Llullaku și Popescu au marcat la debut, Concordia și Turris Oltul au remizat într-un amical jucat la Chiajna

Marius ANGHEL 23 Aug. 2020, 13:30 Liga 2
Llullaku și Popescu au marcat la debut, Concordia și Turris Oltul au remizat într-un amical jucat la Chiajna

Azdren Llullaku și Octavian Popescu au marcat la debutul lor la noua echipă pentru care vor evolua în noul sezon, de Liga 2. Atacantul kosovar a deschis scorul pentru Concordia Chiajna în amicalul cu Turris Oltul Turnu Măgurele, în timp ce pentru teleormăneni a înscris Octavian Popescu, jucător de 17 ani împrumutat zilele trecute de la FCSB.

Partida desfășurată sâmbătă, la Chiajna, pe terenul cu iarbă naturală din cadrul complexului sportiv al Concordiei, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, între ”vulturii” lui Florin Bratu și echipa lui Erik Lincar, Turris Oltul.

Azdren Lullaku și Octavian Popescu au marcat la debutul lor la Concordia, respectiv Turris Oltul

Azdren Lullaku, aflat la debutul la Concordia, a deschis scorul încă din minutul 7, dintr-o pasă a lui Diogo Rosado. Ulterior, în minutul 35, kosovarul a mai avut o ocazie mare, dar a ratat din fața porții goale, după ce a ajuns târziu la o minge trimisă perfect de același Rosado.

Prima repriză a fost dominată de Concordia, care a și intrat cu avantaj minim în pauză. A doua repriză a fost mai antrenantă din toate punctele de vedere. Ilfovenii puteau face 2-0 în minutul 63, dar Rosado a ratat cu nonșalanță din 12 metri central. Imediat, după pe o greșeală copilărească a lui Andrei Marc, Turris Oltul a egalat prin Octavian Popescu, dintr-o pasă a lui Ștefan Blănaru. La fel ca în cazul lui Llullaku, și Popescu a marcat la debutul pentru noua sa echipă.

Pe final, jocul a fost animat și ambele echipe puteau trece în avantaj, însă nimeni nu a mai marcat, astfel că partida s-a încheiat la egalitate.

”Meciul a fost o bună repetiție înainte de începerea campionatului, contra unei formații mature și bine organizate. Jocul prestat și evoluția jucătorilor nou-veniți ne dă speranță că obiectivul propus va fi realizabil!”, a spus, pentru Liga2.ro, Cristian Bălașa, directorul sportic al Concordiei.

Concordia Chiajna: Costache – Borța, Marc, Cucu (Vișan 85′), Cherecheș – Piper (D. Cîrjan 65′), Rosado, Biceanu (Al. Lazăr 45′), M. Dumitru (Atomei 45′) – Llullaku (Hergheligiu 45′), Arnăutu (Nsiah 65′)
Antrenor: Florin Bratu

Turris Oltul: Duțu – Buleică, Ct. Pîrvulescu, Sălcianu, Fl. Mitrea – Cioinac, Rob. Neacșu, Sil Pană, Al. Sima – I. Voicu, Alb. Voinea
Rezerve: Matache – Bărboianu, Ispas, Nicola, Oct. Popescu, Ad. Niță, Butoiu, Blănaru
Antrenor: Erik Lincar

În perioada de pregătire de vară, Concordia Chiajna a mai desfășurat amicale cu următoarele echipe: ”FC U” Craiova (scor 1-1), FC Voluntari 2 (scor 0-1), Olimpic Cetate Râșnov (scor 1-1), Metaloglobus București (scor 0-1), SCM Gloria Buzău (scor 2-0), FK Csikszereda (scor 1-0) și Progresul Spartac (scor 2-0).

Pentru Turris Oltul, acesta a fost singurul amical desfășurat în această perioadă scurtă de pregătire de vară, după ce echipa lui Erik Lincar a trebuit să stea o perioadă și în carantină, după ce a avut un caz de COVID-19 în lot.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/situatia-echipei-pandurii-tine-pe-ace-restul-cluburilor-din-liga-2-cand-s-ar-putea-stabili-tintarul-noului-sezon-care-trebuie-sa-inceapa-intr-o-saptamana-19145010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-editia-2020-2021-de-liga-2-are-loc-intr-o-varianta-inedita-doar-cu-o-mansa-in-sezonul-regular-apoi-cu-o-grupa-de-play-off-si-doua-de-play-out-campionatul-incepe-la-29-august-momentan-far-19144643

Marius ANGHEL 23 Aug. 2020, 13:30 Liga 2
Pe aceeași temă