petrolul) și Alexandru Pop (de la Farul).

Definitiv, la Unirea Dej au ajuns Alin Burdeț, Dorian Răilean (amândoi ex Fotbal Comuna Recea), Claudiu Chindriș (ex Șomuz Fălticeni), Mircea Manole (ex Aerostar Bacău) și Daniel Pop (ex Gaz Metan Mediaș).

Lotul Unirii Dej pentru sezonul 2021/2022:

portari: Dorian Răilean, Raul Papp, Claudiu Chindriș, Patric Todoran;
fundași: Mihai Kerei, Andrei Blaj, Alin Burdeț, Daniel Pop, Alexandru Rus, Alexandru Papp, Denis Roș, Andrei Peter;
nijlocași: Marius Cătinean, Cristian Chira, Angelo Cocian, Adrian Pop, Alexandru Militaru, Eduard Meszaroș;
atacanți: Andrei Pop, Alexandru Pop, Ionuț Frăsineanu, Dan Blaj, Mircea Manole, Vlad Bogdan.

Stafful tehnic este format din Dragoș Militaru (antrenor principal), Eusebio Șuvagău (antrenor secund), Moundir Moussaddak (antrenor secund) și Dorin Silaghi (antrenor cu portarii).

Unirea Dej începe campionatul cu Unirea Slobozia, acasă

Unirea Dej va lua startul în noul sezon al Ligii a 2-a cu un meci pe teren propriu, contra Unirii Slobozia, sâmbătă de la ora 11:00. Nou-promovata a pus deja biletele la vânzare, iar prețul unuia este 10 lei.

În ceea ce privește debutul sezonului de Liga 2, antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru, declara zilele trecute:

(N.r. – Despre Unirea Slobozia) ”Am urmărit-o puțin în vara asta. Chiar am urmărit toate echipele în vara asta, cum s-au prezentat, în eventualitatea unei prime etape sau a doua etapă cu o anumită adversară. Le-am urmărit să fim cât de cât pregătiți. E o echipă care s-a întărit mult vara asta, a adus mulți jucători noi, dar o să vedem. Știu că mai are amicale, ca și noi.

Nu știm foarte, foarte multe despre Slobozia, doar lucruri generale.

(N.r. – Despre meciurile de acasă) Cred că o să fie frumos. Sper ca lumea să vină în număr cât mai mare. Sper ca și noi să fim într-o pasă foarte bună, să fim bine și în clasament. Știu că meciul cu Steaua o să fie după o pauză de două săptămâni. O să ne prindă bine. Cred că vor fi meciuri frumoase. Vom juca acasă și cu Steaua, și cu Petrolul, și cu Hermannstadt. Abia așteptăm!”.

Foto: FC Unirea Dej Oficial 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 29 Jul. 2021, 18:36 Actualizat: 30 Jul. 2021, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă