Caz de COVID-19 și la Turris Oltul. Echipa din Turnu Măgurele intră în izolare

Marius ANGHEL 13 Aug. 2020, 16:26 Liga 2
Caz de COVID-19 și la Turris Oltul. Echipa din Turnu Măgurele intră în izolare

Cazurile pozitive de COVID-19 în Liga 2 încep să se înmulțească. Dacă Petrolul și Campionii FC Argeș (promovată în Liga 1) au avut de suferit în play-off-ul de promovare, cazurile de la Concordia Chiajna și ASU Politehnica au fost trecute cu bine, iar UTA (promovată în Liga 1) și ”U” Cluj au descoperit în această săptămână că au jucători infectați, mai nou, și Turris Oltul are probleme.

Clubul din Turnu Măgurele care a ratat în ultimul minut al meciului din Regie cu Rapid promovarea în prima ligă a arătat transparență și a anunțat astăzi, 13 august, că are un caz pozitiv în rândul echipei. În urma rezultatelor primite astăzi, deci și al celui pozitiv, Turris Oltul a intrat în izolare pentru o perioadă de patru zile, urmând a efectua retestarea.

”Jucătorii și staff-ul echipei AFC, au efectuat o nouă testare COVID. Rezultatele au sosit astazi, o singura persoana a avut rezultatul pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic si medical intra in izolare pentru o perioada de patru zile, perioada la capatul careia urmeaza retestarea”, a anunțat Turris Oltul pe pagina sa de Facebook.

Jucătorul depistat pozitiv este portarul Aurelian Păun (19 ani), utilizat în cinci meciuri în sezonul recent încheiat al Ligii 2.

Tot astăzi, ”U” Cluj a anunțat că are doi jucători depistați pozitiv la prima testare și că la a doua au ieșit negativ. Ardelenii n-au comunicat că au intrat în izolare, așa cum se întâmplă cu Turris Oltul. Ieri, UTA a descoperit că mijlocașul David Miculescu este pozitiv la COVID-19.

Turris Oltul a revenit la antrenamente de luni și a perfectat primele trei transferuri. Un fost utist ajunge și el sub comanda lui Erik Lincar

Turris Oltul și-a reluat antrenamentele de luni seară, iar Erik Lincar a făcut o serie de schimbări majore în cadrul echipei. Nu mai puțin de 9 jucători s-au despărțit de trupa teleormăneană, alții 15 din lotul cu care s-a încheiat recent sezonul trecut vor continua, dar s-au făcut și primele trei achiziții: Ștefan Bărboianu, Ștefan Blănaru (ambii de la Petrolul) și Alexandru Sima (împrumutat de la Viitorul).

Sursele Liga2.ro susțin că și fostul utist Cristian Pușcaș va semna cu echipa lui Lincar. Mijlocașul nu a continuat cu formația arădeană în Liga 1.

Marius ANGHEL 13 Aug. 2020, 16:26 Liga 2
Pe aceeași temă